Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סט קומפננט UP6I חדש.אני רוצה להגיע ל- SQ(סאונד קוואליטי) ברמה בינונית עד גבוהה . אבל SPL ברמה מטורפת.

מה המלצות להמשך הדרך ?

מגבר דואל. מגבר מונו. וסאב/ים .. ?

תקציב מוגבל לK10 הכי הרבה רצוי כמה שפחות אני לא רוצה לעבור את ה10. מגברים רצוי מאוד יד שניה.

הצעות שהעלו נקימצי' דואל מיד שניה של איזה בחור /SAX-125 הצעות אחרות התקבלו ברצון.

סאבים חשבתי על האבוק 15/IDMAX 12 היה L7 במחיר מצוין בפורום רק שאמרו לי שהסאב מאוד איטי ולא יתאים מכוון שאני שומע טראנסים.

אגב אני אשמח ככה לביקורת על הקומפוננט שרכשתי הרוב הבנתי שהיו מרוצים אני מקווה להיות מרוצה גם.

סוגי המוזיקה שלי הם דיכאון טראנסים/פסידוכאלי מוזיקה שחורה וערבית.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

רשמתי יש לי כרגע רק קומפוננט של DLS UP6I שרכשתי. ברכב יש רדיו דיסק ישן מאוד אבל עם יציאה למגבר וקורא MP3 אני היסתדר איתו בינתיים .

התקציב כולל התקנה בלי איטום . איטום יבוא מאוחר יותר.

יש לי הונדה סיוויק קופה שנת 96

פורסם

כל רכיב "SQ" איכותי עם מגבר חזק יביא לך יותר ווליום ממה שאתה יכול לדמיין , לקנות רכיבים ייעודיים כמו L7 לא יגרמו לך להנות מהמערכת , כי פוזות על החברים נמאס מהר מאוד ואז אתה נשאר לבד להנות מהסאונד - ואתה לא תהנה.

נשאר לך 10K ללא סט קידמי ?

איטום מאסיבי יעלה לך כ 2K.

ואז נשאר לך 7K בערך לזוג מגברים וסאב , זה מספיק בשביל ציוד איכותי יד שניה .

רק אל תבזבז את הכסף על מגברי אודיופילים בשאיפה שעולים כמו רכב , לך על חברות כמו sundown.

להחליף יחידת ראש זה חובה .

על סאב אני לא יכול באמת להמליץ לך כי אני חושב ש 90% מכל הסאבים הזמינים לציבור בארץ הם דראק ( גם IDMAX וכל ה "SQ בשאיפה" :) )

אבל אם אתה רציני לא תהיה לך להזמין מחו"ל משהו איכותי שיעלה בערך אותו הדבר ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מה שמתריד אותי זה העם הקומפוננט שלי יתאים למוזיקה פסיכודאלי וטראנסים ומוזיקה עם הרבה באס? אני מקווה שלא הוצאתי כסף על משהו שבכלל לא מתאים לי ונפלה טעות

פורסם
***עדיין לא הבנת שאין צורך לצטט את ההודעה שמעליך? לרשום לך את זה באנגלית? בבקשה: ein zorech lezatet et hhaodaa shemalecha***

הבנתי אתה אומר הוא יעשה את העבודה. עוד תגובות לגבי זה יעזרו לי מאוד כרגע כי אני בהיתלבטות

פורסם

טוב, מצטער שאני מתעלק על השרשור הזה דווקא, אבל הייתי חייב.

diforce-ניסיתי לחשוב על ביטוי שיתאר את מה שאני חושב לגבי הדעות שלך בנושא האודיו לרכב ובכלל, והיחיד שהצלחתי שמצאתי הוא שלדעתי אתה חרטטן. קראת כמה מאמרים באנגלית, ובא לספר לנו פה סיפורים.

יש לי חבר שעוסק גם בתחום האודיו לרכב שמבין את השפה הרוסית, מדי פעם אני נהנה לשבת איתו ולשמוע ממנו דברים שכותבים בפורומים ברוסיה. לאנשים מהסוג שלך קוראים "פיזיקאי" (תנסו לחשוב על זה במבטא רוסי ועם תסופת של "בלאט").

מה הניסיון שלך עם מגברים אודיופילים איטלקים שעולים כמו רכב? היה לך פעם אחד כזה בבעלותך?

איך הגעת למסקנה שוואטים זה הכל?

קראתי את כל ההודעות שלך בתקופה האחרונה והחלטתי לעשות ניסוי, שידרגתי (בלי שום קשר אלייך) את הסט הקידמי ואת ההגברה שלי.

החלטתי לחבר את הסט הקידמי החדש על המגבר הישן (שגם הוא איטלקי ונחשב לטוב) על מנת להתרשם ממנו ו"לעכל" איך הוא נשמע. וככה נסעתי בערך שבוע.

אחרי שבוע התקנתי צמד "מגברי בוטיק אודיופילים איטלקיים (בלי שם של כוכבת פורנו) המגבר של הטוויטרים זהה בהספקו למגבר הישן ואילו המגבר של הוופרים חזק יותר ב20 וואט. הכיוונים נשארו אותם כיוונים, פשוט החלפתי ראש בראש. השינוי היה מדהים ומורגש ביותר הן באופי הצליל והן ברמת הפירוט. ברמה כזאת שבשירים שאני מכיר ממש טוב פתאום גיליתי ניואנסים קטנים שלא הייתי מודע להם בסטאפ הקודם.

יש מי שבודק ומתנסה בשטח, ויש מי שקורא באינטרנט ומפתח תיאוריות.

וכל מה שאתה כתב על הקרוסים והרכיבים שמרכיבים אותם: אתה בעצם טוען שכל האנשים שמתעסקים בפול פאסיב באירופה ויושבים שנים ומחליפים קבלים וסלילים לא מבינים כלום והכל קיקוש אודיופילי?

בגלל דעות כמו שלך שמקבלות במה בפורום האודיו לרכב הגדול במדינה אנשים לא מתקדמים, כי "אוכלים" את החארטות שאתה כותב שמספיק מגבר בינוני עם הספק גבוהה ואיטום (שבזה אני דווקא מסכים).

ואטים זה לא הכל, ממש לא.

כן אני מודע לזה ששילמתי גם על מיתוג וגם על שם, אבל מוצר איכותי שמביא אותי להתקדמות רצינית ונותן לי הנאה שווה את ההשקעה.

אני אסיים בציטוט חלקי של העמוד הראשון בחוברת של המגברים שרכשתי:

"אנו שמחים שבחרת לקרוא את הדף הזה ולא ישר לרוץ לדף הנתונים שמופיע בסוף. כמו שאתה לא יכול להעריך מה יהיה טעם של מנת אוכל על סמך מרכיביה, ככה אל תשפוט את המוצר על סמך נתונים יבשים"

תוספת שלי- השלם עולה על סך חלקיו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

על מה אני מחרטט אני רק רוצה לדעת עם הסט שלי טוב לי או לא מיכוון שיש לי אפשרות למכור אותו למישהו עם הוא לא מתאים לי

פורסם

נדב, הסט שקנית טוב.

כמה טוב? זה כבר יחסי, לכמה שילמת, מה מחיר השוק שלו, איך הוא נשמע בפני עצמו ומול מוצרים מקבילים.

אגב, למה קנית אותו אם אתה לא יודע עליו כלום? ולמה אתה עכשיו רוצה למכור, ואתה עדיין לא יודע עליו יותר מדי?

אם הוא חדש ארוז בקופסא זה דבר אחד, ואם הוא משומש זה דבר אחר לגמרי.

מה מצבו?

מתחדשת*

• תוכן חדש...