Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השאלה הבאה נובעת מהסיבות הבאות:

יש לי טויוטה קורולה שנת 96 בצבע טורקיז (איכסה פיכסה - אכן :-P)

הרכב הנ"ל נמצא ברשותי כבר שבע שנים ואני חושב להמשיך איתו עוד שלוש ארבע שנים עד אשר יהיה ממש כלכלי ומשתלם למצוא יד שניה במחירים מגוחכים רכבים כמו סוזוקי אלטו, I10, פג'ו 107 , ספלאש וכו' וכו'...

בעבר הרכב עבר עבודת צבעות והמראה שלו חודש - הבעיה היא שהצבע החזיק בדיוק שנה וחצי ואז פעם אחת שכחתי לעשות ווקס, הכיסוי החיצוני נגנב וכל הצבע הלך לעולמו בדיוק כפי שבא.

עבודת צבעות טובה תעלה בין 4 ל 6 אלף שקלים והצבע של הרכב גם ככה, מגעיל...

ראיתי לאחרונה כמה רכבים שעברו עיטוף בהדבקה וזה נראה פשוט מדהים

בדקתי בחברה מסויימת (אתר באינטרנט) לגבי עיטוף ומה שתפס את עיניי היה העובדה שהם נותנים לא פחות מאשר 4 שנות אחריות על העיטוף בין אם הרכב חונה תחת השמש כל הזמן.

הסיבות שאני כן שוקל ללכת לכוון העיטוף הן שכנראה שמדובר דווקא בפתרון עמיד יותר וניתן להחליף לרכב את הצבע ללא כל מאמץ במובן של "לחזור אחורה" היות ומדובר בהדבקה.

אשמח לדעת מה הוא טווח המחירים הצפוי באם אני רוצה שהרכב יהיה לבן למשל... לבן מט...

אני מדבר על עיטוף

האם יש חברות מומלצות?

אשמח לדיעותיכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם 4 עד 6 אלף בשבילך זה הרבה אז ציפוי בשחור או לבן מט זה יהיה יותר מידי בשבילך

באשדוד יש בחור שעושה את הציפוי ב10 אלף ש''ח עם אחריות של 5 שנים, בינתים ראיתי שני מרצדס amg שכל אחת שווה מיליון ש''ח של אדון קלוד נחמיאס(הקבלן) הונדה אקורד 2010 קופה וסובארו b4 2010 בציפוי שחור מט וזה פשוט מ-ד-ה-י-ם .

ישנה את סדנת אודיבה בנתניה בקניון מול האיקאה שגם עושה עבודות מהממות.

אתה גם יכול לפנות לtig פה בפורום ולבקש הצעת מחיר

בגדול המחירים נעים בין 6 ל10 אלף

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...