Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראתי לדעתי את הדעות באתר על נופשים בכל מקום בעולם - הרוב בעידן לפני המשט כך שרוב ההמלצות (התורכיות) לא רלוונטיות.

אני מחפש נופש של שבוע לזוגתי ולי, בני 28, התקציב די נזיל (עד 6K) וכך גם התאריך (אפשר שבוע הבא ואפשר עוד חודש) והמיקום, מחפשים בעיקר בטן גב ואם אפשר הכל כלול מה טוב..

עברתי על רוב האתרים ברשת בסגנון הדקה ה90 ותמיד רשום באותיות הקטנות שהמלון אינו בטוח או משהו בסיגנון, לא נראה לי ואין לי בעייה להזמין מקום באופן מסודר, לכן אני מבקש המלצה למקום ספציפי למישהו שהיה בזמן האחרון.

תודה מראש,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ממליץ באופן אישי על מלון ELISYUM ברודוס

מלון מדהים (דלוקס!) מולו יש פארק מים בגודל 3 פעמים הממדיון

ממליץ לשכור רכב בשדה התעופה (לא במלונות ולא בשום מקום אחר) - הוצאתי לפני שנה מיקרה קבריולט ב 29 יורו ליום

סה"כ עלה לנו 4500 ש"ח לזוג כולל טיסות ומלון

פורסם

מחזק בנוגע למלון הנ"ל,אחד הטובים ביותר שיש שם.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראתי רשמים מעולים על המלון הזה בכל מקום אך לא הצלחתי להבין האם הוא בשיטת הכל כלול או חצי-פנסיון?

אם לא - איך מחירי המחייה, מסעדות/ברים וכו?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני הייתי חצי פנסיון

אין שום הצדקה להכל כלול

עוד משהו חשוב לדעת - חצי פנסיון זה יופי וטופי - וזה אומר שאתה תאכל אחלה אוכל (בבוקר הנקניקיות אדירות !)

א-ב-ל.

בערב, יש אוכל ממש טוב (גורמה !) אבל השתיה עולה כסף .

קטע מאוד הזוי - הבנתי שתופס בכל מקום ביון - אבל אתה תאלץ לשלם עוד 2-3 יורו על בקבוק מים (או כל משקה אחר כמובן) - השתיה לא כלולה במחיר הארוחה

בבוקר לעומת זאת, השתיה חופשית (מיץ תפוזים סחוט אמיתי - ממש מכונה עם תפוזים שממלאים כל פעם)

• תוכן חדש...