Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האוטו התחיל לקרטע בנסיעה כאילו לא מגיע דלק

יום שישי האוטו נסע מאשקלון לתל אביב משם לבית אלעזרי ושם לא רצה לנסוע אחרי חצי שעה של כול מיני ניסיונות כולל פירוק פליטנה והרכבת הישנה בדיקת פלגים האוטו הניע ונסע עוד כעשר קילומטר ואז קרטע ולא רצה להמשיך אחרי כשלוש שעות שהאוטו עמד בצד חזרתי עם חבר ועשינו בדיקה של הצתה קומפרסייה האוטו הניע נסע עוד חמש מאות מטר וזהו גררתי את האוטו לבית במוצ"ש הניע נסע כמה מאות מטרים וזהו מסרב לנסוע האוטו מניע הטורים לא עולים

מה עושים ?

פורסם

צריך לבדוק חשד למשאבת דלק תקולה או תקלה בקרורטור.

כמובן תיתכן בעיה חשמלית כמו פלטינה/קבל/ו/או תקלות נוספות.

צריך להתחיל מבדיקה,האם בכלל מגיע דלק והאם יש ניצוץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

האם החלפת פלטיה וקבל לאחרונה?

אם כך סביר להניח, שהקבל החדש תקול ומקוצר.

תופעת הטורים שלא עולים, מרמזת על תופעת קבל מקוצר, החלפת הקבל תפתור את הבעייה, ב99 אחוז.

החלף קבל(קונדסטור) למקורי, וחזור לעדכן בפורום.

בכל מקרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני, ללא שום התחייבות מצידך, לשם התיעצות, ו/או בהודעה פרטית.

טיפ:

במידה והקבל הישן ברשותך, הרכב אותו, ואם הבעייה נעלמת, אני אכן צדקתי, ואז החלף לקבל חדש

נוסף.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...