Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למזגן לחנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן בחנות ירקות שלנו החליט לשבוק חיים.

מדובר במזגן ישן שהגיע עם החנות.

אני צריך לקנות מזגן חדש, וכמה שיותר מהר.

רציתי לקבל את המלצותיכם למזגן, גודל החנות הוא כ50 מטר.

יש חלון זכוכית אחד שתמיד סגור.

תודה.

קובי

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה:

לאחר שנה אני מקפיץ את השירשור, יומיים לאחר שהמזגן בחנות התקלקל הוא חזר לעבוד ולא הפסיק לקרר עד השבוע.

השבוע הוא שוב התקלקל, הבעיה שלו זה שהוא קופא ואז לא יכול להכניס אוויר וכתוצאה מזה מוציא אוויר חמים.

החנות לא שלנו לכן אנחנו לא רוצים להשקיע, בנוסף אנחנו חושבים אולי להחזיר אותה למשכיר לכן לא מחפשים פיתרון יקר(יש עוד רעיונות לקירור החנות חוץ ממגזן?).

מידות החנות הם:

רוחב 3.5 מטר

אורך 7 מטר

גובה 3.5 מטר

כמה כוח סוס צריך למזגן?

איזה מזגן כדאי?

קובי

פורסם

תבדוק מה המזגן שיש שם.

תברר עם עצמך האם עד היום היה מספיק.

תתקשר למספר אנשי מזגנים ותבקש הצעת מחיר למזגן זהה (אם עדיין בייצור), או למזגן שווה ערך בתפוקה של אותו המזגן, בהנחה שהיית מרוצה ממנו.

בהנחה שאי אפשר / לא משתלם לתקן את הקיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם הוא קופא - יש מצב שחסר בו גז.

זה בהחלט מקרה ששווה להביא טכנאי מזגנים הוגן ואפילו לתקן בעצמך אם בעלהבית לא מוכן להשתתף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בעל החנות לא רוצה להשתתף בכך.

המזגן הוא ישן מאוד, אם איני טועה הוא בערך בן 30, מדובר במזגנים הישנים שנכנסים לתוך נישה בקיר ויש להם חלון קדמי כזה וכל היחידה יוצאת מצידו השני של הקיר.

אני גם חושב שצריך למלא גז אבל טכנאי אחד שהבאנו אמר שיכול להיות שזה גז אבל שאין לו זמן להתעסק עם זה כי זה כמה שעות עבודה עד שממלאים בזה גז ולכן לא משתלם לו לעשות זאת.

אחד אחר שהגיע פירק את יחידת החימום של המזגן על מנת שהמזגן לא יוכל להכניס אוויר חם אבל זה לא עזר.

וכל השאר פשוט מגיעים ואומרים "מה קרה לכם תחליפו את המזגן הישן הזה, בוא יש לי רשימה עם מלא מזגנים נמצא לך משהו טוב"

קובי

פורסם

מאיפה אתה בארץ ? אני אגיע הביתה - אמצע לך את הטלפון של הטכנאי שלנו.

אדם זהב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

היי קובי,

אתה מזכיר לי את אבא שלי, גם הוא חיפש קיצורי דרך עם המזגנים בעסק שלו ובסוף שילם ביוקר,

הוא ניסע להשקיע, ניסה לפתוח עם דגריזר את כל הסתימות שם, ישבנו שעות על גבי שעות לנסות לפתוח את הסתימות על המעבה, ולבסוף החלפנו את כל המזגנים.

אל תשכח שעכשיו זה העונה של הטכנאים, הם עובדים פול טיים, והם לא יעשו עבודות קשות מידי או לא רווחיות מספיק.

תנסה אולי לחפש מזגנים יד 2.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

האם כדאי לקנות מזגן יד שניה? אני גם חשבתי על זה אבל אז לא תהייה אחריות על המזגן.

ליביו אני אשמח לקבל את הטלפון של הטכנאי שלך.

קובי

פורסם

צודק - פרח מזכרוני.

דימיטרי - 054-7627116 - בחור חבל על הזמן עם מחירים הוגנים , אדיב וישר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ואללה? עם חאפרים כאלו - מי צריך חברים? :)

ובנימה יותר רצינית - את איציק אני מכיר הרבה שנים - גם בחור משכמו ומעלה עם 2 ידיים ימיניות וראש חבל על הזמן.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...