Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרינט - טיפול בחלודה במקומות קריטיים.

Sprint
שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

מצאתי ספרינט שמאוד מצאה חן בעיניי מלבד חלודה בקורה הקדמית. הדבר מאוד מטריד אותי ואני חייב לדעת כמה דברים:

1. האם הדבר יכול להיות מסוכן מבחינה בטיחותית?

2. מהם דרכי הטיפול בחלודה שכזאת (היא קרובה מאוד גם לשמשה הקדמית)? אין לי בעיה להשקיע בטיפול החלודה ברמות הכי גבוהות, אבל אני גם רוצה לקבל עצות כלשהן לגבי אופן הטיפול והערכת מחיר לטיפול כזה (אם אני מבצע את זה אז זה יכלול טיפול מסביב לכל השמשה הקדמית).

3. שמתי לב שבספרינט השלדה מאוד קרובה לפח, וכל מכה קלה יכולה להפוך לשאסי, האם אני צודק?

4. אם מישהו ראה במקרה, בפירוקיה כלשהי או סתם ברחוב, ספרינט מושבתת - אשמח אם יפנה אלי בפרטי.

זה מאוד דחוף, אתם חייבים לעזור לי!

תודה רבה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אחרי שתתחיל לפרק את האוטו בצורה קצת יותר יסודית,תוכל לראות עד לאן החלודה התפשטה.אם היית יכול לנסות לצלם את האזור זה יכול היה לעזור מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

מצאתי ספרינט שמאוד מצאה חן בעיניי מלבד חלודה בקורה הקדמית. הדבר מאוד מטריד אותי ואני חייב לדעת כמה דברים:

1. האם הדבר יכול להיות מסוכן מבחינה בטיחותית?

2. מהם דרכי הטיפול בחלודה שכזאת (היא קרובה מאוד גם לשמשה הקדמית)? אין לי בעיה להשקיע בטיפול החלודה ברמות הכי גבוהות, אבל אני גם רוצה לקבל עצות כלשהן לגבי אופן הטיפול והערכת מחיר לטיפול כזה (אם אני מבצע את זה אז זה יכלול טיפול מסביב לכל השמשה הקדמית).

3. שמתי לב שבספרינט השלדה מאוד קרובה לפח, וכל מכה קלה יכולה להפוך לשאסי, האם אני צודק?

4. אם מישהו ראה במקרה, בפירוקיה כלשהי או סתם ברחוב, ספרינט מושבתת - אשמח אם יפנה אלי בפרטי.

זה מאוד דחוף, אתם חייבים לעזור לי!

תודה רבה,

הראל.

1. כן זה יכול להיות מסוכן כיוון שזה מחליש את המרכב של הרכב. ככה שבתאונה השלדה תתפרק לגמרה. גם הכל תלוי באזור ובחומרה.

2. הטיפול בשלדה עצמה ממה שאני יודע נעשה בדרך כלל בניקוי האזור ווידוי אזורי החלודה לאחר מכן ריתוך על מנת לחזק את השלדה אשר נאכלה. אם השלדה ממש אכולה כלומר חורים גדולים יכול להיות שצריך לחתוך את הקטע ולרתך במקומו קטע חדש עם חיזוקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם השילדה ממש אכולה מחלודה שהתפשטה והקיפה את אזור השמשה הקדמית,רד מהאוטו.חלודה באוטו היא מחלה ממארת,שברוב המיקרים אין לה פיתרון מושלם ומוחלט,אלה אם אתה מוכן להשקיע בה המון כסף,והאלפא ספרינט הוא לא אוטו ששוה את זה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי אפשרות לצלם, אז ננסה להציג את זה פחות או יותר על ספרינט דומה (הלוואי...).

spv1.jpg

1. חור בגודל של בערך 2-3 ס"מ שנוצר עקב החלודה, לא מגיע לקורה הימנית.

2. בועות על כל הקורה, הרכב עבר צביעה לפני כמה שנים טובות, אז אני מניח שלא טופל (כמו שצריך) לפני הצביעה.

מלבד אלו הרכב נראה בסדר גמור מבחינת חלודה, הכנפיים נקיות (וללא מרק בכלל!).

החור פחות מטריד אותי, אבל הבועות שעל הקורה השמאלית מפחידות אותי... בעיקרון אני רק רוצה לדעת שזה לא משהו מסוכן, שאפשרי לטפל בזה ולמנוע את ההתפשטות לחלוטין.

כמו שאמרתי - בטיפול כזה אני לא אחסוך כסף ואלך לפחח הכי טוב.

תודה,

הראל.

spv1.JPG

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח את האוטו לפחח טוב לפני הקנייה,על מנת לקבל חוות דעת מיקצועית על עומק החלודה והאפשרויות לטפל בה.אגב,אם הספרינט מעל שנת 84,אין טעם להשקיע בה הרבה,היא זהה לחלוטין לאלפא 33 והיא לא מהנה לנהיגה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח את האוטו לפחח טוב לפני הקנייה,על מנת לקבל חוות דעת מיקצועית על עומק החלודה והאפשרויות לטפל בה.אגב,אם הספרינט מעל שנת 84,אין טעם להשקיע בה הרבה,היא זהה לחלוטין לאלפא 33 והיא לא מהנה לנהיגה!

את זה אי אפשר לגלות בבדיקה במכון?

ובקשר לספרינט בכלל - היא 88 1.7... וכשאני אקנה אותה זה לא יהיה בגלל שהיא חסכונית, זולה, בעלת פוזה או כל דבר אחר, אפילו שהיא לא מהנה לנהיגה (דבר שאני לא כ"כ מסכים איתו...)

שיקולי הקנייה הם אהבה נטו.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק פחח טוב יוכל לתת לך תמונת מצב מדוייקת לגבי עומק החלודה,מכון בדיקות לא תמיד יוכל לתת לך תמונת מצב מדוייקת,אלא רק אבחנה"יבשה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק פחח טוב יוכל לתת לך תמונת מצב מדוייקת לגבי עומק החלודה,מכון בדיקות לא תמיד יוכל לתת לך תמונת מצב מדוייקת,אלא רק אבחנה"יבשה".

טוב, אז קצת נשנה את הנושא מההתחלה:

עקב אי יכולתו של המוכר להגיע לאיזור המרכז, בטח ובטח שלא פעמיים (פחח ובדיקה), האם פחח יוכל לבצע לי בדיקה גם לשאסי? האם הבדיקה שלו לשאסי תהיה פחות אמינה מבדיקה במכון? (יש לי הרגשה שזאת שאלה מפגרת...).

הכי חשוב לי זה בודי נקי וכמה שפחות חלודה במקומות קריטיים.

ננצל את השרשור לשאול אם מישהו מכיר מכון בדיקה/פחח באיזור בית שמש, קריית גת?

תודה, :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחר ואין לאוטו הזה שילדה ממש(כמו ברכבי שטח,לדוגמא)וקורות האורך שלו הם למעשה השילדה,פחח טוב יוכל בקלות לתת לך חוות דעת לגבי עומק החלודה,והתיקון שיידרש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצאתי רק אחת מודל 88 צבע שחור שמוכר ב 4,000 אבל צריך לשלם 5 טסטים!!!!

איפה מצאת?

אני מחפש ספרינט עוד מינואר... כבר חיפשתי סוד/33 עד שמצאתי אותה.

יש אחת שחורה בלוח מועדון אלפא, רוצה 15,000, 1500 סמ"ק, יד 16...

אגב, איפה נמצאת הספרינט ההיא ?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אלפא בשבילך אחי אבל אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי הוא לא רשם מודל אבל ב8500 מצאתי ב 2sale.co.il חפש שם תמצא הוא מתל אביב.

הוא טוען שיש מזגן שהקלאצ' והגיר חדשים והכי טוב היא שחורה!!

בקשר להיא בלי הטסטים גם הוא באתר הוא מנהריה (נורא רחוק).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אלפא בשבילך אחי אבל אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי הוא לא רשם מודל אבל ב8500 מצאתי ב 2sale.co.il חפש שם תמצא הוא מתל אביב.

הוא טוען שיש מזגן שהקלאצ' והגיר חדשים והכי טוב היא שחורה!!

בקשר להיא בלי הטסטים גם הוא באתר הוא מנהריה (נורא רחוק).

השחורה מהאתר כבר מזמן לא אקטואלית, תאמין לי שעברתי אתר אתר ובדקתי...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...