Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמבטיית קרח. לכו לעשות אמבטיית קרח.

ובבקשה תפסיקו לריב. תודה.

יאשה הפעם אתה טועה לדעתי.

אין כאן שום ריב.

יש כאן דיון מעניין שמוסיף הרבה ידע למי שמתעניין ורוצה להבין את מהלך הדברים.

אבל מוזר למשתמש "GS1" אתה לא אומר מילה על הזלזול שלו באינטיליגנציה של קוראי הפורום, על כמות גדולה של הודעות חסרות תוכן וכתיבה לא ראוייה.

אם יאשה לא יעשה כלום עם העניין אז אני אגיד את דעתי - אדון GS1 - אני מבקש ממך תן לנו את האפשרות לקרוא בשלווה בפורום. לעיתים רחוקות אין כאן מריבות, ואז אתה זה שיוצר אווירה מתוחה. יש לך חשבון פתוח עם דני - פתור אותו כמו אדם בוגר כי בינתיים אתה פשוט מבייש את עצמך ואת הפורום הזה שגם כך יש בו יותר מידי אמוציות על חשבון ההיגיון.

תודה מראש.

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם הציטטה שהבאת מבית המשפט העליון היא דמגוגיה זולה וכרגיל אתה מוציא דברים מהקשרם

תמצא את הפרוטוקול של ישיבת הבג"ץ הראשונה וצטט בבקשה את מה שאמר השופט ברק והשופט השני לגבי הנושא.

מותר לך לגמד ולבטל את כל מה שנעשה (שלא לתועלת אישית ) יודע מה? יש לך הזדמנות עכשיו להציע את עצמך לעזרה להתאחדות הם משוועים לחכמים כמוך, בוא הפוך את חטטנות ההקלדות שלך לדבר מעשי.

"המומחיות "שלך הרי משתרעת בכל תחומי הפורום, למה לא תתרום?

הנה אנחנו פינינו מקום התחלת לדבר בגוף רבים כמו נפוליאון .

אענה לך כאן לגבי הנושא שכתבת כאן ואח"כ אענה לך לגבי נושאים אחרים שכתבת בהודעה קודמת.

וראשית אקדמה והיא אינה מן השפה לחוץ אלא אני מאמין בה למרות ועל אף החרפות והגידופים האישיים והזלזול שאני סופג מדני. בגדול אני לא שם לב אליהם, הם רק מקטינים אותו לפחות בעיני מרגע לרגע. אבל כפי שאמרתי זה חזק ממנו.

אני האחרון שמגמד את מעשיו של דני ואחרים .

הדברים אומנם נעשו לתועלת האישית שלו אך לא רק שלו אלא גם בשביל אחרים. הוא לא פעל למען העולים מאתיופיה לדוגמה ( אולי כן ) אלא למען מימוש חלומותיו וחלומות חבריו.

או כפי שפוליטקאים היו נוהגים לאמר פעם דין התנועה.:lol:

כתבת דני שמה שקובע אצלך זה מבחן התוצאה .

במבחן התוצאה אין צורך להרחיב כולנו יודעים איפוא אנחנו עומדים, עומדים תרתי משמע.

אני לא יכול להביא ציטטה מבית המשפט העליון והיא תחשב כדמגוגיה זולה, ( אלה דברי אלוהים חיים ). לא רק זאת אלא הבאתי את הציטטה שהכי היטיבה עם פועלכם. אבל משכך דעתך אז אביא את כל ההחלטה בלינק המצורף יקרא כל אחד ויחליט מה שיחליט.

http://elyon2.court.gov.il/files/01/630/055/L24/01055630.L24.htm

את מסקנתי קראו כולם.

מההחלטה הזו ניתן גם ללמוד כי עוד לפני הפניה לבג"ץ ישבה על המדוכה ועדה ממשלתית בין משרדית שדנה והמליצה בנושא.

דרך אגב בבית המשפט העליון לא מנהלים פרוטוקולים. לכן קשה למלא את בקשתך.

על כן אני מביא את ההחלטה הראשונה שהתקבלה בבג"ץ שאליה אולי התכוונת.

החלטה

הננו דוחים המשך שמיעת העתירות לארבעה חודשים. מטרת הדחייה לאפשר למדינה להכין את הצעת החוק בעניין הספורט המוטורי או לשקול הסדרי ביניים העשויים לחול כל עוד החקיקה לא הושלמה. לקראת סיום התקופה תימסר לנו הודעה משלימה. על פי תוכנה נחליט על אופן המשך הטיפול בעתירות.

ניתנה היום, כ"ז בחשון התשס"ב (13.11.2001), בפני באי כוח הצדדים.

א' ברק, א' מצא, י' טירקל

ומאז תאריך זה כל מספר חודשים המדינה באה וביקשה ארכה ומבוקשה ניתן לה.

כבר מהחלטה הראשונה הזו ניתן ללמוד שהמדינה גמרה אומר ללכת בדרך של חקיקה ראשית דהיינו חוק של הכנסת ולא בדרך של חקיקת משנה דהיינו תקנות שהשרים רשאים להוציא במסגרת סמכויותיהם, כמובן באישור ועדות הכנסת. זו הדרך שדני וחבריו סברו כי היא הדרך שבה צריכים ללכת.

המדינה לא הלכה גם לכיוון של הסדרי ביניים , ולכן העדרם של הסדרי ביניים ( הריק ווקום שאני כתבתי )היה המנוף עליו נשען עו"ד העמותה במקרה של שנת 2004, להוריד את התביעה שאוזכרה על ידי דני .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

GS יקר

דני שולח דרכי כל פעם ד"ש לך.

אז אני מעביר אליך את הד"שים.

אבל למען הגילוי הנאות אין לי מושג מי אתה ומה פשר תגובותיך, ועל כן נא אשר כי אין ביננו כל קשר או הכרות כדי שירגעו האחרים החושדים כי קיים קשר כזה.

תודה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נפוליאון דוגמא יפה השאיר בכל אופן חותם בצרפת למרות גובהו

הנה ציטוט נוסף שלך

אני האחרון שמגמד את מעשיו של דני ואחרים

הדברים אומנם נעשו לתועלת האישית שלו אך לא רק שלו אלא גם בשביל אחרים. הוא לא פעל למען העולים מאתיופיה לדוגמה ( אולי כן ) אלא למען מימוש חלומותיו וחלומות חבריו.

סוף ציטוט לאיש מעפולה

תועלת אישית זה בלשון ההדיוטות " מה הרווחתי מזה" אז למעט 19 מיליון דולר בבנק לא הרווחתי מאומה

מימוש אפשרות לספורט מוטורי בישראל נשמע לא רע ביחוד שבכל מדינות העולם יש ערך מוסף לכלכלה ולתאונות דרכים באותן מדינות

בוא נסכם שלמעט התקפות אישיות שמעלות גיחוך אצלי ולמרות החפירות שלך שמתמקדות בעשייה במקלדת אחזיר אותך לפלטו שרון ולמשפטו "מה אתה עשית בשביל מדינה?"ומה אתה מר ישה עשית למען הספורט המוטורי (חינם אין כסף אני מדגיש)התשובה ברורה אפס אחד גדול

בוא נמשיך למבחן התוצאה

משנת 2006 ועד היום הזה אין לי שום תפקיד ויותר מזה אין לי שום יד ורגל בכל התחום בכל הקשורר לתקנות ולהתנהלות של רשות הנהיגה הספורטיבית על שלל יועציה

ולכן מבחן התוצאה שלי הוא דצמבר 2005 היום בו העברנו את החוק

לו היית קצת יותר מעשי היית מעלה שאלה

איך יכול להיות שממשלת ישראל ביזתה את החלטת כנסת ישראל שקבעה כי תקנות יחוקקו תוך 9 חודשים מיום העברת החוק?

אני במקומך את הנקודה הזו הייתי תוקף ולא את דני לוי אישית

שאלה שניה שהייתי שואל מר ישה

לפי איזה קריטריונים חולקו כספים לעמותות אלו ואחרות?

יותר מזה

לפי איזה קריטריונים ניתנו אישורים להתאחדויות אלו ואחרות

עוד שאלה

לפי איזה קריטריונים נקבעו תקנות שאינן קיימות בשום מדינה שיש בה ספורט מוטורי

ולמרות כל זה אני מוכרח להגיד לך כדי שתהיה רגוע מר ישה שלעולם ואף פעם לא גידפתי ( או חרפתי )אותך שוב אתה משתמש בדמגוגיה

זלזול כן בודאי מודה באשמה

הזלזול נובע מכך שאתה פשוט מפספס,לא יודע את האמת במלואה,מביא ציטטות שאתה מוציא מהקשרם,אינך מכיר את הנפשות הפועלות,חופר וחופר ואפילו לא מרים את הכפפה ככל שמדובר על הרתמות לעשייה, לעומת זאת את החיצים שלך אתה מפנה למקומות לא נכונים

כשכתבתי פינינו התכוונתי לכל אנשי הצוות שמלוום אותי כמעט 10 שנים בכל תחרות

אני בגובה184 ס"מ ואין לי כובע משולש על הראש

לגבי GS1

האיש צלם במקצועו שמו סחייייק יצחק, יש לי איתו סכסוך עסקי והוא מצא דרך לכתוב ברמזים על כל מיני דברים שהשתיקה יפה להם

והם בגדר חדירה לפרטיות

אני יודע שאין לך קשר אליו

מירוצי מכוניות

פורסם

מסקנת ישה:

"זו הדרך שדני וחבריו סברו כי היא הדרך שבה צריכים ללכת".

שוב טעות ומסקנה דמגוגית

זו בדיוק הדרך בה לא רצינו ללכת,אבל זו הדרך שהמדינה דרשה ללכת באמצעות העו"ד שהיא העמידה לנושא, ז"ל

לנו לא נותר אלא לשתף פעולה ו"לזרום", ברירה אחרת היתה לנו?

שיעורי בית מר ישה לא תמיד עובדים דרך מקלדת.:oops:

מירוצי מכוניות

פורסם
מפי יודעי דבר למדתי כי בישיבה/ות שעסקו בנושא בטוח באה המומחית או בלשונך הציורית " היה גם היה מומחה ביטוח מטעמינו אחד התותחים בשוק לנושאי בטוח מטעם הספורטאים וטענה כי בסכום של 80-100 אלף דולר אפשר יהיה לקבל כיסוי ביטוח בסכומים המדוברים בתקנה לכל הספורטאים בענף לשנה.

אני מקווה שהמידע שקיבלתי מדוייק. האם זה כך דני? (המומחית היא נציגת הפניקס)

דני שאלה כדי שנוכל להבין דברים ולהמשיך ללבנם ברשותך

ענית לי על זהות המומחית ( משום מה היא תוארה על ידך בלשון זכר ולא בלשון נקבה )

לא ענית לגבי הסכום שהיא נקבה בישיבה. האם הסכום של 80-100 אלף דולר נכון. שאלה פשוטה והתשובה עליה צריכה להיות כן או לא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מירוץ ראלי בעל 4 מיקצים של מקסימום עד 7 ק"מ למקטע היה עולה לפי הסכומים שנקבה המדינה כ24000 דולר לאירוע

מירוץ ספרינט של 2.5 ק"מ היה אמור לעלות 8000 דולר לאירוע

אלו הנתונים המדוייקים שאני זוכר

הסכומים שנקבת וצוטטי בהם מתייחסים לכסוי שנתי של ההתאחדות למיקס של אירועים

מכיוון שהביטוח היה אמור להינתן רק להתאחדות "אירדא", סברתי ואני סובר שאף אחד מחברי וועד ההתאחדות,או היו"ר או החברה הכלכלית שאמורה היתה לקום כעזר פיננסי להתאחדות לא היו מוכנים לחתום על שטרבטחון לסכום הזה

מה עוד שהרשות לא השכילה להבין כי רבוי התאחדויות יבריחו ספונסרים וחילקה לכל חצי ענף ספורטיבי תעודת התאחדות מטעמה

מצטער

שאין כן ולא

מירוצי מכוניות

פורסם

היי דני

כיוון שאני עסוק היום קצת , משתתף באליפות ישראל הפתוחה ה -55 לדוקים ( ניתן לראות אותנו בשידור ישיר בטלויזיה בערוץ דוק מדיה ) אני אענה לך לשיעורין.

אני אפתח ברשותך בהודעה שהזמנת אותה, ובין החבר'ה יגדירו אותה, הרמת להנחתה. אז קבל.

האמת חכחתי בדעתי האם להיכנס לזה ולבסוף הגעתי למסקנה חיובית מהטעם האחד והפשוט.

אולי אחרי שתקרא ותפנים ישתנה הטון , תשתנה הגישה ובמקום לטעון לגופו של האיש תטען בשובה ובנחת לגופו של עיניין.

אחזיר אותך לפלטו שרון ולמשפטו "מה אתה עשית בשביל מדינה?" כך שאלת

והתשובה

בזמן שאתה דני ישבת במקלט או הלכת לרבי ללמוד להפטרה אני שירתתי בחטיבת גולני. מפקד כיתת חבלנים וסיירים , הימים ימי מלחמת ששת הימים.

כ- 40 מחברי נהרגו בכיבוש מוצב תל פח'ר ברמת הגולן. למחרתו שיחררו חיילי החטיבה עם כוחות נוספים את רמת הגולן והגישו אותה לעם ישראל על מגש של כסף כדברי המשורר נתן אלתרמן.

ואני הקטן ראה בלינק http://www.gvura.org/a4508-%D7%A8%D7%91-%D7%98-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%9E%D7%9F

אם תרצה נעסוק אח"כ באיש מעפולה. עליך רק לבקש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

היי דני

לגבי GS1

האיש צלם במקצועו שמו סחייייק יצחק, יש לי איתו סכסוך עסקי והוא מצא דרך לכתוב ברמזים על כל מיני דברים שהשתיקה יפה להם

והם בגדר חדירה לפרטיות

אני יודע שאין לך קשר אליו תודה שניקית אותי מהחשד

ד"ש לגידי סדל המתוסכל

שא ברכה וד"ש לגידי סגל הנשמה המתוקה וורחבת הגוף והלב. (GS1)

האם אני מפספס משהו כאן בנושא השמות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

התרשמתי מכתיבתך שאתה אדם רציני ובעל הגיון בריא . הבנתי שאתה רו"ח בפנסיה או משהו כזה.

אולם חסר לך הרבה ידע (היסטוריה ) ונתונים בתחום הספציפי.

אגב- בשנים האחרונות ראלי חוצה ישראל ( חרמון - אילת ) מוזנק בתל פאחר, אולי תשתתף בראלי הבא, תסגור מעגל, או שהפעם יעצרו אותך כעבריין מוטורי בתל פאחר :lol:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

טוב ישה

אתה ממשיך ומעוות דברים,מוציא מהקשר, עכשיו אתה מרים להנחתה כדורסל במקום כדור טניס

אינני רוצה לפגוע באינטיליגנציה שלך (אתה עושה זאת לבד טוב מכל אחד אחר) הרי אתה יודע בדיוק למה התכוונתי שרשמתי את משפטו של פלטו שרון ובאיזה הקשר מדובר.

אממא מה? זורם בעורקיך ים של דמגוגיה ,להעלות עכשיו את קרבות ששת הימים שזה קונצנזוס לאומי לשרשור הזה?

אתה פשוט חוטא

מה הקשר בין צל"ש שקיבלת (ועל זה בשרשור אחר היית קד לך ומעריץ אותך 100 פעמים) לבין הספורט המוטורי שאליו אני מנסה למקד אותך

קח ריטלין ותתמקד בנושא הספציפי

לא גרמת לי לאהוד אותך יותר בזאת שהצגת בפני את אומץ ליבך בקרבות ששת הימים כי מבלי לפגוע ,מה הקשר בינו לבין הדו שיח פה?

דבר שני

לא למדתי גמרא אצל רב ואני מתנצל שהייתי עדיין ילד במלחמת ששת הימים אך שירתתי בצה"ל במדים למעלה מ6 שנים ובחיל האויר

יש בזה יתרון?

מירוצי מכוניות

פורסם
מפי יודעי דבר למדתי כי בישיבה/ות שעסקו בנושא בטוח באה המומחית או בלשונך הציורית " היה גם היה מומחה ביטוח מטעמינו אחד התותחים בשוק לנושאי בטוח מטעם הספורטאים וטענה כי בסכום של 80-100 אלף דולר אפשר יהיה לקבל כיסוי ביטוח בסכומים המדוברים בתקנה לכל הספורטאים בענף לשנה.

אני מקווה שהמידע שקיבלתי מדוייק. האם זה כך דני? (המומחית היא נציגת הפניקס)

הסכומים שנקבת וצוטטי בהם מתייחסים לכסוי שנתי של ההתאחדות למיקס של אירועים

אני רוצה להאמין שהבנתי נכון את מה שכתבת בכחול ומאשר בכך את המידע שנמסר לי הכתוב באדום ואכן מדובר בנציגת הפניקס המומחית מטעמכם שנקבה בסכומים הללו.

מומחיות זו התבררה כשגוייה בלשון המעטה, והראיה הצעת המחיר שקיבלתם מחברת הפניקס.

שוב שטות של ישה שנובעת מאינפורמציה שגויה וניתוח לא נכון.

אם הנחתי נכונה, והבנתי נכון אז איפוא השטות ואיפוא האינפורמציה השגויה

ואם זה נכון כיצד לכל הרוחות הפניקס דורשת היום סכום גבוה פי 10 ויותר.

ואם סכום הפרמיה אז היה מופרך איך לא הקמתם קול צעקה. אני מניח כי 80 אלף לעונה לכולם נראה ונשמע סביר. הלא כן?

לגבי מהות סכומי הביטוח והכיסוי הביטוחי בהמשך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...