Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להגיע מתחנה מרכזית חדשה תל אביב לרחוב החשמל 18 בתל אביב, איזה קו? [8 בבוקר].

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

yuvk-מאיזה כניסה אני יוצא ולאן אני הולך?

elkmino-מה זאת אומרת להיזהר לשאול אנשים שם?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

צא מתחנה מרכזית לכיוון רחוב לוינסקי. פנה שמאלה ולך עד הצומת השלישית המרומזרת.

הצומת הראשונה נמצאת ממש על גבול מבנה התחנה המרכזית (זה פינת רחוב ראש-פינה או לפחות ההמשך של רחוב ראש-פינה, (יכול להיות שהקטע המשך קיבל שם של מספר כלשהו - יש בת"א רחובות שהשם שלהם הוא מספר מסויים). הצומת הזאת מצידה השמאלי נכנסת ממש לתוך חניון אוטובוסים של התחנה.

הצומת השניה נמצאת בפינת רחוב הר-ציון.

הצומת השלישית נמצאת בפינת רחוב צ'לנוב.

ברחוב צילנוב אתה פונה ימינה ועולה איתו עד פינת דרך בגין. אתה חוצה את דרך בגין וממשיך ישר לרחוב ברזילי (ההמשך טיפה מוזז שמאלה מהצומת). הרחוב הראשון שחוצה אותך, זה רחוב החשמל.

10 דקות הליכה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה הסתדרתי.

גן החשמל זה ליד התחנה המרכזית נכון? איך זה שמרשים לכול האתיופים והנרקומים להסתובב שם בחופשיות? מפחיד...

פורסם

WTF? :bugeyed:

אני לא יודע אם מה שכתבת עכשיו יותר מטומטם או יותר גזעני...

בכל אופן, לא נראה לי שמדובר באתיופים. אני מבין שלך הם כולם נראים אותו דבר,

אבל סביר להניח שמדובר בשב"חים מסודן ואריתריאה ופועלים זרים מניגריה וגאנה.

פורסם

לא התכוונתי לצאת גזעני או להעליב, אכן התכוונתי לכול הסודנים, וואלה מה לעשות אני אומר את האמת, מפחיד ללכת שם, זה פאקינג "מרכז" העיר אמצע הצהריים ומפחיד ללכת שם כול שניה ניגש עליך איזה סודני או נרקומן מבקש סיגריה...

פורסם

"גן החשמל" לא נמצא ליד תחנה מרכזית. מה שאתה רואה מול תחנה מרכזית, זאת "גינת לוינסקי".

כהי-העור שאתה רואה שם, הם פליטים מסתננים מסודן/דרפור/אריתראה וכו'.

"גן החשמל" נמצא בפינת רחובות החשמל/ברזילי/לבונטין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...