Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אין לי מושג איך אבל עליתי איך שהוא על בורג,כן בורג קטן שעכשיו תקוע לי בגלגל ומוציא אוויר אם אני מזיז אותו,אז רציתי לדעת כמה עולה להחליף את הבפנים של הגלגל מתחת לצמיג(לא יודע איך קוראים לזה).

אני לא רוצה להחליף גלגל הרכב הוא יונדאי גטס.

הא ועוד משהו הרכב מסרב להתניע בפעם הראשונה,והוא רק מתניע בפעם השניה שאני מסובב את המפתח זאת בעיה רצינית?

ץודה מראש על העזרה!

פורסם

בקשר לגלגל אתה בסה"כ לוקח אותו לפנצ'ריה שמתקן צמיגים ומתקן אותו - 20 ש"ח.

בקשר לבעייה השנייה אולי המצבר שלך לקראת סוף חייו, אתה יכול לבקש בדיקה של המצבר וברוב המקומות שמוכרים מצברים יעשו לך בחינם, אבל חכה למומחים של הפורום .

פורסם

אם המצבר שלך תקין אז כדי לבדוק את המערכות הגנה שמותקנות ברכב:mm_yeah:

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

קודם כל תודה על התגובות!

אכן יש מערכת הגנה באותו,אני צריך להזין קוד ואז המערכת מאפשרת להתניע,אבל אחרי שאני מזין את הקוד לוקח שניי נסיונות להתניע,אם אני מחכה כחצי דקה או קצת יותר אז הרכב מניע רגיל.

האם יש לכם איזו פנצ'רייה להציע לי בחולון?

פורסם

כל צמיגאי יודע לתקן תקר בגלגל. דרוש שלאחר ההתקנה מחדש של הצמיג יאזנו אותו מחדש (יתכן והעלות תהיה גבוהה מעט יותר, בסביבות 40ש"ח) וימלאו אוויר בכל הצמיגים ע"פ הוראות יצרן.

פורסם

צמיגי אנטון בחולון, ברחוב האורגים. מניסיוני הם בסדר גמור.

בדרך כלל שמתקנים פנצ'ר מסמנים את המיקום של הצמיג על הג'אנט ואז אין צורך באיזון מחדש (בהנחה ולפני התיקון האיזון היה תקין). אבל אני מניח שאף פנצ'ר מאכר לא יסרב לעוד כמה שקלים בשביל סיבוב של 30 שניות במכונת האיזון, אם ממש תתעקש.

לגבי בעיית ההתנעה - גטס קרובת משפחה שלי סבלה בעבר מבעיה דומה. אחרי כמה שעות של בדיקה במוסך מורשה, לא מצאו מה הבעיה אבל טענו שהבעיה היא באימובילייזר המקורי של הרכב. הם הסבירו שכאשר מכניסים את המפתח לתוך הסוויטצ' צריך לוודא שהנורה של האימובלייזר נדלקת, ואם היא לא נדלקת פשוט להוציא את המפתח ולהכניסו שוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...