Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבידוד של דינמאט.

לגבי ההזזה של המידבאס,טוב לי שהוא ככה אני שומע מעולה אז זה לא כול כך מפריע לי.

תודה על התגובות אני מקווה שעוד שבועיים יהיה עדכון אחרון של הבגאז.

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

אני דווקא לא נפלתי מזה, נראה רגיל במקרה הטוב.

הקורות נראות לא טוב, זה לא המקום שהייתי ממקם בו את הטוויטר והגימור נראה פשוט מאוד ולא אסתטי כל כך.

בבגאז' או שהם לא סיימו או שהם השאירו רווחים גדולים בצדדים ליד הפנסים.

התוספת בדלת למטה נראה ממש פשוט. דווקא הברגים החשופים מוסיפים לדעתי, אבל זה לא משתלב עם שאר הדלת זה נראה כמו תוספת לא קשורה. גם לא הבנתי מה הרווחת מביטול התא מסמכים שיש שם, הרבה אסתטיקה לא הרווחת לדעתי.

והאיטום - תשמע, אני מחכה שמישהו אחר יגיב - זה נראה לכם בסדר?

השאלה היא מה היה המחיר לכל העניין הזה.

אם זה היה על הטווח הזול של הסקאלה אז סבבה לגמרי ותהנה.

מי היה המתקין?

פורסם

טוב, אני אהיה חייב להיות ה"איש הרע".

אבל התגובות לא מובנות לי.

העבודה נראית בינונית, הקורות נראות מחריד לדעתי, הגימור הזה עם הלבד הוא פשוט מכער את הכל, אין שום דבר ברכב שמגיע עם גימור דומה לזה, ולכן זה פשוט מכוער.

מה הייתה הבעיה להשתמש בסקאיי? הרבה יותר יפה, נראה הרבה יותר יוקרתי ופחות שכונה.

הטוויטרים נראים כאילו הם סתם תקועים שם.

לגבי הבנייה בבגאז', אז אם כבר עושים משהו אסטטי, אז למה רואים את האחורה של המגברים מהצד? למה לא לסגור את הכל גם מהדפנות?

ה"בניה" בדלת, גם היא, לא קשורה לרכב, לא בקווים מתאימים, אני מבין שאת הפסים האלו את רצית, וגם את הברגים, אבל מילא הברגים היו עם ראש יפה או משהו שמוסיף אסטטיקה.

זה נראה כאילו חוררו את הדיפון עם ברגים קודחים ויאללה לעסק.

שוב, צר לי אם התגובה שלי היא פוגענית או ישירה מדי, אבל זה רק מגיע ממקום של ביקורת.

נכון, הברגים והפסים זה עניין של טעם אישי, אבל גם אותם היה ניתן לעשות בצורה יותר אסטטית ועם גימור יותר יפה.

מצטער מראש אם זה פוגע, אבל זו דעתי.

under construction..

פורסם

עניין של טעם וריח אי אפשר לשנות וזה מקובל,הכול אני לוקח כביקורת.

אני אהבתי את זה ולכן אם אני מרוצה מזה זה הכי חשוב לדעתי.

בבגאז' כמו שאמרתי עוד לא סיימו את העבודה שם,יש עוד על מה לעבוד וכמו שאמרתי יהיה עוד עדכון ברגע שאני יסיים את הכול.

לגבי המחיר שקיבלתי על הכול,מחיר ממש זול ככה שזה גם היה העדפה שלי בגלל שאני באמצע פרוייקט על הרכב שלי.

:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...