Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר שלי רוצה לקנות יונדאי גטס גיר רגיל מה אתם אומרים?

היונדאי היא משנת 2005 גיר רגיל מנוע 1400, השיקול היחיד שלו הוא כמה הצריכת דלק של הרכב הזה והאמינות.

אשמח לתגובות תודה

פורסם
יש ים חומר בפורום בנוגע לגטס ואתה מוזמן לבצע חיפוש. אגב, גטס 2005 הוא עם מנוע 1350 ("השתיין") ולא 1400.

אז תן לי להבין עם כתוב ברשיון שהוא 1400 הוא לא שותה דלק כמו הסטיגמה הידועה? אין לך השערה כמו 1400 מודל 2005 ידני שותה?

פורסם

נצלש - משהו שלא ברור לי למרות כל הדיונים בפורום:

האם גטס בעלת נפח של 1400 היא פחות שתיינית?

כלומר אם למשל אני מגיע לגטס שנת 2004-2005, שזה הגבול למנוע הבעייתי (1350), וכתוב לה שזה מנוע 1400, אז אני יכול להיות שקט בנוגע לצריכת הדלק?

תודה.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

גטס עם המנוע החדש הגעיו לארץ החל מאמצע שנת דגם 2006.

מה שאומר שעד וכולל שנת 2005 יש רק את המנוע הישן, בשנת 2006 יש גם ישן וגם חדש ומשנת 2007 ומעלה יש את החדש בלבד.

ברישיון רכב רשום נפח מנוע מדוייק ולא מעוגל.

אם רשום נפח 1341 - זה המנוע הישן.

אם רשום נפח 1399 - זה המנוע החדש.

ההבדל בצריכת דלק בין ישן לחדש לא משמעותי, והוא לה הפך את האוטו הזה לחסכוני.

באיזור שנת 2005 בוצע גם שינוי ביחס העברה בגיר אוטומטי, שאמור היה לשפר את המצב, אבל אנו מדברים כאן על גיר ידני, כך שזה לא רלוונטי.

פורסם

אני לא מכיר שום רכב, שבו צריכת דלק לא תלויה בנהג.

בכל מקרה, אני הגעתי לצריכת דלק של 1 ל 12 עם גטס אוטומטית שנת 2008, בנסיעה רגועה אבל סבירה והגיונית, כלומר לא 80 קמ"ש בבינעירוני כל הזמן.

להערכתי עם גטס ידנית בנהיגה נורמאלית אפשר להגיע ל 1 13 וליותר טוב מזה.

• תוכן חדש...