Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוטו מדהים לא הייתי נוגע בכלום, אולי רק מחליף לגנטים רפליקה של BBS,המידה המקסימלית חוקי ברשיון היא 19

תוכנה שידרוג אחרי כמה חודשים

הכי מפריע לי הסמלים של V.W גם מקדימה וגם מאחורה

יש לך במקרה תמונה של הג'נטים האלה?

פורסם
בשביל סדנת שיפורים אמיתית כמו ריגר או דומות לה, תכין עוד כמה אלפים טובים, לדעתי בסביבות ה50K אני סתם מנחש.

ואני אישית לא מאמין שצ'מפיון מייבאת מכוניות לאחר סדנת שיפורים, רק אם אתה מזמין בגרמניה ומשלם יפה.

גבר, המחיר הרבה פחות ממה שרשמת לשמחתי הרבה :)

הערכה צריכה לעלות בסביבות ה-20 +-. יש מי שמזמין ומתקין אותה כאן.

פורסם

מעניין אותי כמה עולה לקנות בי-קסנון מקורי ולהתקינו כלאחד יד, בקריאה בפורומים שונים הבנתי שזה עסק לא פשוט.

קיבלת כבר הצעת מחיר מקלאס A?

פורסם

אלעד, הם לא יכולים להתקין לך קסנון שיהיה חוקי, נקודה!

וכן, ניתן להזמין קסנון מקורי מחול, זה עולה 9500 ש"ח. אני לא יודע אצל איזה סוכן קנית, אולי הוא לא יודע את כל הפרטים או שאין לו כוח להכנס לזה.

רן, אפשר לרכוש את הפנסים עם הפרוג'קטור. המקוריים עולים באיביי 500 יורו.

לגבי נורות/בלאסטים וכ'ו אני משער שאפשר להתקין קיט איכותי ולא יראו הבדל.

העניין הגדול הוא השפריצרים, לא יודע אם ניתן להתקין את המקוריים אחרי שהרכב מורכב כבר.

Got To love It

פורסם
אלעד, הם לא יכולים להתקין לך קסנון שיהיה חוקי, נקודה!

וכן, ניתן להזמין קסנון מקורי מחול, זה עולה 9500 ש"ח. אני לא יודע אצל איזה סוכן קנית, אולי הוא לא יודע את כל הפרטים או שאין לו כוח להכנס לזה.

רן, אפשר לרכוש את הפנסים עם הפרוג'קטור. המקוריים עולים באיביי 500 יורו.

לגבי נורות/בלאסטים וכ'ו אני משער שאפשר להתקין קיט איכותי ולא יראו הבדל.

העניין הגדול הוא השפריצרים, לא יודע אם ניתן להתקין את המקוריים אחרי שהרכב מורכב כבר.

בן,

לא ברורה לי נקודה אחת חשובה. מצד אחד אתה אומר שניתן לייבא קסנון מקורי מחו"ל (וזאת הייתה הכוונה שלי דרך אגב- לייבא בי קסנון מקורי) אבל מצד שני אתה אומר שגם אם אני מייבא את אותו קסנון מקורי הוא לא יהיה חוקי על השירוקו 1.4?

פורסם

בוא אני יעשה לך סדר קצת.

שאתה משלם בחברה 9500 ש"ח זה לא קיט שמובא לארץ ומורכב לך כאן. בתהליך בניית הרכב הוא נבנה כבר עם הבי-קסנון.

מדובר על פנסים עם פרוג'קטורים, כל מערכת הHID (נורות, בלאסטים..), מערכת כיוון אורות אוטומטית(יושבת באחד הבולמים של הרכב אם אני לא טועה), שפריצרים לפנסים ומיכל לנוזל שמשות של 4 ליטר(המתיזים חולקים אותו מיכל עם המתזים של השמשות).

כל עוד הרכב יגיע ככה מגרמניה אין עם זה שום בעיה.

העניין הוא שאתה לא יכול להזמין אחרי שרכשת את הרכב את כל המערכת הזאת, את הפנסים עם הפרוג'קטור אפשר למצוא באיביי.

בלאסטים נורות ושאר המערכת זה בעיתי ואני לא בטוח שיש מי שמוכר את זה.

להתקין אולי את רוב החלקים זה אפשרי(כולל כיוון אוטומטי), הבעיה היא להתקין את השפריצרים, זה פגוש אחר אני חושב.

נניח והבאת את הקיט כולו כולל הכל לארץ והתקנת, לא תעבור בעמדה 1 כי זה שינוי שביצעת בארץ(למרות שכל החלקים מקוריים).

מקווה שהבנת את כוונתי, בן.

Got To love It

פורסם
בוא אני יעשה לך סדר קצת.

שאתה משלם בחברה 9500 ש"ח זה לא קיט שמובא לארץ ומורכב לך כאן. בתהליך בניית הרכב הוא נבנה כבר עם הבי-קסנון.

מדובר על פנסים עם פרוג'קטורים, כל מערכת הHID (נורות, בלאסטים..), מערכת כיוון אורות אוטומטית(יושבת באחד הבולמים של הרכב אם אני לא טועה), שפריצרים לפנסים ומיכל לנוזל שמשות של 4 ליטר(המתיזים חולקים אותו מיכל עם המתזים של השמשות).

כל עוד הרכב יגיע ככה מגרמניה אין עם זה שום בעיה.

העניין הוא שאתה לא יכול להזמין אחרי שרכשת את הרכב את כל המערכת הזאת, את הפנסים עם הפרוג'קטור אפשר למצוא באיביי.

בלאסטים נורות ושאר המערכת זה בעיתי ואני לא בטוח שיש מי שמוכר את זה.

להתקין אולי את רוב החלקים זה אפשרי(כולל כיוון אוטומטי), הבעיה היא להתקין את השפריצרים, זה פגוש אחר אני חושב.

נניח והבאת את הקיט כולו כולל הכל לארץ והתקנת, לא תעבור בעמדה 1 כי זה שינוי שביצעת בארץ(למרות שכל החלקים מקוריים).

מקווה שהבנת את כוונתי, בן.

הבנתי לגמרי רק שאני מדבר להביא את הקסנון במנותק מכל הקיט שאתה מתאר (שפריצרים וכד'). החברה שצריכה לעשות לי את זה היא מתקינה מוכרת שעושה את כל ההתקנות לצ'מפיון כמו לדוג': ספי הדלת שמזמינים בחברה או המתקן לאופניים. לכן, אין מצב שהם יתקינו משהו ללא אישורים/לא חוקי. אני יהיה יותר חכם בהמשך השבוע שאני יקבל קצת פרטים ואז אני יעדכן פה.

פורסם

למה להפוך יצירת אומנות למוטציה? האוטו הזה לא צריך כלום חוץ מג'נט והנמכה:

nuuwco4h.jpg

uzrl5dyr.jpg

sbata45a.jpg

99t8xxlp.jpg

q7dfrhx9.jpg

8tgfq9g9.jpg

:twisted:

-----

פורסם
ואפשר גם ככה:

2v2igps.jpgk7ww1.jpg

6dtufa.jpg

r0nxg7.jpg

29cl9u8.jpg

התמונות של השירוקו השחורה הזו הם שגרמו לי להתלבט אם לקחת את הרכב בשחור. ועכשיו שהעלית באיכות כזאת צובט קצת אבל עדיין יש זמן לשנות את הדעה

• תוכן חדש...