Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני חדש בפורום ורציתי לשאול אם יש למישהו מושג לגבי מאוורר תא הנוסעים ברכב סובארו לגאסי 1800 שנת 91.

המדובר במאוורר של המזגן למעשה.

לפני כשבוע הוא הפסיק לעבוד.

בדקתי, ולא מגיע אליו מתח.

בדקתי את כל הנתיכים (פיוזים) בקופסה בתא הנוסעים וכולם תקינים.

בדקתי את הנתיכים בתא המנוע וגם שם כולם תקינים.

האם יש עוד מקום לבדוק נתיכים?

האם יש סיבה נוספת/אחרת שהמאוורר אינו מקבל מתח?

תודה מראש על כל עזרה או הצעה.

YULL

פורסם

בדקת אולי יש נתק בחוטים המגיעים אליו תיבדוק כל חוט בניפרד אים אבמטר של חשמלאי שים אותו עח מצב דוידה

אים יש נתק בין שתי צדדים הוא לא יצפצף

פורסם

תודה ידידי אבל אין לי מושג איפה הצד השני. הצלחתי רק לבדוק (בעזרת אוומטר) שאכן לא מגיע מתח לפלג, אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים החוטים של הפלג הזה?

פורסם
בצד הימני מתחת לתא הכפפות יש נגדים .

הם אחראים למהירויות .

בדוק אם יש נתק .

תודה על העצה

אבל חפשתי נואשות את אותם נגדים אך לא מצאתי/זיהיתי אותם.

פורסם
תבדוק ממסר של מזגן בתא מנוע .

תודה ידידי

אכן יש בקופסת הנתיכים בתא המנוע כמה ממסרים ששייכים למזגן אבל המזגן עובד רק המאוורר בתא הנוסעים לא מקבל מתח, לכן לא בדקתי אותם כלל.

נראה לך שאחד הממסרים האלה מפקד על המאוורר הזה?

אם כן, איך בודקים ממסר?

תודה מראש.

YULL

פורסם

בדקת את כל המהירויות של האיוורור?

למיטב ידיעתי (ובסובארו ליאונה, לא בטוח לגבי לגאסי, אבל עיקרון הפעולה אמור להיות זהה) אם אתה שם על המהירות הכי גבוהה אז הנגדים שמתחת לתא כפפות לא אמורים להשפיע, כי המאוורר מקבל את כל המתח האפשרי.

אם זה לא עובד גם על המהירות הגבוהה אז אין לך מה לחפש את הנגדים, כי הבעיה לא נמצאת בהם.

• תוכן חדש...