Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , עלתה במוחי מחשבה לסוג של "שיפור" ליניקת אוויר. סתם לצורך הדוגמא, אם אני לוקח צינור שרשורי או משהו בסגנון מקבע אותו בפתח פנס ערפל (אין לי פנס ערפל אלא רשת בחור), ומשם מריץ אותו עד הראש של הפילטר פתוח, ההנחה היא שיגיע הרבה יותר אוויר ועוד קריר יחסית עד לפילטר, הדבר נותן יתרונות או שכביכול הוא סתם יהיה טירחה של הזמן

כמובן שכחתי להוסיף, הכוונה היא לא לקחת את הפילטר לטמבון אלא שישאר באותו מקום בלי לזוז מ"מ אלא שפשוט יגיע אליו צינור מהטמבון.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ראם איר עובד על אותו עיקרון? תמיד הייתי בטוח שמדובר בהארכה של הפילטר והושבה שלו בטמבון או משהו בסגנון.

בכל אופן טוב לדעת. אגב לפי זה שקיים משהו בסגנון אז אני מבין שרק יתרונות יש לזה? יש גם חסרונות שצריך לדעת או להזהר? אני עובד עצמאית.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

כמו שסטס ציין מעליי מה שאתה עושה זה בעצם ראם אייר,

אתה בעצם בונה תעלה משרשורי עבה וכו', ומרכיב אותו בחזית הטמבון על מנת שמשם הוא ישאב אוויר קר עד לפילטר

ובעצם הפילטר מקבל אוויר קר מבחוץ מה שתורם לפעולת המנוע.

אתה יכול למקם אותו איפה שאמור להיות פנס הערפל רק תראה שאין שום דבר שמכסה אותו ומפריע לכניסת אוויר

אם אתה שם רשת על מנת למנוע מגופים זרים להיכנס וגם בשביל היופי זה בסדר.

פורסם

אני חושב שאחד החסרונות הגדולים זה המים בחורף,

כניסת האוויר מתבצעת במקום שבו כל שלולית תשפריץ מים לכייוון הצינור , ומשם הדרך לפילטר עצמו לא ארוכה,

כמובן שאם יש פגיעת מים בפילטר והפילטר ינוק את המים , התוצאה לא תיהיה נעימה במיוחד.

אם אתה מתכנן פרוייקט שכזה, לא יודע אם זה אפשרי בקולט אבל אני מאמין שכן,

תסגור את הפילטר לגמרי בקופסה המקורית ומהקופסא המקורית תמשוך צינור שרשורי לכיוון הפנס ערפל.

מס' תמונות :

IMAG0893.jpg

IMAG0895.jpg

IMAG0896.jpg

IMAG0897.jpg

IMAG0906.jpg

פורסם

אז כנראה אני היחיד שהפילטר של יושב בטמבון?! כמובן שזה ככה רק בקיץ אבל אצלי הפילטר עצמו יושב בטמבון.

אחד החסרונות\יתרונות בשיטה שאני עשיתי את זה בה הוא שאין יותר את רעש היניקה שאני אישית דיי אהבתי.

אבל הפילטר עצמו יושב כרגע ממש מאחורי הגריל .

ויש הרגשה במיוחד בימים חמים שאולי זה כן נותן איזה שינוי או כמו שחבר אחד אומר "זה מוסיף כח ארנב או שניים"למרות שלא נראה לי אישית שמוסיף משהו אבל זה יותר שפוי מהאויר החם שיש בתא המנוע.

• תוכן חדש...