Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

מצורפות תמונות של התקנת דאבל דין לVW טיגואן

כמו כן התקנה של LIGHT סטריאו ברכב

לפי דרישות הלקוח נושא הסטריאו חייב להיות מוצנע לחלוטין

הדבר היחיד שהוא קיבל כמובן מאליו היה שאת הסאב קשה להעלים

ברכב מורכב מכשיר דאבל דין דגם 4200 פיוניר הכולל ניווט,BT, מסך חשמלי וכל הפיצ"רים האפשריים כולל מצלמת רוורס

מתאם פנל דשבורד METRA

קומפוננט קדמי דגם B6A של DLS

סאב "10 דגם KW10 של חברת DLS כולל תיבה אטומה

מגבר 4 ערוצים דגם 604 של חברת PRESENCE-SOLID AUDIO שמותקן על הכסא בחלקו התחתון

נלקחו בחשבון חוטי חיישן כרית אוויר וחיישן חגורה כמו כן הכסא יכול לנוע בחופשיות ואין שום הפרעה לעשות שואב ניקיון מתחת לכסא (כיוונים ניתן לעשות לאחר פתיחת 4 ברגי כוכב כ-2 דקות עבודה)

חדי העין ודאי יבחינו ברווח מסויים בין הפנל מתאם לבין הפנל המקורי. הרווח הנ"ל ייסגר ותמונת עידכון תעלה בהמשך

זאת מכיוון שעדיין צריך להרכיב מתאם אנטנה מיוחד והיות וההתקנה בוצעה לא בשעות העבודה המקובלות נדחה העיניין למועד מאוחר יותר. וסגירה סופית תתבצע מאוחר יותר

הרעיון בת"רד הוא להראות התקנה שמחליפה מכשיר מקורי למכשיר חכם ומלא פיצ"רים וזמין לכל הגאדג"טים החדשים + שיפור מערכת הסאונד וכל זאת ללא שינוי חיצוני ניכר לעין

וכשהמכשיר הקדמי בעזרת פנל מתאם נראה כמכשיר מקורי של הרכב

דרור

DSCF1212.jpg

DSCF1206.jpg

DSCF1185.jpg

DSCF1186.jpg

DSCF1202.jpg

DSCF1203.jpg

DSCF1211.jpg

פורסם

כמה אתה לוקח על התקנה של HU?

יש לי מתאם דאשבורד לסיוויק 06-2010.

וכנראה אני יקנה קלריון 786/785.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

התקנה יפה מאוד נקיה ומסודרת

אבל ברכבים חדשים אני חושב שכדאי להשתמש בשרשור שחור בכל החוטים וזה יוסיף המון וממש יתן הרגשה שההתקנה

מקורית מהמפעל

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

נראה לי שכבלי ה- RCA בכניסה למגבר יותר מידי מכופפים.

כמו כן - מדוע אין אזיקונים או משהו דומה ל- RCA בספי הדלת ?

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מגבר צריך להיות נגיש! וכשאני אומר נגיש, זה לשלוח יד, ולכוון.

לא מכניסים מגבר מתחת לכיסא בלחץ כזה, ולא מקפלים את חוטי ה-RCA כאילו הם חוטי רמקולים.

ההתקנה של הדאבל דין יפה ונקייה, נראה כמו עבודה טוב,

אבל שוב העניין של המגבר מתחת לכיסאות ברכבים החדשים זוועתי להפליא, עקב חוסר רב במקום.

בהצלחה בהמשך,

רותם.

פורסם

בוקר טוב

לגבי חוטי ה-RCA אולי זה נראה לחוץ אבל זה לא !!!

יש די והותר כבל (לפחות 3 מ"מ) חופשי בין האזיקון לבין הפלג

חברים טיפה קרדיט 8)

לעיניין היותר רציני והוא ההערה של רותם לגבי הסתרת המגבר

זו לא פעם ראשונה שנושא הכיוונים או יותר נכון אפשרות לכיוונים במגבר עולה בת"רדים של ההתקנות

אני מודה ומתוודה שמעמדה של בעל חנות\מתקין\מנהל התקנות\ואו מנהל חנות, אין לי שום רצון להשאיר את נושא הכיוונים חשוף לכל דיכפין, נהפוך הוא אני מקפיד ליידע את בעל הרכב בדעתי זו.

ניסיוני מלמד אותי שברגע שאיש מקצוע משאיר את עיניין הכיוונים פתוח ונגיש (גם פיזית וגם כעיקרון) המון נזקים קורים ובזמן קצר וזאת מכיוון שכל הח"ברה בשכונה\בבית הספר\בבסיס\או בכל מקום אחר, ישחקו עם הנאבים

ואני מוכן לקבל ומקבל את עמדת חברי הפורום שחושבים הפוך ממני וזאת מפני שאני יודע מהכירות אישית שיש כאן אנשים שיכולים להעביר לרוב המתקינים בארץ קורסים של כיוונים.

אבל במקרה של לקוח רגיל והדיוט אני שוב אומר שהעדפתי בגדול היא "לנעול" את הנאבים של המגבר עד כמה שאפשר

על אחת כמה וכמה ברכב שבו הבעלים לא רוצה סימן וזכר לעבודה שבוצעה ברכב.

כמו כן אציין שהמגבר יושב "תפור" במקום ללא שום לחץ , בצורה מושלמת, ובהזדמנות זו אני רוצה להודות למהנדסי VW שחשבו עליי ועל מידת המגברים שלי כשייצרו את הרכב :-P

המשך יום נפלא

דרור

פורסם

דרור היקר, המדובר הוא לא רק בכיוונים נגישים.

מבין את הרצון שלך להסתיר את המגבר, ולא חסרות דרכים אגב, אבל ברגע שחס וחלילה

התנתק רמקול, או מינוס או פלוס או לא יודע מה, אני בתור לקוח, לא הייתי רוצה לחזור עד אליך

כדי שתחזיר את החוט של הרמקול ותסגור לי בורג, זה נראה לי נטו בזבוז זמן.

יכול להיות שההעדפות שלי הן שונות משל השאר, אבל אני מרגיש כך.

בכל מקרה, אם הלקוח מרוצה מהעבודה, קטונתי, ושיהיה בהצלחה בהמשך. אין ספק שחל שיפור.

שמח שאתה לוקח את הכל בפרופורציות ובהבנה.

יום נעים.

רותם.

פורסם

ממש אהבתי את ההתקנה:-)

לגבי המיקום של המגבר אני לא מבין מה הוויכוח, בוא נגיד שאני בנאדם שלא יודע מה זה הרצים בכלל למה לי להתעסק עם הכיוונים, אני בטוח שאם הלקוח היה רוצה להתעסק עם המגבר כל שעתיים הוא לא היה מבקש שימקמו אותו שם - הדגש הוא על הצנעה של רכיבים.

פורסם

אם הוא היה רוצה להתעסק עם המגבר סביר להניח שהיה מתקין אותו בעצמו :), דרור קבלו ח"ח על העבודה היפה.

אלכס - בקצב הזה הרכב דמו שלכם לא יגיע למסיבות יער :D

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תראה לדעתי לקוח שלא מתעסק בכיוונים, ולא מבין כלום בתחום גם לאיחפש לפתור תקלה אלא ישר יחזור למתקין אם היא תופיע. עבורך זה חוט שהתנתק, עבור מישהו שלא מבין זה רמקול שלא עובד.

פורסם

סך הכל התקנה יפה ונקיה של ה 2DIN, מחזק את דברי GUNNER לגביי התקנת המגבר.

אע"פ שהסברת את עצמך מדוע לא השארת אופציה שהלקוח יוכל לכוון לבד את המערכת, זה לא נראה לי נכון לעשות משום שהמרגע שהרכב יוצא מבית ההתקנות עד שהלקוח יהיה סגור על הסאונד של המערכת שלו הוא יצטרך לא פעם, לא פעמיים וגם לא שלוש לעבור אצלך לצורך כיוונים, מה שיגרום לו לטירטור, בזבוז זמן והכי חשוב חוסר הבנה במערכת שלו.

בתור אחד שהתקינו לו מגבר מתחת למושב (ובתחילה לו היה לי שום ידע בכיוונים) נאלצתי לגעת בפוטנציומטרים לא מעט עד שקיבלתי סאונד כפי שאני אוהב.

מה לעשות כשאתה בלהט המערכת החדשה ונמצא אצל המתקין ואתה שומע איזה טרק או שיר מתנגן אתה מבסוט עד הגג ונוסע לדרכך, ולמחרת שאתה שומע סגנון מוזיקה שונה, הסאונד נשמע זוועתי, ואז מה שוב לנסוע למתקין ?

אני חושב שבמידה ורוצים להתקין מגבר מתחת לכסא צריך (עוד לפני שרוכשים את המגבר) למדוד את המקום מתחת לכסא, ולהתאים את המגבר גם למקום שישנו, וגם לסטאפ שיורכב עליו, וגם לוודא שתהיה אפשרות לכיוונים נגישה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אנשים כאן קצת נוטים לשכוח מיהו הרוב השקט.

רוב האנשים שמתקינים מערכות ברכב לא רוצים אחרי זה להתעסק עם המערכת, אין להם מושג מהם כיוונים ורק רוצים לשמוע מוזיקה בצורה איכותית יותר.

אני בטוח ב99 אחוז שהלקוח שהמגבר הנ"ל הותקן אצלו ברכב לא יודע ולא רוצה לדעת שום דבר על כיוונים וכך גם רוב הלקוחות.

כנ"ל לגבי טיעון ה"כבל התנתק".

לא כולם מבינים בזה, ואני דווקא חושב שבהמון מקרים התקנה של המגברים מתחת לכיסאות עדיפה, גם אם פחות נוח לכוון.

התקנה יפה מאוד לא נראית לעין שמבחינתי זה נושא חשוב מאוד!

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שלום ערן

אני חייב לומר שאני מבין אותך אבל לחלוטין לא מסכים איתך

ואני מדבר מבחינת עיקרון המקצועיות וההערכה העצמית שלי כמקצוען בסאונד

וכשם שלקוח יחזור לרופא שיניים שלו ולמסג"יסטית שלו ולמכונאי שלו ולאינסטלטור שלו כך גם הוא יחזור למתקין שלו

אני אישית אשמח לשרת לקוח שלי אינספור פעמים עד לנקודה שנמרח לו חיוך על כל הפרצוף והוא מתחיל למלמל שטויות מרוב הנאה.

מה גם שלפחות אצלינו אף לקוח לא יוצא מפתח העסק לפני שהוא עובר סיישן של שמיעת טראקים וכיוונים שלפעמים נמשך המון זמן עד לשביעות רצון.

לבוא ולהגיד שבלהט ההתקנה טראק מסויים נשמע טוב ואחרי כן זה נשמע זוועתי זוהי הגזמה מטורפת

נכון שלקוחות חוזרים לטיונינגים עדינים ומדוייקים יותר, אבל מפה ועד לקיצוניות כזו זה לא קיים בבית סיפרנו

לכן אין לי שום בעיה (נהפוך הוא) לשחרר בעל רכב בידיעה מוחלטת שטיונינג עתידי רק אנחנו עושים

ואם צריך לפתוח 4 ברגי כוכב כדי להגיע לנאבים אז נפתח אותם ונכוון מחדש

דרך אגב המגבר נמדד, ונלקח בחשבון היכן הוא ימוקם ומה הוא יפעיל

דרור

פורסם
דרור היקר, המדובר הוא לא רק בכיוונים נגישים.

מבין את הרצון שלך להסתיר את המגבר, ולא חסרות דרכים אגב, אבל ברגע שחס וחלילה

התנתק רמקול, או מינוס או פלוס או לא יודע מה, אני בתור לקוח, לא הייתי רוצה לחזור עד אליך

כדי שתחזיר את החוט של הרמקול ותסגור לי בורג, זה נראה לי נטו בזבוז זמן.

יכול להיות שההעדפות שלי הן שונות משל השאר, אבל אני מרגיש כך.

בכל מקרה, אם הלקוח מרוצה מהעבודה, קטונתי, ושיהיה בהצלחה בהמשך. אין ספק שחל שיפור.

שמח שאתה לוקח את הכל בפרופורציות ובהבנה.

יום נעים.

רותם.

מעולם לא השתחרר לי כבל במגבר, לא פלוס ולא מינוס וגם לא "לא יודע מה"

אתה צריך לבדוק את איכות העבודה של המתקינים שלך, חוט עם סופית שמקובע כראוי ע"י הבורג לא ישתחרר וזהו !.

אין שום בעיה מבחינתי בכל אופן בהתקנה, דווקא אהבתי לראות את ה-RCA עטוף בשרווול וכו'

בקשר לRCA בסף הדלת בהחלט אפשר להצמד עם אזיקונים לצמה המקורית של הרכב, אבל זה לא חובה כל עוד הכבל עובר במקום טוב בלי לחץ ובלאגן

בקיצור התקנה על הכיפאק !

פורסם

קצת מתעלק על הנושא המקורי.

לבעל הרכב (שאני מבין שמסתובב פה בפורום), יש סיכוי שאני מעוניין בHU הישן שלך.

צור איתי קשר בהודעה פרטית בבקשה.

תודה.

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...