Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נשרפה לי משאבת דלק ,רכשתי אחרת אחרת זהה לחלוטין מפירוק,

הרכבתי אותה בעצמי והרכב חזר לעבוד בצורה מעולה.

עם הזמן (תקופה של 3 שבועות ) בזמן הנעה לאחר שהמנוע לא הונע הרבה זמן(אחרי לילה שהרכב עמד) למנוע קשה להניע כאילו לא מגיע דלק רק לאחר כמה לחיצות על הדוושה והמנוע היה מניע בנוסף המנוע היה מגמגם גם בהנעה(סימן של חוסר תערובת ),להערכתי אין מספיק לחץ בתוך המערכת כדי להניע את הרכב.

כאשר אני פותח את את הסווי'צ וסוגר במשך כמה פעמים ואז מניע ההנעה היא חלקהו מעולה (מחכה שיווצר לחץ במערכת)

הממה עם הזמן גם התחיל להופיע במהלך נסיעות בכביש בינעירוני ריח חריף של דלק בחלקו הקדמי של הרכב (הנהג ומשנהו) ריח חריף שמופיע במיוחד כאשר לוחצים על הדוושה בנדיבות (וקורה שגם לא לוחצים בנדיבות),

האם למישהו יש הערכה באיפה להתחיל לבדוק?

אני חושב שאני אתחיל ב2 צינורות הדלק שמתחברים לחליל מאחורי מערכת ההזרקה שידועים בנטייתם להתרחב במהלך השנים עקב הלחץ הגדול שנמצא בהם ואז מתחילה משם דליפה של דלק .

אני אשמח לקבל הסבר איך אני אוכל להגיע אליהם בצורה הטובה ביותר עם גישה לאיבחון התקלה.

במידה ויש עוד כיוונים שלפי הטענות שלי אתם יודעים מה הבעיה אני אשמח לקבל עצות באיפה להתחיל .

מציין שאין אכילה מוגזמת של הדלק דיי סביר,אולי יש ממש בקטנה שוני בסחיבה או שזה רק בראש .

• ספונסר פורום
פורסם

זה שאתה מפמפם את דוושת הדלק טרם ההנעה אין לזה השפעה

על כלום ,זה לא מוסיף דלק ולא עוזר בהנעה .

לעיניין הריח ,בפולו הזאת הריח יגיע או מצינור הנשם שאם הוא קרוע

או סדוק אז הוא פולט גזים בדיוק בנקודה של שאיבת האויר דרך המפוח של המזגן ,

או באמת מצינורות הדלק של הכניסה והיציאה מחליל המזרקים .

אין שיטה מיוחדת להחליף אותם רק מומלץ לרכוש בחנות החלפים צינור דלק

איכותי למערכת הזרקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לפי התיאור שלך סבירות גבוהה שיש בעיה של לחץ דלק.

תעבור על 2 הצינורות שמתחברים מהחליל לצינוריות בצד שמאל (כשאתה מול הרכב). סיכוי טוב שתגלה דליפה בדרך. הצינורות עוברים מתחת הסעפת יניקה והגישה דיי קשה.

מקומות הנזילה השכיחים הם:

1. בחיבור לצינורות הקשיחים מצד שמאל.

2. בכיפוף, ממש לפני החיבור לחליל.

3. מתחת הסעפת- סדק בצינורות גומי.

פרק את פילטר האוויר ותעזר במישהו שיפתח ויסגור את הסוויץ' בזמן שאתה עובר על הצינורות. כדאי להשתמש במראה כדי לראות מה הולך מתחת הסעפת ובנוסף בחוש הריח.

בכל מקרה אם לא תאתר דליפה יש לבצע בדיקת לחץ.

• תוכן חדש...