Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נורית חיווי לבקרת גזי פליטה דולקת קבוע מישהו יכול בבקשה להגיד לי למה זה קשור ?

מצורפת תמונה. ברשותי רנו קליאו B 2002 אוטומט

צ צמ.jpg

פורסם

חיבור לסורק תקלות יתן תשובה ברורה ומיידית.

האם יש רעידות? השתנקויות? חוסר כח?

אם לא אני הייתי מהמר על ממיר קטליטי.

בכל מקרה...סורק.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תודה על התגובה

היתה לי תקלה בגיר ודלקה לי ביחד עם הנורת חיווי לבקרת גזי פליטה גם נורת החיווי כמו בתמונה שקשורה לגיר . הרכב חובר למחשב לסורק תקלות במכון גירים והבעיה היתה שסתום החליפו לי את השסתום והנורת חיווי של הגיר הפסיקה להאיר בלוח השעונים .והגיר חזר לתפקד כרגיל .הבעייה בגיר היתה שהאוטו היה נוסע על הילוך קבוע ללא עוצמה .בסיום ניסו למחוק את התקלה של בקרת גזי פליטה והמחשב לא מחק את התקלה השאלה שלי אם יש קשר בין הדברים?

מני.jpg

פורסם

לדעתי אין קשר בין הדברים, נורת זיהום אוויר נדלקת בדרך כלל מתקלה בחיישן חמצן או מתערובת עשירה\דלילה.

תתחבר שוב לסורק תקלות ותבדוק את הקוד שהסורק מוציא.

אודי A4

דימה.

פורסם
לדעתי אין קשר בין הדברים, נורת זיהום אוויר נדלקת בדרך כלל מתקלה בחיישן חמצן או מתערובת עשירה\דלילה.

תתחבר שוב לסורק תקלות ותבדוק את הקוד שהסורק מוציא.

יש מצב שזה החיישן כמו פה http://clickit3.ort.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws=fa89cad4-b65b-42e4-927d-f897ddb77eb5&page=0a53cf94-38ff-4ed1-9c66-f2e33af6f052&fol=233a4b4f-9eac-4308-bd6c-3213010c2184

פורסם

כן זה החיישן , אין לי שמץ אם בקישור זה של רנו או לא אבל אופן הפעולה של כולם זהה.

אודי A4

דימה.

פורסם

דימה תודה לך על הכיוון לבעיה בנושא שלי .

אין איזה סימפטום שאני מרגיש באוטו בעקבות התקלה חוץ מריח של דלק מהאגזוז בהדלקה ראשונית של הרכב בבוקר זה טבעי?

אשמח לעוד חוות דעת לגבי בקרת גזי הפליטה , תודה אורן

פורסם

בהתנעת בוקר יש תמיד ריח "חמוץ" יותר מכיוון הרכב, אולי זה בגלל הממיר שעדיין לא חם או בגלל תערובת

עשירה המוזרקת בהתנעה - לפחות כך לדעתי. אני חושב שזה תקין, זה מוכר לי מהרבה מכוניות.

תוכל לבקש במוסך שימחקו את התקלה, ולבדוק האם היא חוזרת.

פורסם
בהתנעת בוקר יש תמיד ריח "חמוץ" יותר מכיוון הרכב, אולי זה בגלל הממיר שעדיין לא חם או בגלל תערובת

עשירה המוזרקת בהתנעה - לפחות כך לדעתי. אני חושב שזה תקין, זה מוכר לי מהרבה מכוניות.

תוכל לבקש במוסך שימחקו את התקלה, ולבדוק האם היא חוזרת.

תודה ..התקלה נימחקה לבד פתאום הנורית חיווי לא מאירה בלוח שעונים

פורסם

לפי הודעות אחרות שלך - מציע לך לבדוק חיבור למצבר או את מצב המצבר.

בקליאו שלנו, שאמנם היא דור קודם, מצבר חלש (לחלופין: רצועת אלטרנטור או האלטרנטור עצמו)

יכולים לגרום לכל מיני תופעות כאלו.

הרכב מניע בלי בעיה?

פורסם
לפי הודעות אחרות שלך - מציע לך לבדוק חיבור למצבר או את מצב המצבר.

בקליאו שלנו, שאמנם היא דור קודם, מצבר חלש (לחלופין: רצועת אלטרנטור או האלטרנטור עצמו)

יכולים לגרום לכל מיני תופעות כאלו.

הרכב מניע בלי בעיה?

הרכב מניע ללא בעיה .מצבר חדש לפני חודש הוחלף אלטרנטור הוחלף למשופץ לפני חצי שנה [רצועת אלטנטור לא יודע אם החליפו לא נראה לי ] נוורות חיווי לא נדלקות סתם באוטו שלי. בקשר לנורית חיווי לבקרת גזי פליטה אני בטוח שזה קשור לבעיה בגיר שהיתה לי כנראה שבגגל שהאוטו לא סחב כמו שצריך בגלל הבעיה בגיר נדלקה ביחד עם הנורית חיווי של תקלה בגיר ברגע שסידרתי את התקלה בגיר הנורית חיווי של בקרת גזי פליטה כבתה .

• תוכן חדש...