Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה לדעת מה מיקומו של רכב.

כיום יש את השירות בחברות הסלולר ובו אתה יכול לדעת היכן נמצא הרכב באמצעות הטלפון הסלולרי. אם מדובר בטלפון שמותקן ברכב, ממילא זה משקף את מיקום הרכב.

בנוסף, קיים שירות דומה שניתן על בסיס איתוראן המותקן ברכב - אפשר לראות באינטרנט היכן נמצא הרכב. השירות הזה יכול להראות גם הסטוריה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בצי הרכב של העבודה על כל רכב מותקן GPS ובחדר הבקרה הכל מחובר למחשב ובו ניתן לראות איזה רכב נמצא איפה ומה המהירות הנוכחית שלו על גבי מפה וכמובן נשמר לוג נסיעה של כל רכב כולל המהירות בכל שעות היממה.

פורסם

אז כמו שאני שואל ,

מדוע אין אפליקציות כאלה לGPS רגיל ,

ז"א אני מפעיל את האפליקציה בקוד,

משאיר אותה באוטו,

כשהילד מחזיר את הרכב, אני יכול להסתכל על מסלול הנסיעה והמהירות.

היום יש לי אפשרות לשחזר ב IGO למשל את הנסיעה האחרונה.

מה קורה אם אני רוצה 24 שעות אחרונות ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש מערכות כמו אלה שאתה מדבר עליהן, אם אינני טועה אפילו חברת פרטנר משווקת מוצר כזה.

בעבודה הקודמת שלי היתה מערכת כזאת בדיוק, לכל נהג היה צ'ופצ'יק משלו (מעין אימובילייזר אישי) שהוא חייב להעביר על מנת להניע את הרכב, המערכת היתה מנטרת את מיקום הרכב ומצבו (מנוע דלוק\כבוי), מיקום וכיוון נסיעה, מהירות נקודתית ומהירות ממוצעת וגולת הכותרת:

יכולת לקבוע מהירות מסויימת שכל חריגה מעבר לה תתועד במערכת וכן תגרום לציפצוף במכונית עצמה כך שהנהג ידע שהוא חרג מהמהירות וזה תועד.

את כל המידע הזה יכולת לגבות על כונן קשיח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רק אני מזהה אובססיה מסויימת עם פיקוח על מהירות נסיעה?

סף אבסולוטי נשמע לי כמו בזבוז זמן מוחלט,

הרבה יותר מדאיג אם הילד נוסע 100 בשכונה מאשר 140 באיילון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...