Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזזדה 3 מליסינג כמובן.. האזעקה איזה מצפצפת בעת נעילת\פתיחת האוטו.. רק כשאר היה לי מצבר חלש לפני כמה שבועות היא ציפצפה בפתיחה\נעילה.. בפריצת האוטו היא עובדת.. אך לא בפתיחה או נעילה.. מה אני עושה?

פורסם

1.מתקשר לחברת הליסינג שלך ומחכה 2 דקות שיענו.

2.מספר להם על התקלה ומפרט.

3.הם ככל הנראה יקחו את האוטו ויחזירו אותו מתוקן ואפילו שטוף!.

פורסם

במערכת האזעקה שלי יש קומבינציה של מקשים הנלחצים בשלט ע"מ להפעיל את האזעקה במצב שקט, לחיצה נוספת של אותה קומבינציה מבטלת את זה.

תבדוק איזה מערכת מותקנת אצלך (תסתכל על קופסת הבקרה) ותחפש באינטרנט את דף ההוראות שלה.

פורסם

מרכיבים אותה בדר"כ באחד מ-2 מקומות:

א. בתא המנוע ליד הצופר של האזעקה.

ב. בתא הפיוזים של הרכב בקאבינה.

פורסם

יכול להיות שיש לך את מערכת האזעקה המקורית, במקרה הזה, אמור להיות תיעוד בספר הרכב לגבי מצבי האזעקה.

• תוכן חדש...