Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלו הC12 עדיף מהP2, כי הP2 דורש הספק הרבה יותר גבוה מאשר ה C12, אני ממליץ על C12 בתיבה גדולה ופתוחה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקרה שלו הC12 עדיף מהP2, כי הP2 דורש הספק הרבה יותר גבוה מאשר ה C12, אני ממליץ על C12 בתיבה גדולה ופתוחה.

לא צריך להגזים ולהגיד שהP2 הרבה יותר חזק מבחינת הספק כי ההבדל ביניהם זה 50RMS,ליתר דיוק אני אוהב יותר את הצליל של רוקפורד,ואם הP2 יהיה יקר לך אז תוכל ללכת על הדגם היתר נמוך בעל 150RMS של P1 היישן והטוב.

Scan Speak

פורסם
לא צריך להגזים ולהגיד שהP2 הרבה יותר חזק מבחינת הספק כי ההבדל ביניהם זה 50RMS,ליתר דיוק אני אוהב יותר את הצליל של רוקפורד,ואם הP2 יהיה ייקר לך ז תוכל לכת על הדגם היתר נמוך בעל 150RMS של P1 היישן והטוב.

ההבדל הוא 100RMS

פורסם

אני חושב שכל בנאדם היה מבין על זה שאני דיברתי על הדגם הזה,מה שיש אצלך זה לא נמכר בחנויות סטנדרטיות,והוא גם עולה בהתאם ולא נראה לי זה יכנס לו לתקציב.

אניאומר שתשמע את ה P2 ואת ה C12 ותראה מה אתה יותר אוהב\מרגיש את המראה

Scan Speak

פורסם

לא יצא לי לשמוע את הPUNCH 2 שדיברת עליו, למרות שאני אוהב את הסאבים של רוקפורד.

שמעתי את ה C12 כבר הרבה, סאב מעולה נציל גם במגברים קצת "חלשים".

פורסם

יש הבדל של 300 שקל בין הP2 לבין הC12, ואין לי את הכסף הזה, ככה שנראלי שאני אלך על הC12, בתיבה פתוחה, אולי אפילו אותה תיבה שהפיוניר ישב בתוכה.

השאלה, אם אני אשים את הC12 באותה תיבה בדיוק, אני אקבל צליל יותר טוב, יותר חזק, ויותר איכותי מאשר עם הפיוניר?

פורסם

זאת שאלה טובה והתשובה היא בדרך כלל לא.

אם אתה רוצה יותר איכות יותר עוצמה אתה גם צריך להשקיע יותר כסף

אתה לא יכול לרכוש סאב ב-300 שח שהוא סאב בסיסי ביותר ולקוות "לעלות ברמה".

אתה צריך להשקיע יותר כסף גם בסאב איכותי יותר וגם במגבר טוב שיוכל להגביר אותו.

אם יש לך מגבר שנותן בגישור 160RMS ,ואתה מוכן להשקיע מינימום של כסף ,תנמיך ציפיות.

פורסם

תלוי מה הוא גודל הקופסה, סביר להניח אם תשים את הC12 באותה קופסה של הפיוניר תקבל צליל באמת יותר טוב.

פורסם

UNO על פי מה אתה מחליט שישמעו יותר טוב?:?

אתה לא יודע איזה תיבה יש לו ומה הפרטים שלה..

אני אומר אם יש לך את התיבה ויהיה את הסאב תנסה,לא אמור להזיק שום דבר,מקסימום לא תאהב תחליף תיבה למקורית או אחרת.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

כי הC12 דורש פחות הספק מהפיוניר שהיה לו, יותר נציל ויותר חזק.

אני לא "קבעתי" שישמע יותר טוב, שינסה.

פורסם

השאלה שלי היא בעקבות היגיון, שהפיוניר VCCS, עד כמה שידוע לי הוא סאב דיי ישן, ומבחינת היגיון, אם אני מביא עכשיו סאב חדש, שרק הסאב עצמו עולה יותר ממה שעלתה לי התיבה+הסאב של פיוניר, אז מבחינת היגיון, שהC12 יישמע יותר טוב, יותר איכותי?

או שאני טועה?

פורסם

זה לא ממש משנה סאב ישן וסאב חדש,אם שניהם תקינים הם מוציאים את מה שיש להם בהגברה טובה.

אני שוב מציע לך שתשמע את הרוקפורד P1 הוא סאב מעולה גם כן.

Scan Speak

פורסם

בP1 הכוונה היא לP112S4 ?

אני לא יודע איזה דגם הCLIFF הזה שיש לי עכשיו, אבל חשבתי על זה, וביום ראשון אני אתקשר לתומר רק כדי לשאול אותו מה הדגם, ואז אני אוכל להביא לפה את הפרטים של הסאב, כמה WATTS הוא, RMS וכו', ואז תוכלו גם לייעץ לי, ואולי בכלל אני לא אצטרך לקחת את הC12, אלא פשוט להחליף לו את התיבה לתיבה פתוחה שהייתה מקודם עם הפיוניר, ואז הוא ייתן לי את התוצאה הרצויה לי.

• תוכן חדש...