Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפרטי, הקורולה נותנת חבילה עדיפה: 3+1 שנות אחריות, שמירת ערך עדיפה משמעותית, אחזקה זולה יותר, גיר רגיל ולא DSG שעלויות האחזקה, בעיקר למי שנוסע בפקקים, גבוהות.

גם עלויות הביטוח של האוקטביה יכולות להיות אלפי שקלים יותר מהקורולה (בגלל מוניות).

האוקטביה הקודמת הפסידה 20 אלף לעומת קורולה מקבילה לאחר 4 שנים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צהריים טובים.

אני יודע שעברו כשבועיים מאז התגובה האחרונה, אבל בהנחה והבחור עוד לא קנה רכב אשמח לפרט מאחר ואני בעליה,המאוד מרוצה, של אוקטביה 1.2TSI חדשה. עברתי כמה רכבים בחיים שלי, נסעתי בעוד לא מעטים אבל הפעם באמת הרגשתי שקפצתי מדרגה למעלה ברמה. אז נכון, אני לא משווה למכוניות יקרות יותר כגון מאזדה 6 /מודנאו וכו' שלא יצא לי להיות בהן עוד אפילו, אבל אני לבטח יכול להשוות למכוניות בקבוצתה כמו הקורולה (רובוטית/אוט'), פוקוס,מאזדה 3 ושאר ירקות. איכות הבניה - תענוג (אבל את זה רובכם בטח יודעים ומכירים), הנוחות - משהו משהו. המנוע? זו באמת גולת הכותרת אם תשאלו אותי. הסיבה היחידה שבכלל חשבנו לכיוון הסקודה היא העבודה שידעתי שאוטוטו מגיעה גרסאת ה-1.2+DSG7 מאחר ולא היתי חושב על הרכב עם ה-1.6 הישן, האיטי והזללני יחסית. אולי אני מדבר ביתר התלהבות כי מעולם לא היה לי מנוע טורבו וכל הנושא חדש, אבל כמו שהמספרים רומזים הכוח זמין בכל לחיצה וכמעט בכל סל"ד, ההילוכים עוברים בצורה מופתית וחלקה, הבידוד טוב יחסית ויש רחשים קלים בלבד באזור 120 קמ"ש צפונה. צריכת הדלק מפתיעה ובנהיגה רגועה וקצת תשומת לב לעוצמת הלחיצה על הגז ביציאה מהמקום לא פעם ולא פעמיים ראיתי במחשב הדרך גם תצרוכת דלק של כ 14.3 קמ"ל. בקיצור - נהנה מכל רגע ומאוד מאוד ממליץ!

פורסם

שמח לקרוא על התרשמותך החיובית מה- 1.2 טי.אס.איי.

אני נוהג על 1.8 טי.אס.איי. חדשה וכאשר אני מסיע מכרים /חברים הם מתפלאים על כך שהנסיעה מאוד שקטה, הגיר מחליף הילוכים בסלד נמוך והנסיעה קלילה, כך שהאוטו לא מתאמץ בכלל.

לקחתי לנסיעת מבחן ארוכה את ה- 1.4 טי.אס.איי. וזאת לאחר שכבר נהגתי כחודשיים על 1.8, הרגשה טובה מאוד.

לכן, שמחתי לקרוא על הרשמותך.

אנסה בעתידה קרוב לבצע נסיעת מבחן על ה- 1.2 על מנת להתרשם.

פורסם

האמת שבתחילה עקב מגבלה פסיכולוגית של הנפח התלבטנו אולי בכלל ללכת על ה-1.4 אבל אחרי כמה כתבות ובירורים נוכחנו לדעת שלנו לפחות, לא כדאי להוסיף את הכסף בכדי לקחת את ה-1.4 מאחר ופשוט אין לנו צורך בו. ה-1.2 נוסע בצורה מדהימה והרבה יותר מהיר מכל 1.6 שיש, והרבה פעמים ביצועיו משתווים ל-2 ל' של מכוניות אחרות

• תוכן חדש...