Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור נחמד - על נזק ידוע מראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מזל שיש חברים שמבינים במכוניות . :D

ביום שבת האחרון הוזמנתי על ידי החברים שלי לעשות על האש ביער בן שמן .

לפני שלושה שבועות קניתי גולף שנת 2000 2.0 L , חמודה ויפה שלי .

למזלי כמה ימים לפני יום שבת קפצתי לבקר חבר שלי( הרמן - פיג'ו 106 ) כדי להראות לו את הרכב החדש וסיפרתי לו על זה שאני הולך לעשות על האש ביערות בן שמן .

הוא הזהיר אותי שלא כדי לי להיכנס לכבישים לא סלולים עם הגולף שהרי אגן השמן של הגולף

מאוד רגיש וכל מכה קטנה יכולה לפתוח אותו , מה שאומר נזק גדול לכיס .

ואכן לקחתי את עצתו ונסעתי ביום שבת עם רנו אקספקס ישנה של העסק המשפחתי .

ואכן ביום שבת הגיעו 2 חבר'ה שאני לא מכיר ( חברים של חברים ) עם מכוניות גולף , לאחד מהם הייתי גולף ידנית 2.0L , והוא מאותם אנשים שאוהבים להרביץ גז כדי לעשות רושם , וכך הוא עשה במשך כל אותו יום ( וכמובן שהוא ירד עלי ששלי זה רכב של זקנים - כי היא אוטומטית , מה לעשות :) ) .מיותר לציין שהזהרתי אותם שכדי לנסוע לאט ובזהירות בגלל הרגישות של הגולף למקומות כאלו .

בסוף היום כשהתחלנו להתקפל הוא החליט ללכת לפני כולם , 5 דקות לאחר מכן קיבלתי טלפון ממנו שהוא מבקש שאני יגיע לכניסה לאזור היערות כי המכונית עושה לו רעשים מוזרים .

הנזק : כמובן שהוא דפק את אגן השמן וחלק מהמשאבה ועוד כמה נלוות .

והסוף כבר ידוע - גרר למוסך ו2000 שקל נזק לכיס .

:wink:

ושוב תודה להרמן על ההזהרה .

פורסם

מניסיון עם פאסאט שלה קארטר נמוך לא פחות....

אבל מה שיותר מוזר בסיפור : אם הוא דפק את הקארטר זה אומר שהוא נסע בלי שמן כי השמן נשפך, זה אומר שהוא היה אמור לגמור מנוע והנזק פי מליון יותר גדול מ2000 שקל....

וגם אם הוא סתם "דפק" את הקארטר, קארטר+משאבת דלק+עבודה+שמן חדש+אלוהים יודע מה עוד ב2000 שקל ? מה הוא תושב ג'נין ?

פורסם

א. קודם כל הוא לא נסע כי ברגע שמנורת השמן השמן דלקה הוא כיבה את הרכב .

ב. קרטאר - זו שם החלק ששכחתי איך קוראים לו ( זה בעצם אגן השמן - נכון או לא נכון? )

ג. היום הוא התקשר אלי להגיד לי תודה על העזרה שלי אתמול - המעט שיכלתי לעזור , כי אם לא הייתי אומר לו להזמין גרר ולא לנסוע הוא עוד היה מסוגל להמשיך לנסוע כמה מאות מטרים ואז באמת להרוס את המנוע .

והוא עוד מילא גלון שלם של שמן שכמובן נשפך ישר החוצה .

ד. הוא סיפר לי שהנזק הוא הקרטאר , חלק מהמשאבה , גומיות האטמים למיניהם וכמובן כמות לא מבוטלת של שמן חדש .(+ עבודה )

ה. כמו שאני מכיר אותו , יכול להיות שהוא לא סיפר לי את הנזק האמיתי רק בגלל הפדיחה .

פורסם
כמה מזל שיש חברים שמבינים במכוניות . :D

ביום שבת האחרון הוזמנתי על ידי החברים שלי לעשות על האש ביער בן שמן .

לפני שלושה שבועות קניתי גולף שנת 2000 2.0 L , חמודה ויפה שלי .

למזלי כמה ימים לפני יום שבת קפצתי לבקר חבר שלי( הרמן - פיג'ו 106 ) כדי להראות לו את הרכב החדש וסיפרתי לו על זה שאני הולך לעשות על האש ביערות בן שמן .

הוא הזהיר אותי שלא כדי לי להיכנס לכבישים לא סלולים עם הגולף שהרי אגן השמן של הגולף

מאוד רגיש וכל מכה קטנה יכולה לפתוח אותו , מה שאומר נזק גדול לכיס .

ואכן לקחתי את עצתו ונסעתי ביום שבת עם רנו אקספקס ישנה של העסק המשפחתי .

ואכן ביום שבת הגיעו 2 חבר'ה שאני לא מכיר ( חברים של חברים ) עם מכוניות גולף , לאחד מהם הייתי גולף ידנית 2.0L , והוא מאותם אנשים שאוהבים להרביץ גז כדי לעשות רושם , וכך הוא עשה במשך כל אותו יום ( וכמובן שהוא ירד עלי ששלי זה רכב של זקנים - כי היא אוטומטית , מה לעשות :) ) .מיותר לציין שהזהרתי אותם שכדי לנסוע לאט ובזהירות בגלל הרגישות של הגולף למקומות כאלו .

בסוף היום כשהתחלנו להתקפל הוא החליט ללכת לפני כולם , 5 דקות לאחר מכן קיבלתי טלפון ממנו שהוא מבקש שאני יגיע לכניסה לאזור היערות כי המכונית עושה לו רעשים מוזרים .

הנזק : כמובן שהוא דפק את אגן השמן וחלק מהמשאבה ועוד כמה נלוות .

והסוף כבר ידוע - גרר למוסך ו2000 שקל נזק לכיס .

:wink:

ושוב תודה להרמן על ההזהרה .

אין בעד מה...

האמת שאני רואה כמעט כל שבוע חברה שחוזרים ממסיבות בתל יצחק עם אגן שמן פתוח (צ'מפיון עושים כאן כסף לא רע)

אגב השבוע הייתה זאת A3T התורנית שדפקה את ה קרטר שם. :lol:

נ.ב

שמח שנהנתם :D

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

למכונית הקודמת שלנו, גולף V5, הסביבה איפה שאנחנו גרים הייתה קטלנית בשבילה

(פסי האטה רבים וגבוהים).

פסי האטה רבים מה שגרם לנזק לאגן השמן פעמיים ומה שגרם לגרירה פעמיים של האוטו.

פעם ראשונה כשאמא שלי נסעה על פסי האטה וכחנתה את האוטו וחזרה אליו ראתה את

האוטו וסביבו אנשים רבים ופתאום שלולית גדולה שהקיפה את האוטו...

אדם.

פורסם
מניסיון עם פאסאט שלה קארטר נמוך לא פחות....

אבל מה שיותר מוזר בסיפור : אם הוא דפק את הקארטר זה אומר שהוא נסע בלי שמן כי השמן נשפך, זה אומר שהוא היה אמור לגמור מנוע והנזק פי מליון יותר גדול מ2000 שקל....

וגם אם הוא סתם "דפק" את הקארטר, קארטר+משאבת דלק+עבודה+שמן חדש+אלוהים יודע מה עוד ב2000 שקל ? מה הוא תושב ג'נין ?

לא חייבים להחליף קארטר, שאכן עולה הרבה מאוד, אם אפשר מתקנים וזה כמה מאות שקלים. ממה ששמעתי מאנשים שזה קרה להם, רוב השמן בורח רק לאחר כיבוי המנוע, מאחר ובזמן הפעולה חלק נשאר בראש המנוע. לאחר הכיבוי השמן יורד למטה ובורח דרך השבר בקרטר.

הנה דוגמא של אלפיסט שריסק קארטר, ויצא מזה בזול ובלי נזק למנוע:

http://iaroc.netnow.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=5410&highlight=%F2%E9%F8%E9%E9%FA+%E0%F9%E3%E5%E3

פורסם
אייל, מגן הגחון הזה עשוי מהחומר שממנו עושים כוסות חד פעמיות ....

החומר הזה כבר חטף פעמיים בצורה רצינית ולא נסדק אפילו...

כנראה שאתה שותה בכוסות משובחות במיוחד ...

ולאלון, מאיפה לך בדיוק ממה זה עשוי?

מילא רז, שלא אומר דברים סתם בד"כ...

בכל מקרה, עדיף מכלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...