Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את האוטו שלי לפני איזה שבועיים שלושה לצ'מפיון כדי לבדוק את העניין שהאוטו לא עומד על טורים ונכבה.

אמרו לי הלכה הצמערת, תכין 5500 שקל. אוקיי כמובן שאמרתי שאני יחפש לבד בפירוקיות אבל לא מצאתי.

מצאתי ב EBAY. מצאתי אצל מוסך רון במחיר הוגן. אך החלטתי שלא נראה לי הסיפור כי הרבה אמרו לי תנקה עם ספריי קרבורטור לפני שאתה מוציא מזומנים, אז אוקיי. ספריי קרבורטור יש בארון . פירקתי את המצערת ניקיתי אותה עם הספריי, כמובן שהספריי לא ממש עזר, היה צריך התערבות ידנית להוריד את כמות הפיח שהיתה על לוע המצערת. ניקיתי הכל והחזרתי. חיברתי את הפלאג.

ו... הפלא ופלא. האוטו חזר להיות כמו שהוא. עומד על 1000 טור, לא נכבה ולא נעליים.

אז כולם אומרים שתמיד עדיף מוסך מורשה ולא חאפרים, אבל פה כמעט שילמתי סכום לא מבוטל של יותר מחמישייה שהיה הולך לפח, תגידו אתם , לא חבל ? :x

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

כל הכבוד לך על היוזמה האישית. בהחלט חסכת לעצמך כאב ראש וחור בכיס.ידוע לי שבכל מוסך ממהרים להגיד לך שמשהו לא תקין כביכול.אז הפעם זה היה צ'מפיון. ידוע שהם יותר יקרים מהשאר. נו מילא.מה שחשוב הוא שיצאת בזול ולא הצטרכת לבזבז כספים מיותרים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אתה צודק חלקית,

הבעיה אכן הייתה במצערת כך שהמוסך צדק, אך אתה צדקת כאשר לא מיהרת להחליף!

זה ידוע שמוסכים לא מעוניינים לעבוד קשה והכי קל זה להחליף חלק ישן בחדש (מכניס הרבה יותר כסף למוסך).

את החלק הישן הם היו מנקים ומוכרים בעתיד כמשופץ (בדוק!!).

בכל אופן אם היית מחפש מוסך שמתמחה במערכות דלק אני בטוח שהיו מנקים את המצערת ולא מחליפים (אך עדיין היה עולה לך כמה מאות שקלים כך שבכל זאת חסכת כסף).

לשם השוואה,

אם תבוא למוסך מורשה עם פנסים עכורים ישר ימליצו לך להחליף אותם בחדשים בעלות של אלפי שקלים.

הפתרון, ליטוש של הפנסים בבית ע"י ערכה שעולה פחות ממאה ש"ח, ויש לך פנס חדש.

פורסם

שמע יש משהו במה שאתה אומר, אבל לדעתי להגיד ללקוח שהוא צריך לשלם סכום עתק של 5500 שקלים על חלק מסויים שניתן לנקות אותו תוך פחות מעשר דקות זה לדעתי חוסר מקצועיות איך שלא תהפוך את זה, ולא נראה לי שצריך להיות מתמחים במערכות דלק, הרי זה מוסך מורשה, והרי כמוני באו אליהם מאות אם לא אלפים עם אותה בעיה, לך תדע איפה הם גמרו. בכל אופן סוף טוב הכל טוב. מסקנות לבעלי הפולו להבא ! :-D

Volkswagen POLO 1.4 16v

• תוכן חדש...