Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לבנות מערכת מכמעט 0

KrackeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי גיפ ישן עם מערכת ישנה מאוד (רק רדיו וקסטות)

ורמקולים ישנים

אני רוצה לשים מסך + מערכת + רמקולים

+ שבמערכת יהיו יציאות מסוימות

איפה אתם ממליצים לעשות את זה?

אני צריך מישהו מקצועי ולא יקרן..

עוד השבוע אני צריך את זה

יש המלצות?

תודה מראש וחג שמח :]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לך בחור חדש .

תעשה חיפוש תראה מה בגדול אתה רוצה .

עם סאב בלי סאב - כנ"ל עם או בלי מגבר .

מה התקציב שלך ?

קצת יותר פירוט חוץ מאני רוצה ככה וככה ...

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, להגיד אני רוצה מערכת + מסך + רמקולים + עוד השבוע זו לא הדרך ידידי שום דבר כזה לא נבנה תוך שבוע ואם אתה רוצה למהר אתה תתחרט על זה אחר כך, זה דבר שדורש זמן, נסיונות, ללכת להקשיב ל70 סטים של קומפוננטים ולבחור את האחד שאתה רוצה, ללכת לבדוק 70 ר"ד ולבדוק עם איזה אתה הכי מסתדר ונראה בעינייך הכי מתאים בשבילך.

שום דבר כזה לא נברא תוך שבוע יש פה אנשים שגם אחרי שנים עדיין לא מצאו את ה-מערכת בשבילם, ואלה אנשים שהחליפו יותר רכיבים ממה שאני כנראה יספיק לשמוע בחיים שלי, אז בוא נחזור למציאות לרגע ותסביר לו בכמה מילים מה בדיוק אתה מחפש, מה התקציב, אבל לפני כל זה תקרא את כללי הפורום ותראה שחל איסור עלינו להמליץ או עלייך לבקש המלצה על בעל מקצוע בפורום הזה!

בברכה, שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...