Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שילם רשיון באינטרנט ולקח אותו ממשרד הרישוי?

momi2004
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני פשוט רוצה לדעת איך התהליך עובד, כי קצת שכחתי מהטסט. שילמתי בזמן, השאלה אם אני יכול ללכת ביום ג' לקחת את הרישיון המשולם כדי להעביר את האוטו טסט בהקדם. מבלי לחכות שהרשיון המשולם יגיע בדואר.

זה אמור להיות תור ארוך במיוחד במשרד הרישוי בחולון?

שאלה נוספת: האם אפשר לקבל הארכת רישיון לשבוע במכון ללא טסט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרישיון המשולם נשלח לביתך אוטומטית. אם תיגש למשרד הרישוי אחרי ששילמת,

סביר שתידרש לשלם עבור כפל רישיון.

תתנחם בכך שהרישיון בד"כ מגיע ימים ספורים אחרי שמשלמים אותו באינטרנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למכון טסטים אפשר לגשת רק כשברשותך אגרה משולמת. (רק אם אתה נכשל, מותר להם לתת ארכה עד שבוע).

אאל"ט, לא מזמן מישהו שאל שאלה דומה בפורום ודיווח אח"כ שלקח הרישיון במשרד הרישוי ללא כפל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרישיון המשולם נשלח לביתך אוטומטית. אם תיגש למשרד הרישוי אחרי ששילמת,

סביר שתידרש לשלם עבור כפל רישיון.

תתנחם בכך שהרישיון בד"כ מגיע ימים ספורים אחרי שמשלמים אותו באינטרנט.

אני בשנתיים הקודמות שילמתי ובמקום לחכות שיגיע בדואר הלכתי להביא אותו.

להפתעתי (כי על כל שטות בדר"כ צריך לשלם במדינה שלנו) לא הייתי צריך לשלם על כפל רישיון.

אגב, השתשלום מתעדכן תוך חצי שעה מרגע ששילמת במחשב של מ. הרישוי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להפתעתי (כי על כל שטות בדר"כ צריך לשלם במדינה שלנו) לא הייתי צריך לשלם על כפל רישיון.

טוב לדעת שלפחות משהו אחד במדינה הזו עובד בצורה הגיונית...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתן לשלם דרך האתר בתשלום 1 ללא ריבית או 3-18 תשלומים בקרדיט.

אם משלמים דרך האתר, התשלום מתעדכן תוך 72 שעות מרגע התשלום, ניתן לשלם גם דרך המענה ממוחשב/אנושי, ואז התשלום יתעדכן באופן מיידי.

לאחר שהתשלום עודכן ניתן לגשת למשרד הרישוי, ולקבל את הרישיון המשולם ללא תשלום נוסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל העונים, יש כאן כמה סתירות ואני אדווח מחר מה היה בסופו של דבר.

דרך אגב, את הרשיון ניתן לשלם באינטרנט במספר תשלומים או בקרדיט ואז אתה יכול להגיע גם ל 18 או 24 תשלומים אם אתה ממש רוצה, תלוי בתוכנית קרדיט שיש לכרטיס שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיכום נושא, כל זה רלוונטי במידה ואתם רוצים חידוש רישיון מיידית. אם אתם מקבלים הביתה את הרשיון, שלמו אותו באינטרנט או בטלפון ותקבלו אותו תוך שבעה ימים בדרך כלל.

אם אתם זקוקים לשלם ולקבל את הרשיון מיידית יש לכם אפשרות לשלם באינטרנט או בטלפון באמצעות כרטיסי אשראי (גם בתשלומים). תצטרכו לגשת למשרד הרישוי בשביל לאסוף את הרשיון. ניתן לעשות זאת מיידית. לדברי הפקיד זה מתעדכן כל הזמן. אני לא יודע אם זה בהפרש של חצי שעה או 5 דקות, אבל יש את האפשרות השניה שהיא אולי עדיפה: למעשה במשרד הרישוי יש אפשרות פשוטה יותר: הרשיונומט. מין כספומט כזה שאפשר לשלם בו בכרטיסי אשראי של בעל הרכב/רשיון ולקבל את הרשיון מודפס מהמכונה. המכשיר הזה הוא בלי המתנה בתור.

מקווה שעזרתי למחפשים בהמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...