Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בומבמלה

Noybee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנו חוות דעת על הפסטיבל טראנס שהולך להתקיין בחוץ ניצנים ב - 11- 12 באפריל..

הכניסה מגיל 21+... אז זה לא הולך להיות גנון !!!!!

מומלץ בחום לצאת מהשגרה של היום יום ...מחיר כניסה 125 ש"ח... ...

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

פורסם

אני הייתי בפסיטיבל הקודם, ואולי אני הולך להגיע גם השנה. (יש לי כבר כרטיס, אבל גם וירוס משתולל לי בגרון - ככה שלא בטוח...)

בכל אופן מדובר במתחם ענק - יש איזור של כל מיני דוכנים - שרשראות, כפכפים, סבונים וכל מיני שטויות כאלה, איזור של אוכל - הרבה - אבל הרבה דוכנים של אוכל. חלק כשרים לפסח, חלק לא. אני זוכר שאכלתי שם שנה שעברה מנה ביתית משהו בסט...

יש גם כמה במות שעושים עליהם כל מיני מופעים. לרוב זה מוזיקה שקטה. שנה שעברה היה גם טראנס (ססטו סנטו) אבל השנה אני חושב שאין.

זה מקום כזה נחמד להגיע עם חברים, לשכוח מהלימודים\צבא\עבודה ולהנות.

ד"א, בריבולושין לא הייתי, הייתי מעוך מהבומבמלה, אז מכרתי את הכרטיס למישהו והלכתי הביתה. אבל ממה ששמעתי היתה מסיבה חזקה ביותר. היו שם פול אמנים שנתנו סטים מפציצים אחד אחרי השני.

פורסם

גם אני הייתי שנה שעברה והיה פשוט פצצה.

עם אתה אוהב להיות 3 ימים מנותק מהעולם ורק לעשות חיים אז לך לשם.

המון מוסיקה(גם הופעות וגם מסיבות) והון פעילויות נוספות כמו קפוארה ועוד.

בקיצור שווה ללכת.

אני לא הולך השנה כי אני צריך לעבוד .

• תוכן חדש...