Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהתלבטות קשה אם לקנות פורד סיירה.

המכונית מתאימה לתקציב שלי, הנפח מנוע, הכוח סוס והמראה של המכונית כל אלה מאוד מתאימים לטעם שלי במכוניות.

הבעיה, שאני לא מוכן להוציא כל כך הרבה כסף על טיפולים כל הזמן, אני רוצה לקנות את הסיירה לתקופה זמנית של 8 חודשים בערך ואז למכור..השאלה עד כמה המכונית תסחוב לי ב 8 חודשים האלה, אני הולך להכנס כל רגע למוסך, או שהיא תסחוב לי (?)

ואני מדבר על ford sierra ghia 1993.. נפח מנוע 2.0.. 120 כוח סוס .

פורסם
אתה מכיר מישהו שכן רוצה להתעסק עם מוסך? הכל תלוי במצב הרכב ועד כמה הוא טופל ע"י הבעלים הקודמים.

סבבה..אבל אם אתם אומרים לי שאני הולך להכפיל את מחיר המכונית ב 8 חודשים האלו, אולי כדאי פשוט לוותר על התענוג של מכונית פרטית בתקופה של החופש בין הביה"ס לצבא.

פורסם

כמו שאמרו לך לפני, הכל תלוי בבעלים הקודמים שטיפל באוטו..

יצא לי לראות כבר גיאה שהכל נראה טוב ויפה אבל מלאה בקומבינות שמחפשים מתחת למכסה מנוע

בתור בעלים של סיירה גיאה אני יכול להגיד לך שהאחזקה השוטפת לא כזו יקרה (במידה ואתה לא קורע את האוטו כמובן)

הרכב יחסית אמין, שותה דלק (שלא נדבר על גיאה אוטומטית שעושה ברגיל 1:7)

חלק מהחלקים לרכב די נדירים (כאלה ששונים מסיירות 1.6 או 1.8 כמו מסרק הגה וכו') אז תתכונן גם לזה במידה והולך לך משהו באוטו

בהצלחה :wink:

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

מדובר על רכב מאוד נוח, מאוד מרווח ומפנק יחסית לשנתון שלו.

המנוע מרגיש די בריא בשילוב עם תיבת הילוכים תקינה (כמובן שרצוי תיבה ידנית, אך בארץ קשה מאוד למצוא GHIA שהגיעה במקור כידנית.

המחלות הידועות בסיירות הם הטמבונים שפשוט לא מחזיקים עם השנים ונראים נפולים.

ישנם חלקים רבים לGHIA שתוכל למצוא בסיירות רגילות, ויש מספר חלקים שתוכל למצוא רק בGHIA.

המנוע מאוד דומה למנוע שישנו בפורד אסקורט RS, רק שבGHIA זה ראש 8 שסתומים ובRS זה 16 שסתומים.

מקווה שעזרתי, JEP.

• תוכן חדש...