Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ממש לפני שעה סיימתי לסדר את כל הבעיות שצצו להם, נתחיל בזה שאתמול החלפתי את החיבור T שהולך מהווסט דלק לכיוון הסעפת ולשעון טורבו, החלפתי לT שהיציאה שלו לשעון הייתה יותר קטנה ולא יחסתי לזה חשיבות.

היום נסעתי ותוך כדי לחיצה בריאה האוטו חתך אותי :) נדלקו שתי המנורות של EPC ו-TCS האוטו התחיל לקרטע ולרעוד אבל לא נכבה, הטורים שיחקו להם בין 500-900 סלד בערך כבר התחלתי לחשוב על הגרוע מכל ועצרתי בצד.

לאחר מכן נזכרתי שיש את הבעיות עם הדוושה האלקטרונית ואמרתי לעצמי זה חייב להיות זה, הנעתי מחדש נסעתי כמה מאות מטרים חזרה לבית (הייתי כבר קרוב) לקחתי מחשב נייד וירדתי לבדוק תקלות.

הופיעו איזה 4 תקלות שמה שאני זוכר זה לבדוק את הפורק, בדקתי והוא תקין לחלוטין. והייתה עוד בעיה במצערת שהיא פשוט נתקעה ניסיתי לבצע לה איפוס דרך התוכנה אבל הופיעה תקלה שלא רצתה להתאפס. לקחתי סיכון פירקתי את המצערת וראיתי שהכל מטונף ניקיתי אותה טוב טוב היה מלא ג'יפה שם הרכבתי חזרה וביצעתי איפוס בסיסי דרך VAGCOM.

עבר בשלום כל הפירוקים היום.

מה שאני מנסה להגיד האם יכול להגרם מצב שבגלל החיבור T שהולך לשעון טורבו קרתה כל התקלה הזאת? או שזה צירוף מקרים ופשוט המצערת הייתה בעייתית? ב5 שנים שהרכב על הכביש לא נראה לי שביצעו ניקוי אי פעם לפי איך שזה היה נראה שם.

תודה לכל מי שהצליח לקרוא עד כאן ולהביע דעה.

אגב כל הטיפול עלה 5 שקל על חיבור T חדש ובערך 3 שעות עבודה ששרפתי זמן :)

פורסם

אני מנקים מצערת חשמלית?

ברגע שאתה רוצה לפתוח את הפרפר איך אתה מבצע את זה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני שואל מתוך בורות , חשבתי שלפרפר יהיה קשה להפתח מכיוון שהמנוע החשמלי נועל אותו או משהו כזה.

חייבים לאפס לאחר פירוק מצערת? והאם חייבים לנתק אותה מהחיבורים שלה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא יודע אם חייב, אבל היה נראה לי שרצוי לנתק את החיבורים. לא נתקלתי בבעיה לפתוח את הפרפר.

וכן חייב לבצע איפוס אחרת יהיה לך בעיות בנסיעה.

אצלי הייתי חייב בלי קשר לאפס אבל הפרפר נתקע איך שהוא ולא הצלחתי לאפס בלי שניקיתי אותה.

• תוכן חדש...