Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

אחרי שקראתי כל ההודעות הקשורות לנושא אני עוד מנסה להבין מה גרם לרכב ולהגה למשוך ימינה אחרי החלפת הצמיג הקדמי ימני (גם הוחלפו גומיות ציריה ימנית- אם זה רלוונטי).

המוסכניק עכשיו אמר שזה אולי בגלל שהחלפנו צמיג אחד (אבל בעבר החלפתצי רק השמאלי וזה לא קרה)

מה דעתכם? עוד מעט אני צריכה לקחת את הרכב למוסך והייתי רוצה לדעת כיוונים כדי שלא ינסה למכור לי עוד סתם טיפול.

הוא אמר שאולי ינסה להעביר הגלגל החדש אחורה...

תודה

פורסם

להבא, תדעי שצמיגים תמיד עדיף להחליף בזוגות, לא משנה אם פעם החלפת רק אחד וזה היה בסדר. הצמיג הוא אחד מרכיביו החשובים ביותר ברכב, לחסוך עוד קצת ולא להחליף גם את השני עלול לעלות בסוף ביוקר.

בנוגע לבעיה שלך, זה יכול להגרם מכמה כיוונים:

1. איזון גלגלים, כמו שעושים בכל החלפת צמיג, ודאי שנעשה ונעשה כראוי.

2. כיוון פרונט (הגיוני אחרי טיפול בציריות)

3. לחץ אוויר לא זהה בשני הגלגלים הקידמיים.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

צמיגים מחליפים רק בזוגות (המהדרין ברביעיות)

החלפת צמיג אחד פלוס גומיה בצירייה אומר למעשה שנכנסת עם האוטו לתוך בור או שפה של מדרכה ?

לדעתי צריך להחליף גם את הקדמי השני לאותו סוג ובשלב השני ללכת למכון פרונט מקצועי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
להבא, תדעי שצמיגים תמיד עדיף להחליף בזוגות, לא משנה אם פעם החלפת רק אחד וזה היה בסדר. הצמיג הוא אחד מרכיביו החשובים ביותר ברכב, לחסוך עוד קצת ולא להחליף גם את השני עלול לעלות בסוף ביוקר.

בנוגע לבעיה שלך, זה יכול להגרם מכמה כיוונים:

1. איזון גלגלים, כמו שעושים בכל החלפת צמיג, ודאי שנעשה ונעשה כראוי.

2. כיוון פרונט (הגיוני אחרי טיפול בציריות)

3. לחץ אוויר לא זהה בשני הגלגלים הקידמיים.

לטיפול בציריות אין קשר לשינוי בכיוון פרונט. כשמטפלים בציריות הכיוון לא משתנה.

• תוכן חדש...