Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבת שלום.:-)

אני בדקתי בספרי הרכב וראיתי שלא החלפתי שמן גיר אוטומט קרוב לשנתיים מאז שעבר שיפוץ הגיר.

רציתי לדעת האם בטוח להחליף שמן גיר אוטומט ברכב? כי שמעתי בעבר דעות לכן ולכאן.

הגיר מתפקד כראוי ללא שום בעיות. נ.ב אשמח למקום באיזור המרכז שמחליף שמן גיר במקצועיות.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

ממולץ להחליף שמן גיר כל 60,000 ק"מ אם עברת או שאתה מתקרב אז כדי לך להחליף, לגבי מקום יש לך בתל אביב את "סופר גיר" מכון לגירים אוטומטיים.

פורסם

אני בדקתי בספרי הרכב וראיתי שלא החלפתי שמן גיר אוטומט קרוב לשנתיים מאז שעבר שיפוץ הגיר.

הגיר מתפקד כראוי ללא שום בעיות. נ.ב אשמח למקום באיזור המרכז שמחליף שמן גיר במקצועיות.

תודה.

כדאי לשקול החלפת כל השמן ולא רק מעוקת הגיר.

זה הליך פשוט לחלוטין דרך המצנן.

פורסם

במקרה שלך,הייתי ממליץ לך ללכת למקום שבו שיפצת את הגיר ושם יאמרו לך מה לעשות, אני חושב שזה הכי בטוח.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה לכולם על התגובות. אני באמת אקפוץ להיכן שעשיתי שיפוץ גיר ואעשה גם שם את החלפת השמן גיר.

נ.ב כמה אמור לעלות טיפול כזה בערך?

פורסם

תודה.

קבל משהו להרחבת הידע.

הוא מדבר קצת על הדגם שלך.

http://www.youtube.com/watch?v=Yv69lyTVkq4&feature=player_embedded#

פורסם

כל 90 אלף ק"מ.

ומה ההמלצה המטופשת להחליף את כל השמן גיר?

ברכב הנ"ל,אני מבטיח לך שאם תוציא את כל השמן ותחליף לחדש - גם רוורס מהליפט הוא לא יסע לך.

פורסם

תודה על הקישור.:mm_yeah:

mexizem הרכב מאז שעבר שיפוץ לא הספיק לעבור אפילו 50 אלף ק"מ אז ממך אני מבין שלא כדאי לגעת?

פורסם

לא, שיפצת את התיבה המקורית של הרכב אני מבין?

אל תגע.

אתה מוזמן להתקשר למי ששיפץ לך את הגיר ולהתעניין,למרות שאני מההיכרות שלי עם הגירים הנ"ל - אל תגע.

פורסם

כן שיפצתי את הגיר לפני שנתיים. אני בכול מקרה אברר עם המקום ששיפצו לי את הגיר לראות מה הם יגידו.

פורסם

המלצה שלי היא החלפת שמן גיר כל 60 אלף או שלוש שנים. אין צורך לבצע החלפה של כול הנוזל ומספיק לרוקן את השמן מהפקק ריקון, למלא שמן חדש ולהקפיד על המפלס תקין.

פורסם
כל 90 אלף ק"מ.

ומה ההמלצה המטופשת להחליף את כל השמן גיר?

ברכב הנ"ל,אני מבטיח לך שאם תוציא את כל השמן ותחליף לחדש - גם רוורס מהליפט הוא לא יסע לך.

כיצד אתה יכול להבטיח ?

אולי אתה יכול להמליץ.

אבל להבטיח ?

היתה לי טמפסט 12 שנה רצופות,אני לא יכול לומר שמשהו השתנה אחרי החלפה מלאה.

• תוכן חדש...