Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אלופים הצמפיון האלה (בלתקוע מחירים...)

קיבלתי הצעת מחיר ל500 ש"ח עבור רשת הפלסטיק העלובה בגריל הקדמי התחתון (בין 2 פנסי הערפל).

עברתי לאפיק חיפוש משומש.

רון - יש אצלכם ?

כל השאר- עזרה תתקבל בהמון תודה.

בקשה מיוחדת- אם אתם בפירוקיות (כל איזורי הארץ) אודה מאוד אם תוכלו לשאול את בעל הבית אם יש אצלו גריל תחתון מפורק לפולו 2001.

אורן

פורסם

יש את טי גי אי חלפים שהם מתמחים ברכבי VW

http://www.tg-parts.co.il/

או אצל פירוקית האחים יזדי

http://212.143.213.205/4876810/index.htm

או אצל אוטו גרופ.

http://www.car.co.il/

תנסה אצל אחד מ3 המקומות האלו מאמין שתמצא את מבוקשך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• ספונסר פורום
פורסם

אכן המחיר שחיטה .

מצטער לא יכול לעזור כי אין לי ,תחפש בפרוקיות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

חבר שלי שם בפולו שלו למטה רשת מברזל עם צורה נחמדה שעלותה 150 שקל וזה יצא הרבה הרבה הרבה יותר יפה מהפלסטיק הזה,ניתן להשיג רשת כזאת בכל רחבי בארץ.

פורסם

אני ראיתי הרבה קומבינות על הגריל הזה, חלקן יצאו טובות וחלקן פחות. אני אמליץ לך לדבוק ברעיון למצוא אחד בפירוקיה או להתחיל לחפש מחול.

בהצלחה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

תודה לכולם... זה הולך להיות סיפור..

הגריל נמצא למטה ונמוך והוא (מן הסתם) אחד הקורבנות הראשונים לפגיעות.

בינתיים בדקתי ב5 פירוקיות ללא הצלחה...התרשמתי שהחברה האלה כמעט לא מחזיקים פוקס על המדף.

EBAY גם כן לא עוזר.

אעדכן בהמשך.

תודה לכולם ואשמח אם תרחרחו במגרשים עבורי.

אורן

פורסם

אפילו באוטו דיפו בר"ג ראיתי שמוכרים חתיכת רשת (באריזה יפה)שאפשר לעשות מימנה גריל תחתון.תעשה כמוני,.מרשת נרוסטה שנימכרת לפי מטר בניתי גריל עליון אחלה.

פורסם

תעשה את מה שציין זה שמעליי,זה יצא יותר יפה ויצא זול בהרבה!חבל להשקיע על חתיכת פלסטיק מקורית לרכב,זה לא יוסיף לטעמי שום דבר חוץ מאיזה קילו שתיים לאוטו שלך ויקרע לך את הכיס בגלל שזה חלק מקורי!בהצלחה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דיווח כיצד נסגרה הפרשה:

פירוקיות- לאחר חיפושים ב10 פירוקיות במרכז,נצרת ועפולה לא נמצא החלק (רק ב2 פירוקיות היו פגרים של פוקס 01-02)

הזמנה מחו"ל- נמצא בEBAY מוכר אנגלי ששולח לארץ ב20 פאונד לגריל+15 משלוח.(בערך 200 לפני מיסים).

חליפי- התברר כי אנשי המגרשים מחזיקים קטלוגים של חלקים חליפיים חדשים.

לבסוף נקנה גריל חליפי חדש ב300 ש"ח בנצרת.

תודה לכל המסייעים. מקווה שהמידע שמצאתי יסייע לאחרים.

אורן

פורסם

צמפיון האלו... לך לפירוקיות תחפש אחי, לי הלך חיישן בקורדובה לאחר שתחליפי לא התאים ב100% הייתי חייב ללכת לצמפיון, הם רצו 1001 ש"ח, על חיישן לחץ אוויר של המזגן(אני חושב שזה נקרא ככה) לא התייאשתי, חיפשתי בפירוקיות ובסוף מצאתי אחד מקורי מפולו ב50 ש"ח, התקנתי אותו אפילו לבד..והייתי מאושר (-: בקיצור, אל תתיאש חבל לשלם סכומים כאלו על פלסטיק מסכן..

פורסם

דווקא במקרים כאלה, פירוקיות כאלה ואחרות יכולות לדפוק מחירים של יותר מחדש , שלא לדבר על כך שבדרך כלל פגוש הולך קומפלט עם כל הגרילים ולא ימכרו בנפרד.

כבר קרה לי עם לא מעט חלקים בעבר שחשבתי לקנות מפירוקייה ובסוף הסתבר שיותר זול לקנות חדש בצ'מפיון עם כמה שהם יקרנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...