Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החל שיווק הפונטו איבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. היא נראית מצויין.

ב. היא נראית מצויין.

ג. היא עולה חמישיה פחות מאיביזה מאובזרת. ולכן עם שיווק נכון זה יכול להצליח.

ד. פיאט לא ינצלו את הפוטנציאל שיש להם ביד.

ה. חבל,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
105 כ"ס מתחת למכסה המנוע ואבזור גבוה יש לי כבר כמעט שנה וחצי, בשילוב האמינות הגבוהה של סקודה. לצערי פיאט לא חידשו כלום עם ייבוא הפונטו מתוחת הפנים, מלבד כיעור משמעותי של תא הנוסעים - לדעתי זו הנוכחית מעוצבת הרבה יותר יפה מבפנים (אבל העיצוב החיצוני קצת יותר יפה בחדשה, בעיקר עקב עיצוב הגריל ויחידות התאורה מחדש).

לטעמי דווקא בדיוק הפוך. תא הנוסעים מציג שיפור מאוד משמעותי ואילו מבחוץ הישנה יותר יפה.

emotion of motion

פורסם

אני מסכים עם אלכס. ביקורות בחו"ל טוענות שיש שיפור משמעותי מבחינת איכות חומרים, הרכבה, בידוד רעשים ונוחות נסיעה, אבל העיצוב החדש הורס. מעניינת במיוחדת החלטת החברה לשווק את האיבו יחד עם הגרנדה. אם המחיר של הגרנדה ירד נגיד ב-10,000 פשוט אין טעם לרכוש מכונית כמו i10.

פורסם
אני לא רואה איך הלקוח הממוצע מעדיף פונטו על פאביה

אינני יודע כיצד מערכת ה"סטארט-סטופ" אמורה לפעול,.

מערכת סטארט סטופ זאת המילה האחרונה באירופה בצריכת דלק.

זה נותן שינוי ענק בצריכת הדלק.

בדרך לכל היצרנים באירופה(יש כבר לפיאט,פיג'ו,קבוצת פולקסווגן,מיני,טויוטה,מזדה,פורד).

בארה"ב עדיין לא מוכרים את זה בגלל שיש בעיה בבדיקת זיהום האוויר שהאוטו עומד.

ההשוואה לפריוס היא בגלל ששתי השיטות מיועדות לחסכון בדלק והפחתה בזיהום אוויר.

סטארט סטופ יותר טובה.

אני לא יודע איך מישהו יעדיף מכונית צ'כית על מכונית איטלקית.

אייל

פורסם

לטעמי רכב יפה מאוד ובהתייחס למתחרות אני לא חושב שתג המחיר כזה גבוה, אם כי בהחלט מסמן גבול עליון.

לטעמי תמחור נכון והיא תרוץ פה חזק, למשל בסעיף היופי היא לוקחת חזק לטעמי הן את האיביזה והן את הסקודה ולצעירים שרוכשים רכב כזה זה משתנה קריטי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני חושב שהמחיר הזה הוגן למדי, גם אם לא זול. המכונית מאובזרת, חסכונית ואיכותית, והיא לא הסופרמיני היחידה שמגיעה למחירים כאלה בגרסאות היקרות. הבעיה היא, שוב, התדמית הלא גבוהה שיש לרכב. לדעתי לא בצדק.

אגב, אני מעדיף פונטו על פאביה, ומאותה סיבה ש -stio מעדיף סקודה - טעם אישי בעיקר. 2 המכוניות איכותיות כל אחת בדרכה וקשה להכריעמי טובה יותר לפי פרמטרים מדוייקים.

בקשר לטענות נגד מערכת הדימום, אני לא מבין מה הסיבה לדאוג. אתה באמת חושב שלא חשבו על זה? גם בפאביה זה יהיה מתישהו.

פורסם

דרך אגב, באירופה נותנים עליה 5 שנים אחריות. חבל שאף יבואן לא הלך עדיין בעקבות קיה...

עם 5 שנים אחריות הייתי שוקל אותה גם במחיר הזה

פורסם

חיכיתי די הרבה זמן לאיבו מולטיאייר במיוחד היות והמנוע הרגיל פשוט מיושן וחלש מידי.

אבל מחיר של 110 אלף ש"ח לפונטו עם הגיר הידני?!?! איפה הנחת זיהום האוויר? נראה שסמל"ת לקחו אותה לעצמם. :evil: :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...