Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני אמור מחר לקחת רכב לבדיקה עם בן-אדם שגר בנצרת עילית.

בבדיקה בפורום ועל מפת ארצנו , הבנתי שקומפיוטסט בעפולה הם מקום קרוב מספיק ואמין מספיק לבדיקה לפני קניה.

השאלה שלי היא -

האם באמת קומפיוטסט בעפולה מקצוענים ברמה כזו שיידעו לעלות על כל פיפס\בעיה ברכב או שמה עלי להתעקש שהמוכר יגיע לקומפיוטסט בצ'ק פוסט בחיפה (שהם מאוד דקדקנים מניסיוני) ..?

דבר נוסף,

ראיתי שהומלץ בפורום על מכון אמיתי בעפולה כמקום קפדן לבדיקת רכב, האם הוא מוציא פירוט מלא , גרפי ומובן כמו בקומפיוטסט על מנת שאוכל לעמוד על התקלות השונות ?

תודה למשיבים.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לי ניסיון עם קומפיוטס עפולה.

לדברי הבוחן ה"מהולל" כאשר נמצאו מים ברדיאטור הוא אמר שזה שטויות ולא משפיע, ואמר שדיזל של סיטרואן הוא ח*א ולא מחזיק יותר מ150 אלף.

לא מומלץ בעליל

פורסם

יש שני מכוני בדיקה באיזור המחצבה בנצרת, נגיש בקלות מנצרת עילית כי הוא קרוב מאוד לכביש עוקף נצרת ( מכון צפורי לבדיקת רכב), לגבי איכות הבדיקה לא ידוע לי, אבל הוא משרת את רוב תושבי העיר כך שנסיון לא אמור להיות חסר לו.

יש אחד במשהד שזה כפר שקרוב להר יונה אבל אם זכרוני אינו מטעני הוא נמצא עמוק בכפר כך שהוא פחות נגיש.

• תוכן חדש...