Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתף בצערך הלוואי והטרור יפסיק כבר ונוכל לצאת מהבית בלי חששות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אז הנה אני שופך עוד , כולם כבר ישנים מתים מעייפות ואני מדוכא לאללה ויכול לפרוק את הלחץ רק פה .

אז אתחיל מזה שאתמול היה יום עמוס ביותר , הרבה אנשים מכל המקומות באו לנחם גם שכנים שלא מכירים וגם אנשים שראו את המעשה והיו עדים לתאונה עצמה .

אז אתחיל מזה שבאו אתמול האימאם ועוד שיח'-ים של האקצא לנחם , הם באו יחסית באיחור והיו אמורים לבוא באותו יום ולא אחרי כמה ימים , התיקוץ שלהם היה דיי דבילי , אפילו מאוד דבילי וזה היה ממש מקומם , באותו זמן ראש עיריית ירושלים היה נוכח ( היה במוסד לפני כן ויודע ערבית מאוד מאוד טוב ) .

כולם ידעו אחד את השני ובמיוחד הם , באותו יום היה הרצח של השיח יאסין וזה היה כאילו אחד התירוצים שלהם ( דאא ) , הם התחילו מזה שהוא שהיד ולא יודע מה ודברו כמה דברי חוכמה ועד המצב ועל המשך המאבק עד לשחרור פלסטין ועוד , מצד שני הם גם ידעו שראש העיר היה כולו אוזניים לדבריהם , הם אמרו שזה מעשה נפשע ולא היה צריך לעשות ועוד כמה דברים .

אני מצידי לא התערבתי כי זה לא מנומס מבחינתי כי אני צעיר בין היושבים וגם לא ממש אהבתי את כל האנשים האלה , בכל מקרה היה קצת מתח באוויר שם וזה היה דיי ברור .

היום היה ארוך במיוחד ו וכל הכוחות שלי כבר מוצו עד תום .

באותו יום היו גם הרבה כתבים וכולה וזה טוב כי זה עוזר לאביו של הנרצח להעביר זמן , אנחנו מדברים לפעמים ברדיו ב BBC וכולה ולפעמים זה טוב , אחרים זה מעצבן אבל מסתדרים .

אני כבר הפסקתי לעשן זמן מה אבל אחרי ששמעתי ישר חזרתי לעשן ודיי הרבה , גם שותים הרבה מאוד קפה שחור מאוד ( מר בלי סוכר למי שיודע איך זה - אני לא יודע איך אצל יהודים ) , זה לא טוב אבל זה פורק לי את הלחץ לפעמים ....

אני לא אתחיל לנהל דיון בקשר לפוליטיקה פה אבל המצב דיי מקומם , שמעתי הרבה מאוד מאנשים משכילים ומבינים עניין , החל משגרירים חברי כנסת ועד פרופיסורים למיניהם .

אז אחרי הכל כבר הבנתי מה הבעיה .

עוד אחד שהוא דיי קרוב מאוד לאבי ודיי קרוב לי אישית שבא לנחם כמה פעמים זה היועץ של עראפאת - או לפחות בזמן טוב היה יועץ , הוא אמר ואומר שצריך להדיחו כי אין לו שליטה , וזה נכון - אין לא שליטה בכלל על השטח או כבר זקן מידיי עייף מידיי וכולה , זה כבר מובן מבחינתי ( אגב הוא נוצרי למי שזה מסקרן ) אני לא אנקוב בשמו אבל מי שקרא את הכתבה על ההלוויה והמקרה , היה איתו גם שם ראיון שהביע בו את הצורך להדחת עראפאת בפה מלא ! ( לא רגיל למי שעובד שם מחשש מהרבה דברים שאתה יכול לדמיין )

עוד דבר - אני לא יכול להפביק לחשוב על התשובה של clio-rsi שהיתה דיי דבילית כי בכלל החברה בישראל דיי מפולגת וזה דיי עצוב , אני אגיד את דבריי בלי שום קשר לדבריך אבל אם בא לך לראות זאתך כתשובה אז איך שתרצה .

בכלל על הפגיעה בשיח יאסין , אני חושב שזו טיפשות לשמה בגלל הסיבות שהזכרתי בשתי הודעות קודם ואין לי כוח להכתוב אותם שוב ( אתם מוזמנים לדפדף אחורה ולקרוא ) , אבל כל עוד יש את המצב של פיגוע מול עוד הריגת חפים מפגש בשני הצדדים אז המצב לא יסתיים , אני אומר את זה למרות שזה לא הכי מנומס , בהריגת יאסין הרבה הצטרפו לחאמאס והוא רק התחזק , זה מובן וזה מוחש , הביטחון החלקי שחיינו בו עד עכשיו הפך לבלי ביטחון בכלל , אתה לא תדע מאיפה זה יבוא ובאיזה גודל !

אני שמח שיאסין מת , אבל מאוד כואב לי שישראל זו שהרגה אותו , כי זה המעשה הכי טיפשי בעולם ! נכון שעל על מעשיו מגיע לו למות המוות הכי כואב שבעולם ולא רק למות מפצצה אבל זה לא העניין , העניין הוא למה זה מוסיף ??? עוד אנשים יחליפו אותו , אז מה קרה זה רק גרם להם להתחזק ולנקום .

בכלל אם צד אחד עושה מעשי זוועה ( משני הצדדים ) אז הצד השני לא צריך להגיב באותה מידה של ברבריות , בכלל בדת הנוצרית ( שיש לי כמה מהערכים הטובים שלה ) אומרת משהו כזה " אם מישהו נותן ללך סתירה על הלחי מצד ימין אז תן לו את צד שמאל " , זה לא פרקטי .. אולי אבל אם כולם יתנהגו כמו חיות אז אנחנו לא חיים כמו בני אדם !

לגבי ערביי ישראל , אז בוא אני אסביר קצת:

ישראל מאז ומתיד התייחסה לערבים באפלייה , ותמיד היתה תחושה של סוג ב' , אך למרות זאת היא רצתה שהם יתנהגו כמו ישראלים .

ישראל מאז קום המדינה התנהגה לא כמו מדינה דימוקרטית אלא כמדינה יהודית , ההגדרה של המדינה היתה מדינה יהודים וזה עדיין המצב , אז ערביי ישראל לא שייכים , אם ישראל רצתה להיות לכל העם בלי אפליות ובלי ההתנהגות השונה שלה כלפי ערבים משאר האוכלוסייה אז אולי ומאוד ריאלי שאז ערביי ישראל היו ישראלים בלוא מובן המילה , אך זה לא המצב .

ערביי ישראל כרגע הרוב המוחלט חש כפלשטיני שחי בישראל , אולי הם תרבותיים יותר בגלל שהיו תחת כיבוש ישראלי למשך יותר מחמישים שנה , אז כל שאר העולם וכל הזמנים הכובשים לומדים מהנכבשים וההפך , ערביי ישראל יותר ליבראלים מהפלשטינים ויותר מפותחים ואינטליגנטים וכולה אבל הזהות האמיתית שלהם זו פלשטינאית , אילו מדינה ישראל היתה רוצה שהם יהיו חלק מהמדינה אז היא היתה מתנהגת אחרת .

כל בן אדם צריך זהות ולאום , מדינת ישראל לא אפשרה לערביי ישראל להשתלב עם המדינה בצורה הוגנת כך שהם לא מרגישים שהם שייכים לישראל , ואבל חיים בה , אז הזיהות המקורית שלהם זו פלסטין , למרות שהם עם מפגר וחיי כמו במאה העשרים , לא מבין כלום וחיי בחרא , אבל הם העם שלו , בן אדם בלי זיהות זה כמו בן אדם מת ! בלי זהות אתה לא שווה כלום , אפילו אם אתה מסומלייה אבל יש לך זהות אז אתה עדיין חיי .

ולכן אתה לא ממש יכול לשפוט על אנשים בצורה זו או אחרת בלי להביא לתוך המשוואה את כל שאר האלמנטים .

אני עדיין חושב שהתמיכה ביאסין זה מעשה רע מאוד , אבל עדיין הוא היה נכה ולא עשה כלום - לא היה פצצה ולא מתקתק! מה שהופך אותו לחף מפשע ( עכשיו - לפני זמן רב הוא היה פושע וצריך לשלם על זה ) , אז מבחינתי ההפגנה היא סתם חרטא ולא היו צריכים לעשות אותה , ובכלל התמיכה בה היתה קטנה ביותר לידיעתך ( אלפיים איש בהפגנה כזו זו שטות !*)

אני מקווה שדבריי ילקחו בצורה הנכונה ולא יובנו בדרך הפוכה כי אני בטוח שאני לא בשיא הכתיבה או החשיבה שלי אבל אני עדיין שופך .

בכלל - אוקיי אז אני קצת הלכתי לאיבוד והכנסתי הרבה דברים אחד בתוך השני אבל מקווה שזה יהיה מובן - אחרי כל הדיבורים עם משכילים ואנשים משפעים ביותר ההבנה היא כזו :

-אין אימא שאוהבת שהבן שלה ימות - חוץ ממפגרים , אם זה ערבי ישראלי , יהודי , או פלסטינאי .

-ישראל הורגת בכל שבוע הרבה פלשטינאים חפים מפשע ( אם למישהו זה קצת מסובך להבין אז אני לא אסביר את זה כי אז אני בטוח שהראש שלו לא ממש מבין אותי ) , אבל מצד שני גם הפלשטינאים עושים הרבה פיגועים כדי להתנגד ל"כובש"

-אם כולם יתנגו בברבריות אז זה לא יסתיים ולא יגמר , צריכים להתפשר לדבר ולסיים את הסיכסוך

-חולשתה של ישראל זה בכוחה !! - משפט שמאוד אהבתי כששמעתי והמבין יבין

-רק החלשים נפגעים ! חיילים שצריכים לשרת אפילו אם זה בגהינום ! אז הם צריכים לעשות את זה , ואם זה פלשטינאים חלשים שרק חושבים שזה יעזור להם אם הבן מת בפיגוע ! בכלל לידע כללי ממקורות קרובים בניו של רנטיסי הרוצח , אף אחד מהם לא גר בגדה ! כולם בשוויץ לומדים וחיים שם ( נראה לך שהוא מטופש לשלוח את בנו למות בפיגוע ) - כך שזה יובן רק חלשים נפגעים ( גם לפוליטקאים זה קל להגיע "יאללה אנחנון נכנסים לעזה או לא יודע מה " .

אני לא מצדיק הריגת חפים מפשע משני הצדדים , גם אם זה יהודי ערבי או פלסטינאי .

אני לא תומך בכלל בפיגועים בחפים מפשע , זה גם מאוד כואב לי כשאני שומע על פיגוע מסויים בכל מקום בישראל .

אני לא אשקר אבל אני לא ממש מתרגש כשהורגים מתנחלים בפיגועים בתוך ההתנחלויות ( מצטער מראש אם מישהו יפגע ) אבל לדעתי הם אלה שמביאים את זה אליהם , הם מנסים לקחת אדמות בכוח ונכנסים למקומות שרק מסכנים את שני הצדדים . אני כן מתרגש מחיילים שנהרגים תוך כדי שמירה על המתנחלים האלה כי בדרך כלל הם אלה שנפגעים בכלל טיפשותם של אחרים , בכלל אני לא מבין איך חיילים מסכימים לשרת שם , מתנחלים בדרך כלל לא עובדים ( לפחות לא עובדים קשה) לא מתגייסים לצבא ולא כלום , רק עושים בעיות והחיילים צריכים לחפות להם את התחת מהצרות שהם מביאים עליהם ! - מצטער אבל זו הרגשתי .

אני מזכיר שזו הרגשת הרוב - ויש כמה שלי כמו שרק חלשים נפגעים אבל בכלל זה המצב הקיים , גם האוכלוסייה הנוצרית בכלל לא שייכת לאף מקום כמעט ! אין סיכויי למשל שאני אהיה תחת שלטון "מוסלמי" כי אני לא מוכן לדבר כזה , אני חיי חופשי ועושה מה שבא לי , אבל יש לי הגבלות בהיותי ערבי בהרבה מקומות ( שדה תעופה , מועדונים , הטבות , פאבים וכולה ) .

אנחנו מיעוט בישראל כערבים

ומיעוט בערבים כנוצרים

כך שזה יוצא שאנחנו המיעוט שבמיעוט !

מוסלמים רבים לא אוהבים נוצרים כי הם מפותחים יותר לעולם וחיים דווקא טוב .

ישראלים לא ממש מבדילים כל עוד זה ערבי ( זה לא עוזר אם אתה נוצרי תאמין לי ניסיתי כמה פעמים )

אז יוצא שאנחנו חיים בצרה אחת צרורה , ולידיעתכם הרבה מאוד נוצרים כבר עפו מישראל , גם הרבה שוקלים את זה , זה עצוב אבל זה המצב .

אני לא יודע אם הגזמתי קצת בדיבור כי אני יודע שאסור פוליטיקה בתוך הפורום , אבל בכלל כל המצב שנוצר פה היה פוליטי או מדיני או איך שבא לכם לראות אותה .

אני מצטער ואני מדגיש שזו דעת הרוב ,

אני בכלל לא חושב בכיוון הזה , אני חושב על בני אדם ! אם זה בן אדם אז סבבה , אם הוא חיה אז אני לא סובל ולא מעקל , כולנו בסוף בני אדם וצריכים להתנהג בהתאם .

אני מתחיל להתעייף ( אפילו להתעייף מאוד ) והולך עוד מעט לישון .

תודה לכולם על ההקשבה והתמיכה , תודה גם לכל מי ששלח לי הודעות פרטיות של תנחומים ותמיכה ואני מצטער על כך שאין לי ממש הרבה זמן להגיב לכולם כך שאני אחזור על התודה בפורום עצמו .

בכבוד רב לכולם ,

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אדון פאדי אתה טוען שהערבים תמיד היו אזרחים סוג ב אז בוא אני אשאל אותך משהו מה הם עשו או תרמו למדינה בשביל שהם יהיו אזרחים סוג א? הם לא משרתים בצבא הם לא משלמים מיסים הם רק גונבים מכוניות זה הכל

כל אבל כל פיגוע שנעשה ע"י הפלשתינים מקבל סיוע של ערבים ישראלים זה נראה לך אזרחים סוג א? לי זה נראה בגידה לי זה נראה אויבים סוג א

נראה לך הגיוני שבמדינה כמו ארה"ב היו מניפים בהפגנה דגלים של אל קעידה וצועקים נקמה או שבכלל היו מקיימים תהלוכת אבל לזכר בן לאדן? הרי האמריקאים היו מוחקים אותם באותה שנייה אבל לא אנחנו כי אנחנו פראריירים יש לערביי ישראל תעודות זהות כחולות והם משתמשים בהן לרעה ויום אחד זה יתפוצץ למישהו בפנים ואני אתן לך רמז קטן זה לא יקרה לנו

בקשר לחמאס הריגת כל השלטון שלו אמנם בטווח הקצר תביא פיגועים אבל מה זה משנה כי פיגועים יש גם ככה אבל בטווח הארוך החמאס ימצא את עצמו ללא מנהיגות איתנה ויתחיל להתפורר

ברצוני להזכיר לך שהייתה הודנה ומי הפר אותו הפלשתינים בפיגוע באוטובוס בו נהרגו 23 בני אדם

נכון גם בשטחים ישראל הורגת חפים מפשע אבל יש הבדל והוא גדול מאוד אנחנו עושים את זה בטעות ואין מה לעשות אנחנו בני אדם וגם טועים אבל הפלשתינים עושים את זה בכוונה ובידיעה שהם הולכים לרצוח ילדים ונשים שלא יכולים להגן על עצמם נראה אותם אם הם גברים שיבואו כצבא כפלוגה הרי כולם יימחקו תוך שעה....

אתה יודע שאחמד יאסין הטרוריסט ניצל במהלך סוף השבוע שלוש פעמים מהתנקשות בגלל שהיו מסביבו הרבה אנשים ורק בפעם האחרונה שההערכה הייתה שמינימום חפים מפשע ייפגעו ניתן האור הירוק להעלים אותו

אם היית יודע כמה מבוקשים ניצלו בגלל שהם היו עם המשפחה שלהם באותו רגע היית מבין שהצבא שלנו הוא הכי הומני והכי אנושי(במגבלות האפשר כי אחרי הכל זאת מלחמה)שיש

אני מצטער להגיד לך את זה אבל מבחינתי אם אתה שמח שמתנחלים מתים אז גם אתה אויב כי הם אחים שלי בדיוק כמו אלה שגרים באילת בקריית שמונה או בעפולה

הם כן עובדים הם משרתים ביחידות הכי מובחרות בצבא והם יושבים בשטחים שלהם-שלנו

בשנת 48 קמו שתי מדינות לשני עמים אנחנו לא התחלנו במלחמה אלא צבאות ערב אז מה אחרי שהפסדתם אתם באים להתבכיין שלקחנו לכם את השטחים התחלתם במלחמה קחו בחשבון את ההשלכות שלה אם תפסידו ואל תבואו להתבכיין אחר כך שאלה שטחים כבושים

מבחינתנו שתי מדינות לשני עמים היה פתרון מצויין אבל אתם לא הסתפקתם בזה ואף לא תסתפקו כי אתם פשוט לא רוצים פה יהודים...............

יש לי עוד מה לכתוב אבל אני כבר לא רוצה לעבור את הגבול

מכיוון שזה נכתב בפורום אוף טופיק יש להתייחס לנושא הזה כאל נושא כשאר הנושאים ולא למחוק אותו בגלל שהוא קשור לפוליטיקה כי אנחנו לא רבים אנחנו מביעים כל צד את עמדתו....

RSi

פורסם

תראו לאן הנושא סטה. התחיל בזה שאנחנו מנחמים את פאדי, המשיך בטענה שאסור או מותר ליהודים לבקר במקומות קדושים לא לנו, ועכשיו פוליטיקה.

נו, באמת ! אתם לא חושבים שהגזמתם ?

זהו פורום בנושאי מוטוריקה, אתה יכולים להתדיין בפורומים אחרים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני חושב שפאדי רק מוציא את התסכול שלו,כי סך הכל הוא איבד מישהו קרוב,אבל זה באמת לא לעניין להיכנס לפולטיקה כי זה לא המקום,אמנם זה פורום,וכל אחד מביע את דעתו,אבל זה לא פורום בענייני פולטיקה. אז בואו נרד מכל העניין הזה,כי לכולנו יש דעות שונות,לא צריך להכניס פולטיקה למקומות שלא רוצים פולטיקה כמו הפורום הזה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אוקיי ,

ל- clio-rsi אני לא בטוח שהבנת אותי , ידעתי שאסור לדבר על כאלה דברים בפורום אוףטופיק , אבל העקיצה שלך דיי הציקה לי ולמרות ידיעתי שזה אסור הגבתי אליה בצורה עקיפה . אני לא אמשיך עם זה ושיב לך עוד הפעם ( פעם כשאהיה עם מספיק זמן וכוח אדון את זה באופן פרטי איתך , למה באופן פרטי , אז בגלל שזה אסור בפורום ואתה לא יודע את זה , אני כן יודע ופשוט התעלמתי כי הדיוק פרקתי לחץ בהודעה שלי ( אם משהו שם בוטה מידיי אז המנהלים חופשיים לערוך או למחוק חלקים ממנה )

ועוד משהו אחד קטן להבהיר - אני כתבתי ש"אני לא ממש מתרגש" מהרג מתנחלים שמחפשים בעיות וחיילים פשוטים צריכים להגן עליהם ונהרגים בגללם . הם גם אלה שנמתנחלים בתוך השטח ש"אמור להיות " פלסטינאי , כך שמבחינת השקפת העולם והפרט אז המתנחלים מנסים לכבוש שטחים , ותנגדות לכיבוש ליגיטימית לחלוטין במצב זה .

ולא "שמח" כמו שאתה הפכת את זה כי אם בן אדם שמח בגלל מותו של אחר אז לצערי הבן אדם הזה הוא חיה ! תחשוב על זה לגבי כל בני אדם מכל הגזעים והדתות והלאום .

בסופו של דבר כולנו בני אדם , אנשים שחיים , ולא חיות שרק הורגות בשביל עוד קצת ועוד קצת .

אגב הכללים שאתה צריך לקרוא הם פה - תקרא את הודעת אריאל במיוחד :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=1405

בכלל אני לא רוצה להמשיך עם זה איתך עכשיו את פשוט רד מזה עכשיו .

ותודה לכולם ,

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני מבקש .

בואו לא נפתח כאן ויכוח פוליטי. יש כאן יותר מדי רגשות מעורבים , בואו נשאיר את הפורום , גם אם אופ-טופיק , מחוץ לפוליטיקה , ובטח ויכוח כזה.

פורסם
אני מבקש .

בואו לא נפתח כאן ויכוח פוליטי. יש כאן יותר מדי רגשות מעורבים , בואו נשאיר את הפורום , גם אם אופ-טופיק , מחוץ לפוליטיקה , ובטח ויכוח כזה.

מסכים ,

אני אכתוב מאוחר יותר הסברים ( ריאליים ולא פוליטיים ) מאוחר בלילה .

PEACE

Fady

Henry Miller

פורסם

דבר ראשון אני משתתף בצערך :cry:

דבר שני אני חייב להגיב בקצרה על ההודעה שלך האחת לפני אחרונה...

**הודעתך נערכה, ביקשנו בלי לפתוח דיון פוליטי, תודה**

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

טוב אז אתחיל מזה מכל ההודעות שהגיעו אליי , כי ממש אין לי כוח להגיב לכל אחד בנפרד ( אני מקווה שהמנהלים לא יראו את זה כעניין פוליטי אלא כהסבר , כי השאלות שנשאלתי ממש היו לדעתי "מובנות מאליו וחבל שבכלל אנשים שואלים אותי דברים כאלה " )

שאלות שנשאלתי שהיו לי דיי מוזרות וחבל שאנשים לא מבינים את זה :

מה ההבדל בין ערבי למוסלימי ?

מה זה בכלל נוצרים בישראל ?

כמה מהערבים נוצרים יש בישראל ?

איזה ארגוני טרור נוצריים יש בישראל ?

האם יש נוצרים בחאמאס בגיהאד או בארגון שחרור אל אקצא וכולה ?

האם יש פלסטינים נוצרים ?

ועוד כמה שאלות שנשאלו בשיא הרצינות , אני השבתי לאחד מהם אבל אחרי זה קיבלתי עוד כמה שאלות בסגנון זה שאני מוכרח להגיב אליהם כי ממש חבל שאנשים לא מבדילים ולא יודעים את זה -הייתי רוצה להגיד גם שאלה שאלות דיי טיפשיות אבל אני לא רוצה להעליב אף אחד אז שאף אחד לא יקח את זה אישי !

אוקיי הנה התשובות :

יש הבדל בין ערבי למוסלימי , ערבי זה לאום או לא יודע מה , מוסלימי זו דת .

יש ערבים שהם נוצרים ( דת נוצרית ) ולא מוסלימים .

אף פעם לא ספרתי את הנוצרים אבל נדמה לי שזה בסביבות ה 20-30% מהערבים בישראל

לגבי ארגוני טרור נוצרים - לי לא ידוע על אף אחת , אם בכלל נדמה לי שיש אחת אז נדמה לי שבאירלנד היתה מלחמת דתות ועכשיו אחת מהן מוגדרת שארגון טרור אבל אני לא ממש בטוח .

בארגוני הטרור בישראל או בגדה או איך שתרצה אין נוצרים , בכלל כל עניין הגיהאד התאבדות או כל זיוני המוח האלה לא מתאימים לכל המנוצרים , ובכלל נוצרים אצל ארגוני טרור אלה נחשבים גם ככופרים .

בגדה (כל מה שאמור להיות תחת שליטת הרשות ) יש משפחות נוצריות .

אז הנה התשובות האלה נענו , ואגב אני מתחיל לשנוא ערבים בעצמי לאחרונה , בכלל רובם מפגרים !

אז בואו אני אתחיל בכמה סיפורים ששמעתי שהם אמיתיים ביותר אבל אני לא אזכיר אף שם בכלל העניין - גם הסבר למה אני מתחיל לשנוא את כל הערבים וגם סיפורים כאלה שהם דיי מעניינים את כל האנשים שדיי מבינים עניין בכל מה שקשור לסביבתם :

אז אחד מחברים הכי טובים של המשפחה עו"ד ( נוצרי לצורך העניין ) , לפני שנתיים יצא למרוקו , לדיון ולביקור אצל ראש הממשלה במרוקו והשרים יחד עם עוד משלחת מכל העולם הערבי , מרוקו היא ראש הועדה לענייני ירושליים , אז הוא מספר שבתחילת הדיון בפעם הראשונה כולם התחילו לדבר , על העיר המוסלימית ושחרור אל אקצא וכל שאר השטויות האלה ובכלל לא דיברו על הפלסטינים ( כאילו הגדרת פלסטיני או ערבי זו מוסלימי ) אז אחרי זמן מה כבר נמאס לו והוא עמד ואמר להם שהם מדברים על ערבים פלסטינים ולא על מוסלימים , כולם בהו בו והמשיכו בשיחה כאילו הם לא מבינים מה הוא בכלל אומר .

אחרי סיום הדיון והוא חוזר לבית מלון עם הנהג הממלכתי שהם נתנו לו שם , והוא קורא באיזה עיתון על סתפר שהשם שלו משהו כמו "נוצריי פלסטין וישראל " או משהו כזה , והוא מייד יורד לנהג ונוסע לחנות ספרים וקונה 20 ספרים .

ביום שאחרי הוא ניגש לכל השרים וראש הממשלה אחד אחד ולכל אחד נתן את הספר והוא אומר "אני מקווה שבכלל תקראו את הספר הזה " .

זה עיצבן אותו לאללה , ואגב גם רוב הערבים בעולם לא יודעים על קיום דבר כזה ערבי נוצרי ! בכלל אם שרים בממשלה לא ידעו על זה אז איך פשוטי העם שם וברוב מדינות ערב , וזה לא ממש כאילו איכפת להם מהם ~!

אז זהו מי שמאמין לזה שיאמין - לי אין טענות לאף אחד שלא אבל זו האמת .

ןעוד איזה משהו ששמעתי מבן 90+ , שהוא אחד מבין השבעה שייסדו את ארגון השחרור הפלסטינית שבראשה עומד עראפאת כיום ( זה השם הראשון שלה ) , אז הוא אומר שעראפאת אף פעם לא היה גדול , והוא תמיד היה נבלה- ואני יודע שראש הממשלה ראבין ז"ל ועראפאת וקלינטון ביקשו ממנו נחרצות להיות כאילו נשיא בית המשפט העליון שם ולפקח על כל הנושאים המשפטיים שם אך הוא סירב כי לטענתו עראפאת חרא ולא מושחת ורק חושב על הכיס שלו עכשיו .

עוד כמה דברים מבן אדם הסיפרתי עליו לפני כמה הודעות שהוא היועץ של עראפאת , אז הנה הוא היועץ שלו משנת 74 , ואחרי הרבה שנים הוא אומר שכרגע צריך ל החליף אותו ומהר , הוא אמור להנהיג את העם ולא זהעם ינהיג אותו , הוא מפחד ומבריח הרבה כספים , כל הממשלה שלו מושחטת וכלום כלבים ( מילותיו המדוייקות בשיחה איתו היום ) אגב הבן אדם גר בירושלים בדירת 3 חדרים בשכירות ובכלל בן אדם ישר ביותר וחבל שהוא לא יכול לתרום לשלום או משהו כל עוד השחיתות נמשכת .

אז זהו שאני ממש שונא את זה , אני בכלל לא שייך לשום מקום ובכלל כנראה שאני צריך לנסוע לחו"ל לחיות כמו בן אדם שם ,

עוד משהו אני כבר כמה ימים נוסע למקום הפיגוע , זה ממש עושה לי דכאון כבד והייתי שם לפני כמה שעות , אז כל העניין הוא שהשכנים שם ממש נחמדים , כל בן אדם שעובר שם מוסר תנחומים והשכנים מזמינים תמיד לקפה ( למרות שאף פעם לא נכנסנו) ובאים ומסבירים , וסתם אנשים עוברים במכוניות ומביעים תנחומים ממש כמו בני אדם אמיתיים , מכוניות שעוברות משם ורואה אותנו תמיד מנמיכה מהירות ואחרי שהיא עוברת אותנו אז היא מאיצה בעדינות ( כאילו כבוד כזה ) , ואיך אתה מזהה ערבים ?? אז זהו ככל שאתה רואה מפגר בכביש זה ערבי , כל פעם שאנחנו שם אז משהים את הערבים מוזיקה רועשת ותמיד כאילו "עושים פוזה " ולוחצים חזק לפנינו , אף אחד את האמת אף אחד לא בא לנחם ...( לא שהם צריכים אבל דווקא הרבה מאוד יהודים כן באו ושוטרים שעברו וכולה ) .

מסקנה : ערבים הם זבל ! אני מודה , רוב הערבים הם חיות ( אני לא רוצה להכליל אבל זו האמת וכל הערבים שאני יודע שהם קוראים את זה אז זה לא אישי - אתם מבינים אותי אני יודע *)

ומשפט ו שדווקא אהבתי בעניין הזה "יהודים חושבים אפילו כשהם ישנים , ערבים חולמים אפילו כשהם ערים ! "

ואני באמת מאמין שהרוב באמת כך !

אז אחרי כל זה אני אדבר על משהו אחר , על חבר אחד מבוגר 50+ שנכנס בוויכוח עם איזה איש מוסלימי שמאמין בכל השטויות של הגיהאד והשהיד וכל זיוני המוח האלה , אז הכי אהבתי זה כמה דברים וזה הצחיק אותי לאללה אחרי שאני כבר כמה ימים בלי הבעת שמחה אחת על הפנים , אז אני מתכוון לשתף אותכם בשיחה זו .

הבן אדם אומר לו על הגיהאד ושצריכים פיגועים ושהוא שהיד וכל שאר זיוני המוח ושזה צריך כדי לשחרר את פלסטין ( המזויינת ) וכל שאר השטויות , אז החבר משפחה אמר לו ומה אם הוא שהיד ( מוסלימים מאמינים ששהיד מגיע לגן עדן וששם הוא יהיה עם 72 בתולות וחיים טבים וכולה , ) אז הוא אומר לו " מה אתה חושב שאלוהים עשה לך בגן עדן בית זונות וכראח'אנה" אני מתחיל לצחוק בפנים , ואז הוא ממשיך " ותגיד איפה הנשים השהידות הולכות ??? מה בגן עד יש שם 72 ושניים בתול מחכה לה " אז הבן אדם לא ממש יודע מה להגיד ומסיים את זה בתשובה קטנה "לא " (אחרי כל הדיבורים הארוכים שלו על הג'יהאד ) ואז החבר ממשיך "אאא לא אז אני אגיד לך איפה הן הולכות הן הולכות לגן עדן עם קושי עם שין חצי מתר מחכה להן שם " אני שמעתי את זה והתפוצצתי מצחוק הבן אדם פשוט עזב בלי לדבר , עם הזנב בין הרגליים .

אוףףףףףףףףףףףף

ויי כמה שאני מתגעגע לבן דוד שלי , הוא ממש אהב את החיים - הוא היה ממש אתליטי עם גוף נהדר ואישיות עוד יותר טובה , הוא ידע איך לבלות ומתי , תמיד היה שמח , ועכשיו נזכרתי בזה במנהג יומי כזה , הוא תמיד בלילה אהב להנמיך את האורות לשים מוזיקת ג'אז ומזוג כוס יין טוב או קוניאק שהוא דיי אהב או וויסקי , רק כוס אחת ! או עם ההורים או איתי או עם כל בן אדם אחר ( זה משתנה אם זה בפאב אבל זה היה כאילו המנהג היומי שלו ) .

הוא הבין במשקאות טוב מאוד , הוא והמשפחה הכינו יין ביתי מצויין ( עם ציוד מלא ) ותמיד הביא לי בקבוקים מצויינים ( אגב הכי אהבתי היה שנת 1999 ) , לאחרונה הם גם קנו מכונה להכנת עארק הוא ממש נכנס לתוך זה עמוק והבין מצויין בכל סוגי היין המשובחים ובעארק ובהכנתם .

אני זוכר שהפעם האחרונה שישבנו ביחד היתה על בקבוק עארק ועל האש בגינה אצלם ליד בריכת הדגים והיה ממש ממש טוב , שתינו את הבקבוק שלא ידוע כמה אלכוהול יש בו ( ביתי ) והיה ממש חזק אז היינו עם ראש טוב כזה והיה אחלה של לילה , אני עדיין זוכר את זה שהוא רצה לבוא אליי בשבוע הבא אחרי שאני מסיים מבחנים . שבכלל אחרי התאונה הזו לא עשיתי ! ויכננו דברים לעשות .

אני זוכר את פעם אחת שיצאנו חברים וחברות לאיזה פאב והיה סטריף באר והיה אחלה שם , שתינו וצחקנו על מי שהזמין LAPDANCE מבין החברה וכולה .. היה ממש אחלה של לילה .

ויי אני מתחיל להיזכר בהרבה דברים וזה עושה לי כאב נורא כזה , אבל לכתוב את זה .. זה כבר הקלה .

תודה למי שקרא ,

פאדי

נ.ב.

דבר ראשון אני משתתף בצערך :cry:

דבר שני אני חייב להגיב בקצרה על ההודעה שלך האחת לפני אחרונה...

**הודעתך נערכה, ביקשנו בלי לפתוח דיון פוליטי, תודה**

דבר ראשון תודה

דבר שני אתה מוזמן להגיב לי בפרטי בשמחה .

Henry Miller

פורסם

לגבי מה שפאדי כתב ומעט הסטוריה ,מזכרוני הרעוע :

איך ולמה נחלקים הערבים תושבי ישראל?

הסברה הרווחת היא שהערבים ילידי הארץ הינם צאצאי השבטים המקומיים מתקופת התנ"ך .

אם זכור לכם משהו משיעורי התנ"ך - יבוסי ,חיווי,פריזי,פלישתי ועוד.

אחרי שמלכות ישראל נחרבה (ע"י הרומים), הם נותרו בארץ , תחת שלטון רומי והשלטון הביזנטי אחריה.עם נפילת האימפריה הביזנטית הייתה השפעה ערבית (כלומר מחצי האי ערב - סעודיה של ימינו) .

כך היו פני הדברים פחות או יותר עד תחילת ימי הביניים , בסביבות 1100-1200 לספירה.

אז החלו הנוצרים להתארגן ברחבי אירופה על מנת לשחרר את ארץ הקודש מעול הערבים. ההתאגדות הזו כללה אבירים ולוחמים שנקראו צלבנים , כיוון שהמסע לארץ הקודש (ישראל) כונה מסע הצלב , על שם הצלב אותו נשא ישו על גבו.

הצלבנים אכן כבשו את רוב ארץ ישראל , אך אז החלו הערבים ,בראשות סלאח-א-דין , להילחם בצלבנים ולסלק אותם צעד אחרי צעד מישראל.

בתקופת שלטונם של הצלבנים התנצרו חלק לא קטן מתושבי הארץ . אלה מהם שנשארו נוצרים הם היום אבות המשפחות הנוצריות החיות כאן.

כאשר הגיעו הערבים בסביבות שנות 1300 לספירה (קצת לפני) חזרו רוב התושבים לדת האיסלאם ,מלבד כאלה שנשארו נוצרים.

כך התנהלו הדברים כ-200 שנה , עד לעליית האימפריה התורכית העות'מאנית , ששלטה בארץ 400 שנה בדיוק , ולמרות היותה מוסלמית לא כפתה יותר מדי את עצמה על הנוצרים.

1917 , כבשו האנגלים את הארץ , ואז החל המנדט הבריטי (בו כמובן לא הייתה לנוצרים בעייה לחיות) , ולאחר מכן מדינת ישראל.

רוב המשפחות הערביות נוצריות החיות היום בארץ הינן משפחות וותיקות מאוד , ולרוב גם מבוססות כלכלית , ובממוצע בעלות השכלה גבוהה יותר.

רובן חיות היום באיזור נצרת והכפרים הסמוכים (יפיע , ריינה) , באיזור י-ם (במיוחד בא-ראם) , חיפה , יפו ועוד.

ככל הידוע לי , לא תמצאו נציג נוצרי בארגוני הטרור , או העויינים לישראל , וזאת גם בגלל הדת השונה (אין ג'יהאד , אין בתולות בגן עדן , אין מוטיבציה) וגם בגלל המצב הכלכלי העדיף של רובן.

לגבי המלחמה בה מעורבים נוצרים באירלנד?

המאבק שם הוא בין נוצרים לנוצרים. משני זרמים - הפרוטסטנטוי , והקתולי , שהם , בגדול , הזרם הקונסרבטיבי והאורתודוכסי של הנצרות , כלומר הקתולים הם המחמירים יותר.

אנגליה שלטה באירלנד כולה עד לתחילת המאה ה-20 , כאשר המקומיים היו קלטים , כלומר שבטים מקומיים שחיו שם מאז לפני ימי הביניים.

הקלטים היו ברבות הימים קתולים ברובם , כאשר הפרוטסטנטים היו אנגלים שבאו במאות ה-18 ואילך והתנחלו בשטחי אירלנד, בעיקר בצפון.

בתחילת המאה קיבלה אירלנד עצמאות בחלק מהאי -הרפובליקה האירית שבירתה דבלין. , וחלקה הצפוני של אירלנד נשאר בשליטה אנגלית ובירתו בלפאסט. מכיוון שהקתולים זעמו נגד המתנחלים החיים בארצם לשעבר , הם פתחו במאבק מזויין , כולל טרור ,פצצות כנגד אוכלוסייה אזרחית ועוד (נשמע מוכר משהו , המאבק הזה. לא?)

נכון להיום , שם כבר כנראה נשפך (לטעמם) מספיק דם , ושתי המדינות הללו בעיצומו של תהליך שלום.

אגב , פאדי - היו עוד ארגונים נוצרים שהגיעו למצב של טרור : הבריגדות האדומות באיטליה , באדר מיינהוף בגרמניה , ETA (המחתרת הבאסקית) בספרד ובטח שכחתי עוד כמה.

פורסם
לגבי מה שפאדי כתב ומעט הסטוריה ,מזכרוני הרעוע :

איך ולמה נחלקים הערבים תושבי ישראל?

.

.

.

נכון להיום , שם כבר כנראה נשפך (לטעמם) מספיק דם , ושתי המדינות הללו בעיצומו של תהליך שלום.

אגב , פאדי - היו עוד ארגונים נוצרים שהגיעו למצב של טרור : הבריגדות האדומות באיטליה , באדר מיינהוף בגרמניה , ETA (המחתרת הבאסקית) בספרד ובטח שכחתי עוד כמה.

:shock:

מתרשם מהידע!

כל הכבוד על הסיכום :)

(אני חייב לשאולל... זה מהראש? או שפתחת ספר?)

• תוכן חדש...