Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עקב לימודים לא היה לי זמן להיתקדם עם הבנייה ולהעלות תמונות ..

אבל סוף סוף סיימתי !

הוספתי קצף בתוך הבנייה למען עטימה שלא יווצרו לי צלילים שלא אמורים להיות (זה דוד שלי המליץ לי )..

220120101594.jpg

220120101595.jpg

220120101596.jpg

240120101601.jpg

240120101602.jpg

240120101603.jpg

240120101604.jpg

פורסם

כמובן היה צריך לחתוך את כל הקצף הזה וזה לא היה קל כמו שזה היה נידמה לי בהתחלה אבל הצלחתי !

הישתמשתי בסכין יפנית ודרמל..

19022010027.jpg

19022010028.jpg

19022010029.jpg

פורסם

בסופו של דבר החלטתי לשלוח את הבנייה לריפוד . עקב מחירים מופרזים מידי שלחתי את הבנייה לג'נין שם עשו לי את זה ב90 ש"ח עם SKY בצבע לבן יצא לא רע לדעתי למרות שאפשר היה לעשות את זה יותר טוב!

בסופו של דבר כל הבנייה יצא לי לא יותר מ250 ש"ח וזה ניראה מעולה !!!

21032010064.jpg

21032010066.jpg

21032010067.jpg

21032010068.jpg

21032010069.jpg

פורסם

ג'נין, וואלה? לא הייתי מנחש שזו עבודה ערבית... :|

שים לב שתצטרך לפנות חלק מהקצף כדי שהמגנט יכנס בלי להתחכך בו. (כדאי שלא יהיה מגע בין המגנט לחלק שלא קשור לרמקול).

מעבר לזה, מחכים להתרשמות של תוצאה סופית- איך נשמע.

מתחדשת*

פורסם
ג'נין, וואלה? לא הייתי מנחש שזו עבודה ערבית... :|

חחח למזלי זה רק הריפוד..

שים לב שתצטרך לפנות חלק מהקצף כדי שהמגנט יכנס בלי להתחכך בו. (כדאי שלא יהיה מגע בין המגנט לחלק שלא קשור לרמקול).

כן לכחתי את זה בחשבון וזה לא מפריעה לרמקול שבישבילו זה תוכנן. בישביל רמקול אחר אני בהחלט יצטרך לעשות שינויים.

מעבר לזה, מחכים להתרשמות של תוצאה סופית- איך נשמע.

צריך עכשיו להזמין זוג קומפוננטים חדשים למה שני הסטים שהיו לי מכרתי אותם .

פורסם
בסופו של דבר החלטתי לשלוח את הבנייה לריפוד . עקב מחירים מופרזים מידי שלחתי את הבנייה לג'נין שם עשו לי את זה ב90 ש"ח עם SKY בצבע לבן יצא לא רע לדעתי למרות שאפשר היה לעשות את זה יותר טוב!

!!!

אתה צודק הריפוד יצא לא רע הוא יצא האמא של הרע :-)

כבר השקעת אז למה לא עד הסוף

אבל לא משנה העיקר שאתה מבסוט וכמו שאומר חברינו "תתחדש ותהנה:-)"

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תגיד אחי איך קוראים לומר הזה שעבדת איתו ומאיפה איפשר לקנות אותו ואם אתה יכול תעלה תסירטונים של למדת מהם

ויצא לך בניה מקצועית מאוד

פורסם

שאלה של חבר: "הקצף הזה יהיה גם טוב בתיבה של סאב?" מה לענות לו מה התשובה אתם אמרים? אני חושב שלא ממש קשור.

פורסם

מזה יתן לתיבה ? סתם פחות נפח , לא יותר לדעתי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בסופו של דבר כל הבנייה יצא לי לא יותר מ250 ש"ח וזה ניראה מעולה !!!

השאלה הכי מסקרנת איך זה הגיע לג'נין? ועצה שלי תשדל לא לחתוך את הסט נמוך מחשש "לפיצוץ".

פורסם

לחומר קוראים פייברגלס (FIBERGLASS) ואין לי מושג איפה אתה יכול לקנות אותו בעזור שלך תנסה אולי בהום סנטר .

הקצף בתוך קופסא של סאב לא יתן כלום .

איך זה הגיעה לג'נין ?! חחח עובדת ניקיון שעובדת במקום העבודה שלי נוסעת לשם מידי פעם אז הבאתי לה את זה שתעשה לי ..

ALPINE - למה אתה מתקוון כשאתה אומר לא לחתוך את הסט נמוך מידי ? פיצוץ של מה ?

פורסם

פיצוץ של הרכב בחור ...

מדובר פה בהומור "נשמה של ברבור" .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...