Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייבים לדפוק את הכבד, ולא חייבים לתת בכמויות, אפשר להתחיל בקטנה עם טוסטסטרון E , או ווינסטרול, אולי קצת DECA וכו'.

אתה אומר שאנשים לוקחים טוסטסטרון בכדורים בשביל...פיתוח הגוף? חידשת לי...

Insane things comes from insanely people.

פורסם

BMW RICER,

אתה אומר שזה מתסכל לראות מישהו שתוך שנה מגיע לתוצאות שאתה עבדת עליהן במשך 10 שנים רק בגלל שהוא לוקח סטרואידים.

אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה. זה לא מתסכל אותך לראות שככה אתה יכול לגמור את עצמך במקרה הטוב! במקרה הפחות טוב אתה תמצא את עצמך על המיטה/כסא גלגלים לכל החיים עם כל מיני מכונות מחוברות אלייך ובמקרה הכי גרוע זה מוות.

אל תתדאג. תאכל טוב (אבל טוב- לא ג'אנק וכאלו) ותגיע גם לתוצאות יפות מאוד. חוץ מזה שאולי תוכנית האימונים שלך לא טובה (אני לא יודע כי אני לא יודע מה התוכנית אימונים). תבדוק גם את זה.

פורסם

לא יודע אם קראת את כל התגובות אבל כבר אמרתי שירדתי מזה. חוץ מזה אני לא מתלונן, אני לא בחור קטן ומבסוט למה שהגעתי עד כה. מה שאמרתי זה שיש גבול למה שאפשר להגיע טיבעי, רק עם אוכל ואבקות.

אני לא מחפש להיות מר עולם וגם לא מר ישראל.

פורסם
אתה אומר שאנשים לוקחים טוסטסטרון בכדורים בשביל...פיתוח הגוף? חידשת לי...

יש גם כדורים , טוסטסטרון E זה הזרקה, אבל DECA זה כדורים , כמובן שהכדורים לא יכולים לבוא לבד, צריך תוספות הזרקה + נוגדני חמצון וכו'

עניין לא פשוט, אבל מי שמבין יכול גם להשיג GAINS טובים וגם לשמור על עצמו

פורסם
יש גם כדורים , טוסטסטרון E זה הזרקה, אבל DECA זה כדורים , כמובן שהכדורים לא יכולים לבוא לבד, צריך תוספות הזרקה + נוגדני חמצון וכו'

עניין לא פשוט, אבל מי שמבין יכול גם להשיג GAINS טובים וגם לשמור על עצמו

סטרואידים לוקחים על פי מרשם רופא בלבד, ויש לזה סיבה טובה עקב היותם בעלי פוטנציאל אדיר לנזקים בלתי הפיכים לגוף.

טיפש מוחלט מי שבוחר לקחת סטרואידים על מנת לנפח את הגוף, הנזק ארוך הטווח והסיכונים הם אדירים החל מאין אונות ועד כשל מוחלט של הכבד וכליות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מבין שאתה רופא מוסמך מההצהרות חסרות התוכן האלו.

במידה ואתה לא - אז עדיף שלא תברבר על דברים שאין לך חצי מושג בהם, ושמעת שסטרואידים גורמים לאין אונות.

כמו בכל דבר - יש את עניין הכמות, וצורת השימוש.

גם מים יכולים להרוג אם תשתה אותם בכמויות לא סבירות. אותו כנ"ל לגבי סטרואידים - בשימוש נכון, אפשר להמנע מנזק בלתי הפיך.

אינני אומר שאין כל נזק - להפך, יש נזק. אך הוא אינו כפי שמתואר (ה ז** לא נופל, והכבד לא נעלם, וכו' וכו')

עוד הערה קטנה ברשותך - סטרואידים לא "מנפחים" את הגוף - הגוף מתנפח משריר\שומן. הסטרואידים מעודדים גדילה של התאים, ומה שממלא אותם הוא ש"מנפח" את הגוף, זה לא כמו לקחת שקית ולמלא אותה מים - הסטרואידים לא עושים את זה. הם גורמים לגדילה של התאים.

פורסם
אני מבין שאתה רופא מוסמך מההצהרות חסרות התוכן האלו.

במידה ואתה לא - אז עדיף שלא תברבר על דברים שאין לך חצי מושג בהם, ושמעת שסטרואידים גורמים לאין אונות.

כמו בכל דבר - יש את עניין הכמות, וצורת השימוש.

גם מים יכולים להרוג אם תשתה אותם בכמויות לא סבירות. אותו כנ"ל לגבי סטרואידים - בשימוש נכון, אפשר להמנע מנזק בלתי הפיך.

אינני אומר שאין כל נזק - להפך, יש נזק. אך הוא אינו כפי שמתואר (ה ז** לא נופל, והכבד לא נעלם, וכו' וכו')

עוד הערה קטנה ברשותך - סטרואידים לא "מנפחים" את הגוף - הגוף מתנפח משריר\שומן. הסטרואידים מעודדים גדילה של התאים, ומה שממלא אותם הוא ש"מנפח" את הגוף, זה לא כמו לקחת שקית ולמלא אותה מים - הסטרואידים לא עושים את זה. הם גורמים לגדילה של התאים.

עשה טובה, בנושא כל כך חשוב כמו בריאות, בורות מוחלטת כפי שאתה מפגין פה מסוכנת.

אני לא שמעתי שום דבר, אני קורא מחקרים רפואים אשר הוכיחו מעל כל צל של ספק את הנזקים אשר סטרואידים גורמים לגוף האדם, לטמון ראש בחול לא מונע את גרימת הנזק.

אם הסטרואידים לא היו מזיקים, לא היה נדרש מרשם רופא והסטרואידים היו נמכרים לכל דורש.

כל מאמני הכושר אשר מוכרים סטרואידים ותוספי מזון לשם הגדלת המסה עוברים על החוק, והם עברינים על פי חוק.

תשאל את עצמך מאיפה מגיעים הסטרואידים הללו , המקורות לעיתים לא חוקים בעליל, שלא לומר בלתי חוקים בעליל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

cx25gti,

יש הבדל בין תוסף תזונה לבין סטרואידים.

תוספים אתה יכול לקנות גם ללא מרשם.

גם אני מתאמן בחדר כושר ואני לא לוקח לא סטרואידים ולא תוספים, למרות שבזמן האחרון התחלתי לחשוב על תוספים למיניהם (חלבון,פחמימות וכו'...). בכל מקרה החלטתי קודם כל לשאול את התזונאי שלי אם כדאי ואם כן אז כמה.

לגבי שאר הדברים אני בהחלט מסכים איתך.

פורסם

למי שמתאמן בחדר כושר באופן מקצועי, יש תוספים שהוא חייב לקחת.

יש גבול לכמויות של חומרים מסויימים שהגוף מייצר, ביחס לצריכה שלו.

חלבונים הם חובה, ואת רובם אפשר לקבל ישירות מהמזון שלנו, אבל גם את זה לפעמים צריך לחזק ע"י תוספים חיצוניים.

בנוסף, חומצות אמינו שגם הן חובה.

ודבר אחרון הוא הקארטין מונו הידראט(חשוב, כי יש סוגי קראטין שהוכחו כמסרטנים).

כל אלו, הם חומרים טבעיים שהגוף שלנו מייצר אותם, אך לא בכמות המספיקה.

את כולם חשוב לקחת רק לאחר ייעוץ ע"י תזונאי ספורט או רופא ספורט.

סטרואידים הינם הורמוני גדילה לסוגיהם ולמינהם.

בחלק נרחב מאוד מהם, התופעות לוואי הם הרסניות ובלתי הפיכות לכל החיים.

הדברים הנפוצים הם פגיעה באיזורי האורו, כגון שלפוחית השתן ותפקודי כליות, ערמונית וכו'.

בנוסף, יש חומרים שגם גורמים לנזק בתפקודי הכבד.

את רוב החומרים הללו לוקחים בעיקר באופן נקודתי מאוד וישירות למקום המטופל, ולכן לרוב נעשים ע"י הזרקה.

בנוסף, לסטרואידים, צריך לקבל איתם חומרים נוספים שהם אנטי אוקסידנטים שמונעים פגיעה מיידית במערכות הגוף.

בשורה התחתונה, סטרואידים זה דבר יעיל מאוד כטיפול נקודתי בבעיה מסויימת כגון שריר,רצועה,גיד וכו'.

לשימוש יום-יומי לצורך פיתוח גוף, מדובר על רולטה רוסית וזה ממש לא כל פיקוח.

הרוב לא יודעים מה הם עושים, ובגדול חלק רב מהם נשאר עם פגיעות מאוד חמורות ובלתי הפיכות.

under construction..

פורסם

את רוב החומרים הללו לוקחים בעיקר באופן נקודתי מאוד וישירות למקום המטופל, ולכן לרוב נעשים ע"י הזרקה.

בנוסף, לסטרואידים, צריך לקבל איתם חומרים נוספים שהם אנטי אוקסידנטים שמונעים פגיעה מיידית במערכות הגוף.

בשורה התחתונה, סטרואידים זה דבר יעיל מאוד כטיפול נקודתי בבעיה מסויימת כגון שריר,רצועה,גיד וכו'.

לשימוש יום-יומי לצורך פיתוח גוף, מדובר על רולטה רוסית וזה ממש לא כל פיקוח.

הרוב לא יודעים מה הם עושים, ובגדול חלק רב מהם נשאר עם פגיעות מאוד חמורות ובלתי הפיכות.

אתה טועה. החומר המוזרק ישירות לאיזור דלקתי הינו קורטיזון. קורטיזון הינו סטרואיד קטבולי שעיקר פעולתו הינה פירוק. החומר שנוטלים מפתחי גוף הינו סטרואיד אנאבולי שגורם לבניית התא . הנפוץ בינהם הינו ה DIANABOL.

• תוכן חדש...