Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי הסבה לגז ומאז לעיתים רחוקות ( פעם פעמיים ביום) המנוע קצת מקרטע לכמה שניות

במקום שהסבתי טענו כנראה שיש בעיה באחד הפלגים/סלילים

כאשר אני נוסע על בנזין אין בעיה

אנא תשובתכם

פורסם

גם אני הסבתי לגז ואומר לך מה דעתי, כי גם לי היתה בעיה דומה.

בעת התקנת מערכת הגז הם חותכים לך את את חוטי המתח של מזרקי הדלק ומחשב הגז משנה את הפעלת המזרקים בין הדלק לבין הגז.

אם הבעיה היתה בפלגים היית אמור להרגיש בקרטועים גם בדלק וגם בגז.

לדעתי יש לך בעיה באחת ממזרקי הגז.

אצלי ברכב הם גרמו לקצר של אחת מחוטי המזרקים לגוף הרכב.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
גם אני הסבתי לגז ואומר לך מה דעתי, כי גם לי היתה בעיה דומה.

בעת התקנת מערכת הגז הם חותכים לך את את חוטי המתח של מזרקי הדלק ומחשב הגז משנה את הפעלת המזרקים בין הדלק לבין הגז.

אם הבעיה היתה בפלגים היית אמור להרגיש בקרטועים גם בדלק וגם בגז.

לדעתי יש לך בעיה באחת ממזרקי הגז.

אצלי ברכב הם גרמו לקצר של אחת מחוטי המזרקים לגוף הרכב.

תודה על התשובה

אחרי שפניתי אליהם הם טענו שיש בעיה בפלג או בסליל ואני לא מרגיש את הבעיה בדלק מכיון שהגז יותר רגיש

פורסם

לא כתבת איזה רכב יש לך, אבל אם זה לא משהו מיוחד, תחליף פלאגים וחוטי הצתה חדשים, זה לא אמור לעבור את ה-200 ש"ח.

עדכן אותם שאתה הולך לעשות את זה וכך תוכל לדעת בוודאות אם הם צודקים, וגם אם לא, אז החלפת לפני זמן הטיפול פלגים וחוטי הצתה, לא קריטי.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
לא כתבת איזה רכב יש לך, אבל אם זה לא משהו מיוחד, תחליף פלאגים וחוטי הצתה חדשים, זה לא אמור לעבור את ה-200 ש"ח.

עדכן אותם שאתה הולך לעשות את זה וכך תוכל לדעת בוודאות אם הם צודקים, וגם אם לא, אז החלפת לפני זמן הטיפול פלגים וחוטי הצתה, לא קריטי.

מדובר ב MPV שע"פ מה שאני יודע זה לא פשוט להחליף פלגים

פורסם

שלום,

יכול להיות שאני יוכל לתרום קצת מהניסיון שלי עם מערכת הגז ותופעות הלוואי שלה שמופיעות עם הזמן.

האם הרכב עובר לעבוד על גז לפני שהמחוג של החום מנוע מתחיל לעלות למצב של טמפ' עבודה?

עידו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום,

יכול להיות שאני יוכל לתרום קצת מהניסיון שלי עם מערכת הגז ותופעות הלוואי שלה שמופיעות עם הזמן.

האם הרכב עובר לעבוד על גז לפני שהמחוג של החום מנוע מתחיל לעלות למצב של טמפ' עבודה?

עידו

לפי מה שנאמר לי המנוע עובר לגז כאשר חום המנוע מגיע ל 35 מעלות

מה הכונהטמפ' עבודה

ביום שישי האחרון אחרי נסיעה של 30 ק"מ המנוע התחיל לקרטע גם בעבודה על דלק ונדלקה נורית מנוע

במוצ"ש נסעתי שוב על גז והרכב נסע מצוין

בבדיקה שביצעתי במקום בו הרכב הוסב לגז נאמר לי שהמנוע דיווח על בעיה בצלינדר 4

פורסם

יש לי ניסיון של כ60,000 ק"מ על מערכת גז רב נקודתית ותידלקתי רק בתחנות מורשות ולא אצל חפרים בחצר שמוכרים גז מהול במים .

אני יכול להגיד שמערכות אלה לא מותאמות למכוניות שיוצרו שלא בתקן יורו 4 ,פה בארץ יוכלים למכור לנו הכול ותמיד יגידו לנו הצרכנים שהבעייה היא במנוע או במחשב ניהול מנוע אף פעם המתקין לא יגיד לך נכון יש בעייה במערכת אבל בעוד כמה חודשים כאשר ילך לך הממיר הקטליטי שעלותו במקרה הזול כמה מאות שקלים או כמה אלפים תלוי בסוג ברכב ,ואז יגידו לך אין אחריות על הממיר כי הוא ישן ,או ילך לך ראש מנוע ויגידו אין אחריות כי זה מנוע ישן ,אז אוליי יבינו אנשים כמוך וכמוני שבמדינת היהודים רק עובדים עלינו . אני אישית מכיר מתקין שהתקין אצלי את המערכת שעד היום משלם ללקוחותיו את הנזקים שמערכות הגז גרמו למנועים למזלו הוא היה חכם ועשה ביטוח בחברת ביטוח לתקופת האחריות שהוא נתן למערכות שיצאו מהעסק שלו , נכון להיום הוא כבר לא מתקין מערכות כאלו .

לפי מה שנאמר לי המנוע עובר לגז כאשר חום המנוע מגיע ל 35 מעלות

מה הכונהטמפ' עבודה

ביום שישי האחרון אחרי נסיעה של 30 ק"מ המנוע התחיל לקרטע גם בעבודה על דלק ונדלקה נורית מנוע

במוצ"ש נסעתי שוב על גז והרכב נסע מצוין

בבדיקה שביצעתי במקום בו הרכב הוסב לגז נאמר לי שהמנוע דיווח על בעיה בצלינדר 4

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...