Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מבקש המלצה למדיח כלים, רחב. התקציב באיזור 3000-4000 ש"ח. אני נוטה לכיוון בוש וכאלה. היה מדיח באוקנכט - שהיה עושה קונצים. בסופו של דבר, היום נדפק סופית הפיקוד שלו, והוא השתגע (מחליף תוכניות לבד... לא עובד... וכו'). איזה מדיח מומלץ ? תודה לעונים, סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לפני כשנה וחצי רכשתי מדיח רחב של בוש. בינתיים אני מרוצה ממנו מאוד.

חבר שרכש יחד איתי מדיח צר שלהם, אחרי שנה ושבוע המדיח התקלקל.

אני מרוצה הוא פחות...

כשאתה רוכש מדיח שים לב ל:

1. קיימת פונקציה של קיצור תכניות ההדחה למחצית הזמן. זה משמעותי מבחינת חיסכון. אני כמעט תמיד משתמש בפונקצייה זו, ואין מצב שהכלים יוצאים לא נקיים.

2. רמת רעש - במדיחים הפשוטים, רמת הבידוד האקוסטי אינה גבוהה והמדיח מייצר רעש שלא ניתן להתעלם ממנו. הבוש שקט מאוד. (לי זה היה חשוב שכן המטבח היה פתוח לגמרי לסלון).

3. כיוונון גובה המגש העליון. הפונקציה קיימת בבוש, לא הזדקקתי לה מעולם. יש מי שזה משמעותי עבורו, אני מצאתי את זה מיותר.

4. אחרי שתינעל על מדיח - תברר אצל אבי סופר באלנבי כמה הוא עולה.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איזה סוג של המדיח מתאים למטבח שלך?

יש 3 סוגים:

רגיל, חצי אינטגרלי ואינטגרלי מלא.

יש לי כבר 4.5 שנים מדיח אינטגרלי מלא (עם דלת עץ שמצכסה את הכל ) של סימנס.

0 תקלות, שקט מאוד (אני מדי פעם שם אוזן על הדלת כדי להיות בטוח שהוא עובד).

סידור פנימי נח.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716085

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מדובר במדיח רגיל (רחב). תודה על העצות - אשמח לדגמים נוספים מומלצים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

1. קיימת פונקציה של קיצור תכניות ההדחה למחצית הזמן. זה משמעותי מבחינת חיסכון. אני כמעט תמיד משתמש בפונקצייה זו, ואין מצב שהכלים יוצאים לא נקיים.

2. רמת רעש - במדיחים הפשוטים, רמת הבידוד האקוסטי אינה גבוהה והמדיח מייצר רעש שלא ניתן להתעלם ממנו. הבוש שקט מאוד. (לי זה היה חשוב שכן המטבח היה פתוח לגמרי לסלון).

הערה נכונה מאוד (1) - עד עכשיו לא היו שום הפתעות.

בנוגע לשקט - כל המכשירים המודרניים של יצרנים רציניים הם שקטים כיום,

אפילו בלי דלת אינטגרלית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
4. אחרי שתינעל על מדיח - תברר אצל אבי סופר באלנבי כמה הוא עולה.

יואב

ואז תיגש למחסני חשמל ותגיד להם "...אבל אצל סופר קבלתי כך וכך..." ואני די בטוח שישוו לך למחיר שלו. פשוט במחסני חשמל יש חניה...:lol:

• תוכן חדש...