Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש אבוד חבר'ה

הלכתי שנים אחורה בפורום

היו אולי ארבע פעמים שהזכירו את אמינות את הרכב אבל לא פירטו יותר מדי, בעיקר אמרו שזה דומה ל106

אפשר כמה דברים על:

אמינות

חלקי חילוף

מה בדרך נפגע קל באוטו

כמה דלק זולל אותו כזה בדרך כלל

ועוד כמה נקודות שעולות על דעתכם על האוטו.

תודה רבה,

אני מאוד מתרגש בקנייה אבל שתי אנשים שפגשתי אמרו לי, לא להתקרב לאוטו.

אבל באינטרנט אני רואה שאומרים שזה אחלה אוטו.

פורסם

+00+OR+99+OR+01+OR+1999+OR+2000+OR+2001&btnG=Search&aq=f&oq=&aqi="]נסה כאן בבקשה. ניסחתי עבורך ככל יכולתי שאילתה שתניב תוצאות רלוונטיות. תוכל גם לנסות לפשפש באתר מוטוקאר במדור מבחני רכב, קיימת סקירת יד שנייה של הסקסו.

הייתי מצרף קישור, אך הוזהרתי שיותר דמי כי אסור, וזקני הפורום מספרים שלא לשווא ציוו לנו כללים אלי הפורום האדירים (והזעירים במקומות מסוימים).

הכל ברוח טובה. היי, תראה, חרוזים.

:roll:

פורסם

אני בעלים של סקסו שנת 2000 1400 סמ"ק (הצורה החדשה) , בראש ובראשונה מאוד תלוי איך התייחסו לרכב עד היום.

באשר לי ,אני מאוד מרוצה, ב"ה אין בעיות מכאניות בכלל. יש נטיה לצבע להישרף ,לפח להתקמט מפתיחת דלתות , כניסת מים מהאנטנה ומהשפריצר האחורי לתא הנוסעים , אם מערכת המים לא הוקפדה לעבוד עם מים מיועדים -הבלוק והראש נוטים להיאכל, פלסטיקה שדוהה ( ברכב הזה פחות נוטה להישבר), דיפוני הדלתות וכיסויי המושבים נוטים להיפרד .

מנוע לא נוטה להישחק מהר (אם נשמר) ,רכב קל (לא שוקל),חלקי חילוף זולים, קל מאוד לטיפול (גישה נוחה לכל מקום -רכב לגו) , ותצרוכת דלק מהממת של 1:16 בבין עירוני ו 1:14 בעירוני .

תחפש כזאת שמורה ולא תצטער..

• תוכן חדש...