Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי בוס בשוק הכרמל לא יגיד לך משהו.

מה לעשות, שגילוח זה חלק מהופעה חיצונית בסיסית שמצפים מנותני שירות במקומות מסויימים לתת.

וגם אני שסובל מרגישות בעת גילוח ושנים סכין לא נגעה בפנים שלי ,היום מתגלח.

אתה צודק.

בישראל העניין מקבל משנה תוקף וזו לדעתי זאת אחת ההשפעות עלינו בגלל החיים בחברה מיליטנטית.

אדם מגולח=אדם מטופח.

מי שיצא לו לעבוד עם קולגות מחו"ל יודע שיש מדינות בהן זיפים מטופחים הינם חלק מהופעה מקובלת ואף אחד לא מרים גבה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה

חיפשתי mach 3 turbo ואין למוכר הזה

מישהו מכיר מוכר שיש לו אותם ומוכן לשלוח לישראל?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
אני מזמין סכינים מEBAY, חצי מהמחיר.

תיזהרו ! 99 אחוז ממה שיש באיביי זה מזוייף. מנסיון.

יש מדריך שמסביר איך מבדילים בין זיוף לאמיתי , ואני לא ממליץ להשתמש בזיוף.

אני את הזיופים שלי קיבלתי מחבר שביקשתי ממנו שירכוש עבורי בארה"ב כמה חבילות וכולן היו מזוייפות (וגם לא כאלה זולות - 10 דולר לרביעייה)

באיביי אותו סיפור, שאלתי ישירות מוכרים והתגובות שלהם היו : "אני לא יודע אם זה מזוייף" או " מי שמוכר לי ,לא מוכר מזוייפים אבל אני לא מתחייב".

לעניינינו : מי קונה סכיני גילוח בסופר? זה כמו לקנות צמיגים במחיר מחירון נקוב. (1200 שקל ליחידה לצמיג 14 אינץ' :))

היה לא מזמן מבצע בסופר פארם על שמיניית ג'ילט פיוז'ן ב79 ש"ח. צריך פשוט לתפוס את המבצעים.

כעת יש מבצעים על הידית פלוס שני סכינים ב40-50 שקל (בשופרסל ובסופרפארם)

המאך 3 עולה בדיוק אותו דבר כמו הפיוז'ן והוא פחות טוב, אני משתמש בו מדי פעם כשאני בנסיעות והוא פחות טוב. (נשארו לי כמה סכינים שלו אז הם בערכת נסיעות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הכי טוב wet-shaving.

קניתי סכינים ב-20 שקל (של ג'ילט, מקורי), מספיק לי כבר שנה וחצי. אמנם הגילוח לא זריז כמו מאך408, אבל הגילוח עצמו מעולה, ומגרה את העור הרבה פחות מהסכינים המודרניות.

למי שלא מכיר:

http://farm4.static.flickr.com/3611/3513443586_88504f4ddd.jpg

פורסם

אני יודע שהמחיר יקר יחסית, אבל אני מתגייס עוד כמה ימים ואין לי יותר מדי זמן לחפש מקומות זולים:-)

נ.ב. לא הייתי מתנגד לעוד עונה:wink:

תמיר.

פורסם

ננצל את השרשור ונשאל איפה אפשר לקנות בארץ מברשת גילוח איכותית, סבון לגילוח וכו'...? גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה מדבר על wet-shaving, כן?

אני אישית הזמנתי בחו"ל, ממש לא יקר להזמין מאיביי דברים כאלה.

אני מאמין שאפשר להשיג סבון גילוח במקומות כמו "ללין", אבל מברשת אמיתית (משיער גירית ולא פלסטיק) לא יצא לי לראות ואני שוב ממליץ להזמין מחו"ל.

פורסם

חשבתם שג'ילט יקרים?

נסו לקנות בנצ'מייד...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ברווז, משום מה אני מאמין שאם תתגלח עם בנצ'מייד, לא תצטרך להחליף אותו פעם בחודש, אה ?

את הסכין?לא.

את הפנים? כנראה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...