Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי תלך על זה בכל הכוח, נשים דברים בפרופורציות מדובר בסה"כ על שוקולד, ולא באמת מתנה.

זה יראה שאתה באמת חושב עלייה ומקשיב למה שהיא אומרת, בסופו של דבר זה הדבר העיקרי שמקדם אותך :)

אבי.

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה הולך על זה, לפחות תעשה את זה יפה - תגיד לה שהיית בחנות (או באזור החנות) בלי קשר לדייט שלכם ונזכרת שהיא אמרה שהיא אוהבת שוקולד אז היית חייב לקנות משהו. (גם לא מלחיץ מדי - גם לא עצלן מדי)

אל תגיד לה שזה היה בכוונה , בטח שלא לאחר התעייצות בפורום רכב :)

בהצלחה

פורסם

לך עם הלב שלך ותהיה אמיתי.

אם אתה מרגיש רצון לקנות לה אז קנה ולך עם בלב שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הפתרון הוא פשוט : תקנה את זה לשניכם ותאכלו מזה ביחד. כך גם לא תאכל אותה בקטע של התלהבות יתר וגם מצד שני זה יראה לה שאתה מקשיב למה שהיא אומרת (מה שאבי אמר ויודע על מה הוא מדבר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בחורות לא אוהבות שוקולדים פרחים הן רק רוצות גבר ששלם עם עצמו.

ברוב המקרים השוקולד לא יתקבל בברכה בשלב כזה גם אם לא תראה את זה מיידית.

עדיף שתשמור הפתעות כאלה ליותר מאוחר.

לפני חמש שנים עשיתי קורס באחת החברות שמלמדות דברים כאלה

החיים שלי נראים לגמרי אחרת - זה כמו קורס נהיגה מתקדמת רק בנושא של בנות.

זה מזכיר לי משהו:

אתם מכירים את המקרה שאתה יושבים עם מישהי ואז בא מישהו עם ורדים

ומציע לך לקנות לבחורה ורד.

אז מה אומרים?

אם לא עשיתם סקס אז:

תודה עוד לא שכבנו!

ואם כן אז:

תודה כבר שכבנו!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
הפתרון הוא פשוט : תקנה את זה לשניכם ותאכלו מזה ביחד. כך גם לא תאכל אותה בקטע של התלהבות יתר וגם מצד שני זה יראה לה שאתה מקשיב למה שהיא אומרת (מה שאבי אמר ויודע על מה הוא מדבר)

+1

רציתי לכתוב בדיוק אותו דבר וראיתי שכבודו הקדים אותי.

בקיצור, פתרון אידאלי. כדאי גם להציג לה את זה בכך שזה שייך לשניכם: "הבאתי לנו משהו מתוק שלדעתי את מאוד תאהבי.."

פורסם

ברוב המקרים השוקולד לא יתקבל בברכה בשלב כזה גם אם לא תראה את זה מיידית.

עדיף שתשמור הפתעות כאלה ליותר מאוחר.

לפני חמש שנים עשיתי קורס באחת החברות שמלמדות דברים כאלה

החיים שלי נראים לגמרי אחרת - זה כמו קורס נהיגה מתקדמת רק בנושא של בנות.

לפותח השרשור, אתה רואה את התשובה למעלה.

זו איכות התחרות.

והוא עוד מקצוען, עשה קורס, וזה...

תהיה טוב יותר!

מעבר למה ששי ז. (שם מחייב!) כתב, מתנה כזו לא אומרת "אני באתי לקנות אותך" אלא "שמתי לב למה שאמרת והשקעתי זמן". אם היא מוצאת חן בעיניך, זה יופיופי של דבר לעשות. אם לא, בשביל מה דייט שני בכל מקרה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

+1 :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

בדיוק מה שעשיתי.

רק שבמקום שוקולד, עם אלפחורס של ארומה.

המלצה: עדיף שתאכלו את זה אצלה בבית.

עדיף שתקנה מספר אי זוגי.

היא תדאג לא לאכול יותר ממך, אתה תדאג לא לאכול את האחרון.

האחרון (או יותר) נכנס למקרר.

מחר בבוקר היא פותחת את המקרר, רואה את השוקולד, נזכרת בך, חיוך על הפרצוף, סמס בפלאפון. בום דייט שלישי :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לך על זה. זה מה שבא לך לעשות? - זה מה שתעשה.

אני מוותר על כל הניתוחים הסמיפסיכואנליטיים מה בחורה רוצה ובאיזה דייט.

החיים הרבה יותר פשוטים.

בקיצור - אני בעד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בסה"כ שוקולד. מה עשיתם מזה, מתנת אירוסין?! :roll:

זה לא מתנה ולא נעליים. תקנה, תהיה בראש שקט, ושתעשה עם זה מה שהיא רוצה (ואם תאכלו ביחד, הרווחת. אולי גם הרווחת משהו אחר אם זה ביחד בבית שלך\שלה). בהצלחה :-D (רק תהיה אתה, ואל תשתנה בגלל שום שוקולד שקנית לה :lol::wink:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה מהשבחורות רוצות.

http://www.youtube.com/watch?v=hVNEp6hZE3g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

את זה לא לימדו אותך בקורס?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראשית כול תודה רבה לכם על התגובות! שנית,אני אכן אקנה שוקולד בשבילינו ואולי מס' אי זוגי(זה נראה לי להרוג 2 ציפורים במכה אחת).

מה גם שאני אגיד לה שאני עובד ליד אותו מקום(אני כן עובד במרכז העיר אבל יש לי כמה דקות הליכה עד לחנות של רוי אבל היא לא צריכה לדעת את זה:-P).

דבר אחד אני לא מבין,היא בקטע לא בקטע היא בן אדם מסובך,הדייט הראשון שלנו היה לפני שבועיים בערך,אחר כך דברנו קצת וראיתי שאני חונק אותה ושהיא לא בדיוק בקטע אז הרפאתי ואמרתי לעצמי יאללה לא הלך לא נורא.עכשיו היא חדשה איתי קשר דברנו וקבענו שוב למחר.אני מתכתב איתה טיפה בסמסים(בוקר טוב ובלה בלה בלה לא יותר) וזהו כעקרון היא זורמת וכש דברתי איתה אתמול בטלפון היא מאוד שמחה לדבר איתי אשכרה שמעתי את זה בקול שלה והיום כש התקשרתי אליה לקבוע סופית מקום ושעה הקול שלה היה קצת אחר כזה,שאלתי מה קרה אז היא אמרה שכלום פשוט היא עושה כמה דברים במקביל וטיפה עסוקה.

אוף עם הבנות האלה,זה כאב ראש ענקי כמו פארנואיד לבדוק שהיא הגיבה על סמס לחשוב 20 פעם על כול סמס שאני שולח ולהרגיש את הלב סוער כול פעם שאני רואה אותה:turn-l:.

ולצערי הרב אני בכלל לא מבין לאיזה כיוון זה הולך וזה משגע לי את השכל לכן עדיין לא היינו בבית אחד של השני ולא עשינו מעשי זימה:cry:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

בשלב זה, למען קידום הדיון, כדאי להוסיף עזרים ויזואליים. אנא פרסם תמונה שלה, רצוי עם אבטיח בפריים לקנה מידה.

(אם אין לך תמונה שלה, פשוט תסביר לה על הדיון הזה שאתה מנהל בפורום רכב, אני בטוח שהיא תשמח לשתף פעולה.) :-D

• תוכן חדש...