Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הרכב לטסט )קאיה פרג'יו 98, והכשילו אותי על מספר סעיפים, רובם הגיוניים, אבל אחד הזוי.

יש לי מכות בפח משני צדי הרכב, והמכון דורש ממני פחחות כדי להעביר אותי טסט!!!

מישהו שמע פעם על דבר כזה? מותר להם בכלל?

פורסם
זה לא בטיחותי , כי אם הולך רגל יעבור ליד האוטו, אז הוא יישרט מהפינות החדות

אתה רציני??? אם הוא יהיה כ"כ קרוב לרכב, שריטות זו הבעיה האחרונה שתדאיג אותו...

לדעתי המכון פשוט מדבר שטויות - ניתן לפסול רכב בעל ליקוי מבני מהותי (ולמשל - קורות תחתונות חלודות עד כדי סכנת התפרקות וכו') אבל מכות שטחיות כאלו ודאי שאינן משפיעות על התנהגות הרכב.

מצד שני, כל יום אני מתפלא איך זה שבאירופה הרכבים נראים מלוקקים ובארץ מסמורטטים. יתכן ומעט פחחות אולי אינה חיונית לטסט, אבל בהחלט תשפר את הנוף המוטורי לטובת כולנו... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

עוד יותר תמוהה לחשוב שיש רכבי הסעות ילדים שנוסעים כך, לפי המדבקה על הרכב זה סה"כ רכב של קייטרינג.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הכל עניין של עלויות...

הייתי שמח לעשות פחחות לרכב גם בלי הטסט, ומן הסתם גם אעשה, אבל אין לי כסף להוצאות מיותרות, וזו מבחינתי הוצאה מיותרת, לפחות נכון לעכשיו.

יש דרך לערער על הדרישה הזאת או משהו בסגנון?

פורסם

זה הדו"ח של המכון,

אגב, הוא רשם אפוד זוהר, משולש ומטף למרות שיש לי את כולם ברכב. הוא אפילו לא ביקש ממני לראות.

06112009057.jpg

פורסם

ערב טוב.

גם לי קרה מקרה דומה הרכב הישן שלי(פג'ו 205)הגעתי להעביר את הרכב טסט, הרכב שנת 88 אבל היה מלוקק מהתחת.

אחרי הרבה בדיקות וחיפושים לא היה שום דבר לקוי!

בסוף הוא בא להביא לי את המסמכים, מסתכל ורואה שהריפוד של המושב של הנהג(הריפוד המקורי לא משהו שבא בנוסף)קרוע קצת בפינה, הוא לרח את המסמכים ורשם את זה!

הלכתי אחרי זה לדבר איתו, והוא הסביר לי ש"במקרה של תאונה יכול לצאת ברזל מהמושב ולהיכנס לתוך הגוף שלי!(כאילו שדרך הריפוד הוא לא יעבור?!)

הלכתי הלבשתי גופיות על המושבים נגשתי לטסט חוזר ועברתי.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
זה הדו"ח של המכון,

אגב, הוא רשם אפוד זוהר, משולש ומטף למרות שיש לי את כולם ברכב. הוא אפילו לא ביקש ממני לראות.

תגיש תלונה במשרד התחבורה, כל העיניין נראה תמוה, לא בדק אבל רשם? חוצפה

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

תקנה 306 בדיני תעבורה .

רכב וכל החלקים,האבזרים והציוד המורכבים עליו או המותקנים בו יהיו בכל עת במצב תקין ובמצב שאין בו כדי לגרום רעש,הפרעה,נזק או סכנה לנמצאים עליו,בתוכו או על ידו, לעוברי דרך או לרכוש.

תחליט לבד אם ההכשלה נכונה.

פורסם

זה פשוט ביזיון!!! באיזה מכון זה היה?

היום למשרד הרישוי יש מכונות אוטומתית להוצאת רישיון רכב.

הייתי שוקל במצבך ללכת ולהוציא אחד חדש בטענה שהרישיון נאבד לך וללכת למכון אחר! (תדע אבל שזה לא חוקי)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...