Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באוסטין מונטגו 1988 שנמצאת אצלי הרבה שנים. מזה מספר ימים יש תופעה שבניוטרל לחיצה על דוושת הדלק לא מצליחה להעלות את הטורים בצורה משמעותית. ישנה נקודה שבה הטורים נופלים. גם בנסיעה , אי אפשר לעבור את ה- 40 קמ"ש. ניקיתי קרבורטור, אבל זה לא עזר.

שמתי לב שהרעש מהאגזוז נשמע כמו לחישה. ולא רעש עמום. החלפתי מסנן דלק, וגם זה לא עוזר. מאחר ואני לא מתכונן להחזיק באוטו עוד זמן רב, אני לא רוצה להשקיע אלא רק את המינימום. מבקש עזרה. האם ייתכן שיש סתימה באגזוז? איך בודקים זאת?

בתודה מראש

פורסם
מדובר באוסטין מונטגו 1988 שנמצאת אצלי הרבה שנים. מזה מספר ימים יש תופעה שבניוטרל לחיצה על דוושת הדלק לא מצליחה להעלות את הטורים בצורה משמעותית. ישנה נקודה שבה הטורים נופלים. גם בנסיעה , אי אפשר לעבור את ה- 40 קמ"ש. ניקיתי קרבורטור, אבל זה לא עזר.

שמתי לב שהרעש מהאגזוז נשמע כמו לחישה. ולא רעש עמום. החלפתי מסנן דלק, וגם זה לא עוזר. מאחר ואני לא מתכונן להחזיק באוטו עוד זמן רב, אני לא רוצה להשקיע אלא רק את המינימום. מבקש עזרה. האם ייתכן שיש סתימה באגזוז? איך בודקים זאת?

1. אולי האגזוז נסתם ... זה יסביר את הרעש ואת חוסר הסחיבה .

2. אולי יש בעיה יותר רצינית במנוע , אולי הקומפרסיה כל כך חלשה שאתה לא מצליח בכלל להשיג כוח .

בכל מקרה תקח אותה למוסך ... אני לא חושב שזה משהו שהפורום יכול לעזור בו .

פורסם

1. אולי האגזוז נסתם ... זה יסביר את הרעש ואת חוסר הסחיבה .

2. אולי יש בעיה יותר רצינית במנוע , אולי הקומפרסיה כל כך חלשה שאתה לא מצליח בכלל להשיג כוח .

בכל מקרה תקח אותה למוסך ... אני לא חושב שזה משהו שהפורום יכול לעזור בו .

מזל טוב על המינוי לדובר הפורום , בנוסף על עיסוקיך הרבים כיו"ר עמותה ולוחם יס"מ :?

רפי,

בהנחה שביצעת ניקוי קרב' מלא וטוב. שללת את רוב הבעיות האפשריות ממע' הדלק (מלבד הזנת דלק - משאבה . אבל בוא נעזוב את זה כרגע).

השלב הבא בשלילת תקלות מהסוג הזה הוא מע' החשמל.

מגיע ניצוץ? בדקת פלאגים ? מפלג ? חוטי הצתה?

פורסם

בהמשך לשאלה הקודמת שלי.

בדקתי משאבת דלק, אמנם לא בצורה מדעית, אבל נראה לי שהיא דוחפת דלק.

בדקתי מערכת הצתה, יש ניצוץ בקצה כל פלאג.

פרקתי את הקרבורטור, וניקיתי אותו. מקווה שעשיתי עבודה טובה..... :roll:

עדיין לא מרים ידיים. מקווה שהעזרה כאן תוביל אותי לפתרון הבעייה.

בתודה מראש

פורסם

במידע המתומצת שנתן בעל המונטגו אני מגיע למסקנה הבאה:

יש שתי אפשרויות והסבירות היא יותר לאפשרות הראשונה!

א-בוכנה בקרבורטורלא הורכבה נכון ולכן ניתפסת/ואו תערובת

ענייה מאד! :!:

ב-דוד עמם(אגזוז)סתום! הבדיקה אם האגזוז סתום פשוטה:

הנח בזהירות את ידך על הדוד עמם האחורי ו/או על פתח היציאה

ובדוק לאחר כ-10 דקות את החום(בזהירות :!::!: )אם הדוד

קר עד פושר הדוד סתום!

בברכה.

צביקה

מכון לקרבורטורים

נתניהטל-עבודה-09-8332213

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

ראשית חייבים למצוא את מיקום בורג התערובת.

לאחר שנמצא מיקום בורג התערובת,שדרכו אפשר להעשיר ו/או

להקטין תערובת.

יש לסגור את בורג התערובת(עם כוון השעון)כסיבוב וחצי

עד 2 סיבובים לפי הצורך.

אם אין שינוי לטובה יש לחפש את הבעיה במקום אחר

ובין היתר במקום שהזכרתי בתשובתי הקודמת.

בברכה צביקה קרבורטור

נתניה

09-8332213 :!::!::!:

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

בדקתי את האגזוז. לאחר כ- 20 דקות שהמנוע פעל, הדוד האחורי לא היה חם. אפשר היה לגעת בו. לעומת זאת, הדוד הקדמי היה חם מאד. האם זה מצביע על דוד אחורי סתום?

האם יש דרך לאמת זאת?

בתודה מראש

פורסם

לפי תאורך סביר בהחלט שהדוד האחורי במונטגו סתום.

יש ללגשת למכון האגזוזים הקרוב ולבקש לחתוך

את הצינור בכניסה לדוד אחורי זמנית.

לבצע נסיעת מבחן,אם הרכב מתחיל לסחוב הבעיה נפתרה

והחלף את הדוד האחורי!

בברכה צביקה קרבורטורים נתניה.

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

• תוכן חדש...