Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזרח נשאר נאמן לדרכו של אלחנן and co., והוא מוכן להצטרך לטיול כזה, רק עם עומר'קה יבוא איתו. האזרח יבוא עם התלת אופן של הבן שלו, ואילו עומר המפונק, יגיע עם הטרקטורון החשמלי של בן אחותו. לא לשכוח לטעון לילה שלם קודם.

גם האזרח שמע דבר כזה, וזאת הסיבה לפניה ה(הו-כה)נרגשת לברור העניין. 8)

הנשיא שמע שמועות על איזכור פ' וJ בנוגע לאיזה טיול עם מרשלים....

יש אפשרות להביא ציטוטים או שהנשיא ישב וידמיין במה מדובר?

כמו שכתבתי בשרשור ההסתלבטות על האזרח שפתח עומר אכן J ופ' מוזכרים שם כשניים שהיו נהנים וזה מוביל אותי לשאלה הבאה האם יצטרפו השניים לכריש בחודש הבא ויביאו את רשמיהם בפג"ז :p. אה כן ויש עוד את אלחנן :lol: .

פורסם
האזרח נשאר נאמן לדרכו של אלחנן and co., והוא מוכן להצטרך לטיול כזה, רק עם עומר'קה יבוא איתו. האזרח יבוא עם התלת אופן של הבן שלו, ואילו עומר המפונק, יגיע עם הטרקטורון החשמלי של בן אחותו. לא לשכוח לטעון לילה שלם קודם.

תראה בקשר לאלחנן.

דווקא הייתי ואפילו נהנתי.

יחד עם החברה, על גבי הסופרמוטו.

חוויה לא רעה בכלל.

אחר כך צריך את כביש נשר-חיפה החדש כמה פעמים כדי לנקות את המערכת...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

גם האזרח שמע דבר כזה, וזאת הסיבה לפניה ה(הו-כה)נרגשת לברור העניין. 8)

הנשיא שמע שמועות על איזכור פ' וJ בנוגע לאיזה טיול עם מרשלים....

יש אפשרות להביא ציטוטים או שהנשיא ישב וידמיין במה מדובר?

כמו שכתבתי בשרשור ההסתלבטות על האזרח שפתח עומר אכן J ופ' מוזכרים שם כשניים שהיו נהנים וזה מוביל אותי לשאלה הבאה האם יצטרפו השניים לכריש בחודש הבא ויביאו את רשמיהם בפג"ז :p. אה כן ויש עוד את אלחנן :lol: .

שיגיע הקובץ של אלחנן ושות' תשלח אותו אלי איזה 15 פעמים...

אולי אז אני אקבע איתך שנוסעים

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

• תוכן חדש...