Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה ב"עגלות" בסינגפור

Mosho
שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

זה דרך MAKA.

יש למישהו מידע על זה? הם מקיימים את ההבטחות שלהם? זה בטוח? בקיצור כל מידע שימושי בנושא. אם מישהו היה שם ועבד בעגלות הללו אני אשמח לשיחה בה"פ או בטלפון.

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שתי חברים שיוצאים לשם בקרוב מאוד...אני יכול לתת לך את השמות...אם תכיר שם.

הם טסים יומיים לבנקוק, עושים שם קניות של בגדים ואז ממשיכים לסינגפור.

לגבי אמינות, אני לא רוצה לאמר לך דברים סתם, אבל אני מכיר כמה חבר'ה שעבדו בסאן חוזה והם חזרו מרוצים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אל תאמין לאף אחד שמפזר הצהרות והבטחות לעתיד מבלי להכיר אותך.

אני יכול להגיד לך מניסיון שזה לא מתאים לכולם.

אתה צריך להיות ממש רעב לכסף וצמא לרדבולים כדי להחזיק בעבודה כזאת.

עם זאת

לדעתי מומלץ / עדיף לעבור את החוויה בגיל מוקדם (אחרי צבא ולפני שתיתפס כאן מהביצים).

אני מכיר אישית אנשים שעשו הרבה כסף בעגלות ולא פחות אנשים שחזרו עם הזנב בין הרגליים.

קח בחשבון שברוב המקומות קורעים את התחת 24 / 7 מעל 10 שעות ביום ואופציה ליום חופש פה ושם.

תעשה חישוב של השכר "המובטח" מול עבודה דומה כאן בארץ ותבדוק אם זה באמת שווה את המאמץ.

בהצלחה

GOT סחוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש משהו מגעיל בסינגפור אלו הישראלים בעגלות של אהבה.

רעשניים, קולניים, אגרסיבים גועל נפש.

בכלל התופעה של הישראלים על עגלות במרכזי קניות מבחילה.

אבל זו רק דעתי הצנועה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו מביאים תיאלנדים/סינים/פיליפינים וכד' ומעסיקים אותם מצאת החמה עד צאת הנשמה עבור שכר רעב.

כשאתה נוסע לסינגפור לעבוד - אתה תהיה שם בדיוק מה שהסיני/תיאלנדי/פיליפיני נחשב כאן.

אם אתה חושב שיהיה לך זמן לטייל ולעבוד - טעות בידך.

יהיה לך פחות זמן מאשר כאן בישראל.

מצד שני - העובדה שאתה רחוק מהבית ואולי איזה קנס התחייבות מרחף על ראשך, גורמת לך להשאר כבול עד תום החוזה.

נקודה נוספת שאתה צריך לקחת בחשבון ולבדוק אותה בדקדקנות באופן עצמאי - האם מותר לך לעבוד שם באופן חוקי. אם אסור לך לעבוד, פירוש הדבר שכשתעצבן את המעסיק שלך, הוא ידאג שבאורח פלא שוטרים יבדקו את מסמכך ויגרשו אותך אולי גם בתוספת מס' ימי מעצר וקנס. מהלך שכזה ימנע ממך את האפשרות לבקר בעתיד בסינגפור גם בתור תייר שבא נטו לתיירות.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתם כאלה שליליים :\

השאלה העיקרית היא האם השכר כמובטח. הם מבטיחים "4500-18000" דולר אמריקני, כמדומני, לחודש. מי שאני שואל בשבילו (אני בחיים לא הייתי עושה את זה משלל הסיבות שהוצגו כאן) רוצה לחסוך סכום כסף ומוכן לקרוע את הת*ת.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר הזה הגיע אליי כ SPAM לתיבת הדואר, מלכתחילה עקב היותו מופץ בצורה כזאת לדעתי הוא לא שווה התייחסות רצינית.

חבר שלך הולך ללמוד שאין ארוחות חינם בחיים, או כסף קל. השאלה אם זה יהיה בדרך הקשה או הקלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור ישראלי כדאי שתקרא קצת על סינגפור ותרחיב דעת:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%A4%D7%95%D7%A8

קרא במיוחד את הפרק על כלכלה ועל פשיעה כדי שתדע שללעוס מסטיק זה פשע חמור בסינגפור.

קרא גם כאן את הפרק העוסק בסינגפור: http://www.chool.co.il/Article.aspx?id=81

ולענין השכר המובטח - האם יש לך חוזה עבודה כתוב וחתום מהן חובותיך ומהן זכויותיך ? האם כתוב שם מה השכר ובאילו תנאים ?

אם לא קיבלת חוזה המפרט את כל זה, אל תתפלא אם בסוף תתברר מציאות אחרת.

יתרה מכך - מעסיק שמכבד את עצמו, יתן לך את חוזה העבודה מראש לעיון ולחתימה. אם לא קיבלת ואתה נדחה בלך ושוב, אל תתפלא אם בסופו של דבר יוותרו עליך מתוך חשש שאתה מנסה להשיג את המילה הכתובה שתתפוס אותם בביצים.

זה לא אומר שכך נוהגת החברה שאתה מתייחס אליה ספציפית אלה כקו מחשבה כללי לגבי כל מעסיק בכל מקום.

האם בדקת את רמת החיים בסינגפור? אולי המשכורת גבוהה במונחים ישראליים אבל בסינגפור היא אולי ממוצעת.

הפיליפיני שעובד בישראל בסיעוד 24 שעות ביממה ומרוויח 700 דולר, חושב שהוא מרוויח הון עתק לעומת השכר במדינתו.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי,

סינגפור זה לא אחד המקומות שאתה רוצה להסתבך בו עם המשטרה,ובעבודה בעגלות אתה עלול להסתבך עם המשטרה כי כמו שמישהו אמר,כשאתה טס לסינגפור לעבוד בעגלות המעמד שלך לא הרבה יותר טוב ממעמד של פועל תאילנדי בארץ,אתה לא בדיוק חוקי (למרות ההבטחות של החברות השונות).

מעבר לזה,אין סיכוי בעולם שתעשה בעגלות,בתקופה הנוכחית,את סכומי הכסף עליהם דוברו,המזרח הרחוק זה לא ארה"ב או אירופה.

במזרח הרחוק כשיש משבר כלכלי אנשים סוגרים את הברזים ולא קונים שטויות.

כמו שכתבו לך,אין ארוחות חינם,והארוחה הספציפית הזאת עלולה לעלות לך אפילו ביוקר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...