Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדים לשמחה!

אני כבר תקופה מחפש רכב קטן,אמין,חסכוני זול לאחזקה..ושמדי פעם אוכל ליסוע איתו מתל אביב לבאר שבע .

התקציב הוא 16K-20K .

אני חשבתי על הרכבים הבאים: דייהטסו שרייד, פורד פיאסטה, סוזוקי סופיט ואולי גם ניסן אלמרה שנתונים 97-99 למרות שזה קצת גדול..

הבעיה שאני לא מצליח למצוא אחד מרכבים אלה עם קילומטרז' סביר ..

בינתיים מצאתי פיאסטה ידנית , שנת 02 עם 122000 קילו' יד 2 ,יד ראשונה הייתה ליסינג תפעולי (במשך שנתיים בליסינג נסע 50000)

מחיר 19K-20K .

ורכב נוסף שאני מתעניין בו ,שרייד csi 1.3 ידנית, שנת 98 ,יד 3 כולם פרטיות עבר 138000 קילו' הבחור אומר שאצלו כבר 5 שנים והוא קנה אותה עם 90000 קילו' .

הגיוני שבמשך 5 שנים אצלו עבר רק 48000 קילו' ?(אומר שבעיקר נוסע בתוך העיר ילדים קניות וכו'..)

מה אתם חושבים על שני המציאות שלי? האם ליסינג זה נורא ממש ?

האם יש לכם הצעות נוספות ?לרכבים מומלצים ?

פורסם

לא פשוט לחפש רכב משומש. אני ממליץ לך להעזר בסבלנות ולא להתיאש כי יאוש עלול להוביל אותך לרכישת הרכב הלא נכון.

לגבי הפיאסטה - אני לא מאמין שתמצא פיאסטה מהשנים האלו שלא היתה בהשכרה או ליסינג. אם זה מטריד אותך חפש רכב אחר. אם אני זוכר נכון בפיאסטה מונה הקילומטראז' לא מכיל ספרה של מאות אלפים (סופר עד 99K ומתאפס). תבדוק את זה, אולי הרכב עשה 222K קילומטר.

לגבי השרייד - יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. גש לבדוק את הרכב, בקש לראות היסטוריית טיפולים כדי לאמת את הקילומטראז'. נסה לאמת שאכן מדובר באדם שמחזיק את הרכב כחמש שנים ולא בסוחר שקנה אותו לפני חמש דקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...