Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול בלייזר להסרת משקפיים: כמה זמן זה לוקח, עלויות, סיכונים, חוו"ד מנסיון מי שעבר זאת, בארץ או בחו"ל, לאן לא ללכת בשום מקרה, וכל מידע נוסף יתקבל בברכה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסותא בתל אביב.. עלה לי לפני שנתיים 6700 שח .

הניתוח עצמו בדיוק 40 שניות בכל עין, אבל לפני היום של הניתוח יש לך מפגש איתם, בודקים לך את כל הקרנית הרשתית ועוד כל מיני מילים כאלה.. אם הם מחליטים שאתה מתאים, והקרנית שלך מספיק עבה או משהו כזה, אז אתה ממשיך הלאה..

זה לא כואב, לפני הניתוח מרדימים את העיינים בעזרת טיפות.. אתה לא מרגיש כלום, אבל אתה תראה עשן שיוצא מהעין וריח של משהו שרוף.. אל תילחץ זה הפעולה של הלייזר

זה בשיטת ASA זאת אומרת בלי חיתוך, נטו לייזר, ככה שאין סיכון.. כי כל הלייזר ממוחשב והוא יודע מתי להפסיק את עצמו..

יהיו לך חיים חדשים אחרי זה.. שווה כל שקל

Stay Dirty

פורסם

6700 זה ממש זול. אני מניח שקיבלת הנחה די משמעותית כי המחירים של הניתוחים האלה הם מעל 10000 שקלים (נכון ללפני שנתיים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני גם כן נורא רוצה לעשות, קצת מפחד

הרבה אנשים ששאלתי, אמרו שבשבוע הראשון זה כאבי תופת, ושלא באמת אחרי 24 שעות פשוט מתחילים לראות רגיל, צריך לקחת טיפות איזה שבוע\שבועיים ויש בזה הרבה יותר מ "40 שניות לייזר וגמרנו"

האם כך הדבר?

פורסם

ממש לא. אולי לפני הרבה שנים. היום זה שונה לגמרי.

יש כמה סוגים של ניתוחים, כשאתה עושה את זה שמתאים לעיניים שלך. יש ניתוח שתוך יומיים אתה רואה מצוין ואין שום כאבים, ויש ניתוח (כמו שאני עשיתי) שאתה צריך להסתובב כמעט שבוע עם הרטיות על העיניים ושמגרד לך קצת, ורק אחרי שלושה שבועות אתה רואה מצוין - כתלות ביכולת ההחלמה של העין. צריך בהחלט לקחת טיפות בשבועות הראשונים וגם לפעמים קצת אחרי, אבל זה שווה את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

המחירים ב'עיניים' הם בין 8000 ל-15000 לשתי העיניים, בהתאם לסוג הניתוח ולמנתח (אצל לוינגר עצמו זו תוספת של 2000 ש"ח).

אני מכיר כמה וכמה אנשים שעשו בעיניים וכולם מרוצים, בנוסף, לוינגר נחשב כמומחה עיניים מספר אחד בארץ ואחד המוערכים בעולם והחותמת הסופית להחלטה שלי ללכת ל'עיניים' הייתה לאחר שרופא העיניים שלי המליץ לי לעשות אצלו בלבד.

* בסופו של דבר נמצאתי לא מתאים לניתוח לייזר רגיל ולכן וויתרתי לעת עתה.

פורסם

sronis אתה צודק, הייתי חייל באותה תקופה, וקיבלתי הנחה בגלל זה, אבל עדיין הם ממש זולים..

השיטה שאני עשיתי, ASA כמו שאמרתי קודם, זה בלי רטיות ובלי כל הבלאגן. ראיתי מצוין בערך בשניה ה-20 מרגע שהלייזר התחיל את הפעולה. אני זוכר שהתקרה של החדר היתה עם ריבועים, שלא ראיתי אותם בהתחלה...

הם נותנים לך רשימה של טיפות שאתה צריך לקנות לבד בבית מרקחת.. שלוש סוגי טיפות

אנטיביוטיקה ועוד משהו.. לשמור על הלחות בעין ושטויות כאלה.

אתה לוקח אותם במשך חודש אחרי הניתוח.

בשבוע הראשון 4 פעמים ביום את שלושת סוגי הטיפות, בשבוע השני 3 פעמים ביום, וכך הלאה..

בימים הראשונים אחרי הניתוח אל תהיה גבר ותצא מחוץ לבית. הם אומרים בפירוש לא לצאת מהבית.

אני הייתי צריך להוציא גימלים כי הייתי בצבא אז הלכתי לקצין העיר, והיה טיפה רוח וחשבתי שאני עומד למות..

שרף לי מאוד.. אבל אם לא יוצאים מהבית זה לא נורא, הרגשה של קצת חול בעין וזהו.. תישן הרבה וזה יעבור

אסור גם להתקלח בשלוש ימים הראשונים, אסור להרטיב את האזור.

Stay Dirty

פורסם

אין מבסוט ממני בנושא....

לפני חודשיים עברתי את הניתוח (LASIK) ואין מאושר ממני... ככה זה שאתה עם משקפיים מגיל 10

המספר שלי היה -4 בכל עין והיה לי צילינדר בעין שמאל.

את הניתוח עברתי בקאר בעלות של 7000 ש"ח, והאיכות והשירות ברמה מעולה! מאוד רציתי לעבור את הניתוח בהדסה אך עקב עלויות גבוהות ולא מוצדקות בחרתי בקאר (לדעתי עם הוותק הכי גבוה).

עכשיו אני רואה 6/3 משמע ראייה של 150%!

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מה לגבי ראיית לילה?

שמעתי מהרבה אנשים שהניתוחים פוגעים בראיית הלילה ואני יודע שבארה"ב יש את ארגון נהגי המשאיות שיצא נגד הניתוחים האלו בדיוק בגלל זה.

פורסם

אני עברתי ניתוח ב"עיניים" היה לי מספר 6 בשני העיניים והתאים לי הניתוח הוותיק יותר (נראה לי LASEK), מה שאומר זמן ריפוי ארוך יותר וגם יותר כואב.

אני בדיוק צריך לחזור לביקורת אחרונה לאחר שנה מהניתוח, אבל איכות הראיה בעיניים נקבעת ע"פ מגבלות (חומרה) של העיניים כלומר במקרה שלי לא הייתי יכול לעולם לראות יותר טוב מ6/6 בעין ימין כי היא פחות טובה מהשמאל ופעם אחרונה שהייתי בביקורת ראיתי בשמאל 6/6 ובימין 6/7.5.

קח בחשבון שיכולות להיות תופעות לווי שלא היית רגיל אליהם, אצלי יש קטע כזה שלפעמים בלילה שאני באמצע שינה וצריך לפתוח את העיניים מסיבה זו או אחרת העייניים כאילו נדבקות (יבשות) וזה מכאיב רגע קצר.

דבר נוסף שכנראה קשור גם כן ליובש מסויים (או יצור של פחות דמעות) גורם לכך שלפעמים צריך למצמץ יזום כדי להרטיב את העיניים.

דבר נוסף העיניים רגישות יותר למגע, וגם המודעות עליהם גדלה ופתאום כל דבר מציק או מפחיד אם נכנס לכלוך, הרגשה שלא היתה לפני כן.

אבל כל זה לא כל כך רציני כמו שזה נשמע, העיקר שעכשיו אני יכול להסתכל על כוסיות בים:shock:.

במקרה שלי המשקפיים לא הפריעו לי כמעט בכלל אבל החלטתי לעשות בכל זאת.

ראיית הלילה אצלי דווקא השתפרה בעקבות פונקציה נוספת שנוספה לניתוח, לא זוכר איך זה נקרא אבל אמרו לי שראיית הלילה תשתפר אבל תשתנה קצת ממה שהיה מוכר לי עד עכשיו.

דבר חשוב נוסף הוא שכאשר הגעתי לבדיקת התאמה ב"אמריקן לייזר" וגם ל"עיניים" ראיתי את ההבדלים בבדיקות, בהתנהלות, בצוות, במכשור ובהיקף הבדיקה, היה לי ברור שאת ניתוח העיניים שלי אני לא עושה באמריקן לייזר.

נ.ב במידה ותרצה מידע נוסף אז דבר איתי בפרטי.

בהצלחה.copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם
ראיית הלילה אצלי דווקא השתפרה בעקבות פונקציה נוספת שנוספה לניתוח, לא זוכר איך זה נקרא אבל אמרו לי שראיית הלילה תשתפר אבל תשתנה קצת ממה שהיה מוכר לי עד עכשיו.

:shock:

אל תגיד לי שאתה רואה הכל ברקע ירוק בחושך.

פורסם

לא רקע ירוק

השתילו לו אמר"ל בעיניים

הוא יכול לראות בחושך מוחלט

רק שהכל ירוק :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא בירוק אבל כן בפחות סינוור.

כשאמרתי תשתפר אבל תשתנה, הכוונה פחות סינוור אבל הילה בצורה שונה ממה שראיתי עד הניתוח.

הייתי מודע לזה לפני הניתוח וראיתי את השוני שאחרי הניתוח.

לדוגמא כשאתה מביט בפנס רחוב את רואה הילה של 6 קרניים באורך מסויים ואחרי הניתוח את רואה נגיד 4 קרניים באורך קצר יותר.

פורסם
מה לגבי ראיית לילה?

שמעתי מהרבה אנשים שהניתוחים פוגעים בראיית הלילה ואני יודע שבארה"ב יש את ארגון נהגי המשאיות שיצא נגד הניתוחים האלו בדיוק בגלל זה.

אני הרגשתי פגיעה קלה בראיית הלילה אחרי הניתוח, אבל לא באופן משמעותי. רק בנהיגה זה קצת מורגש. מתרגלים. בשאר הזמן היתרונות עצומים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...