Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני אמור לרכוש מערכת חדשה...אני לא הכי מבין שבעולם אבל טיפ טיפה יש לי ידע

אני רוצה שתגידו לי איך הקומבינציה של הדברים והשילוב ביניהם ואם יש משו לשנות בטווח המחירים

רמקולים אחוריים 9*6 Infinity ref9623 ב 750 שקל

קומפוננט 5*6 infinity REF6520CS ב 900 שקל

סאב וופר - כנראה jbl החדש מי שמכיר 250 או 300 rms משו כמו 750 שקל אם אני לא טועה

מגברים -

1- מגבר 4 ערוצים של קיקר 350.4 800 שקל

2- מגבר מונו בלוק JBL GTO3501 ב 1100 או 100 לא זוכר

רדיו דיסק DVD kenwood xxv-05v limited edition משו של 25 שנה לחברת קנווד או משו כזה מהדורה מוגבלת...אני חייב מידע מאנשים מבינים לגבי המכשיר הזה היתרונות החסרונות והאם הוא באמת לימיטד אדישן או שאפשר להשיג בכל חנות. המחיר שהוא נותן לי אותו הוא ב 3900 וזה בגלל שהוא מתצוגה הוא היה באיזה תערוכה או משו אבל לא נראלי שפעל...

אני די מבולבל לגבי המגברים - למשל אם לא עדיף מגבר של רוקפורד 4 ערוצים p4004

או מגבר של אינפיניטי ref475A גם הוא 4 ערוצים

ובמקום המונו בלוק של jbl מונו בלוק של רוקפורד p3001 ?

פורסם

איזו סידרה ה 350.4? המחיר נראה נמוך באופן מוזר.

אישית הייתי מוותר על האחוריים לטובת שידרוג של הקומפוננט, ולוקח מגבר 4 ערוצים חזק יותר לסט הקידמי והסאב (כגון JBL 1004), או לחילופין מגבר בהספק הזה עם קרוס גמיש יותר שיוכל להגביר את הסט הקידמי בצורה אקטיבית.

מתחדשת*

פורסם

תוותר על 9*6 וקח סאב טוב יותר

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

במחיר של 3900 ש"ח לא היתי לוקח את המכשיר הזה כי חוץ מזה שהו DVD מבחינת יכולות כיוון של הסאונד אי בו שום דבר .

יש יחידות הרבה יותר טובות אומנם לא DVD במחיר הזה ואף פחות . :wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

השאלה אם אתה באמת רוצה DVD, או סתם התלהבת כי הציעו לך אותו ולא באמת תשתמש בו.

רוב החברה בפורום הזה מכוונים יותר לכיוון של שליטה באלמנטים ואיכות הצליל מאשר לכיוון של מולטימדיה וסרטים בזמן הנסיעה, לכן קיבלת הערות על ה DVD, לא רק על איכותו בפני עצמו.

מתחדשת*

פורסם

האמת שגם אני הייתי מוותר על הרמקוליים האחוריים (6x9). לדעתי הם עלולים אפילו להזיק.

תשקיע את ה-750 שקל האלה בקומפוננט טוב יותר.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...