Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפגו' 205 גיטיאי

כבל פתיחת מכסה המנוע נקרע (בצד המנוע - לא בצד ידית הפתיחה)

איך אפשר לפתוח את מכסה המנוע לצורך החלפת הכבל?

אין אופציה לפרק את הגריל כיוון שמכסה המנוע מסתיר את הברגים שלו \ לא מצאתי גישה מתחתית הרכב לפתיחה של המכסה

אני רוצה לסדר לבד אז לא להפנות אותי לפחח..

תודה לעוזרים, תובל.

פורסם

תובל שלום רב !

האפשרות היחידה, מתחת לרכב , יש להשחיל יד ארוכה עדינה ולולינית, למשש ולחפש את המנוף, המחובר במקור לכבל, אשר בכת משיכת הכבל, הוא נע לאחור ופותח את המכסה, עם הרבה סבלנות, הוא בסוף יפתח.

בהצלחה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ניסיתי - הרמתי את הרכב אבל נראה שאין גישה למנוף

המנוף ממוקם במרכז מכסה המנוע - אין שום גישה לאזור זה מתחתית הרכב

יש איזה טיפ לאין לנסות או לאיזה כיוון לכוון בדיוק את היד ?

פורסם

אני הרמתי את הפינות של מכסה המנוע, והכנסתי מפתח פתוח מהצד ופתחתי לאט לאט.

בסוף זה יצא, והדרך הייתה קלה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אוקי הרמתי את הפינות ועם מפתח פתוח הצלחתי לפרק את הברגים של הגריל ומשם הגישה קלה והמכסה נפתח

הכבל באמת נקרע, התקשרתי לכמה חנויות חלפים בחיפה אבל אין להם את הכבל - יודעים איפה אפשר למצוא אחד חדש ?

כמה הוא עתיד לעלות לי ?

פורסם

כמה מאות שקלים בלובינסקי.

עד 150 בפירוקיות..

אולי אפשר לתקן את הכבל שלך? לפעמים אפשר לחבר אותו עם מחבר חזק ואז זה כמו חדש.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אולי אפשר לתקן את הכבל שלך? לפעמים אפשר לחבר אותו עם מחבר חזק ואז זה כמו חדש.

אלעד

נצל"ש.

בוולוו 240 שלי נקרע הכבל כ-5 ס"מ מהחיבור למכסה מנוע. יש לי מאיפה לפרק כבל דומה, אבל לפני שאני נכנס לעבודה הזאת, הייתי רוצה לבדוק את האפשרות הפשוטה יותר של חיבור שתי הקצוות באמצועת מחבר.

האם מישהו עשה את זה? האם זה באמת מחזיק את העומס? איזה מחבר לקנות? ואיפה?

תודה

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אף אחד לא ענה, אבל למען מי שעלול להתקל בבעיה דומה, אני אתאר פה את מה שאני עשיתי: קיצרתי את מסלול הכבל (הכבל הולך בצורת "ר" מהידית בתא הנהג ועד למנגנון הנעילה של מכסה המנוע, כך שאין בעיה לשבור קצת את ה"ר" ולקצר את המסלול), בשל זה נוצר מצב שבו יכולתי ליצור חפיפה בין שני הקצוות הקרועים. את שני הקצוות, כאשר הם מונחים זה על זה, הכנסתי לתוך לוסטרה קלמרה והידקתי. כל זה היה אתמול והחזיק כמה פתיחות של מכסה המנוע, אבל עדיין אין לי מידע ארוך טווח.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לחיבור כבלי מתכת ניתן להשתמש בדבר שנקרא "טלורית". אם אני לא טועה, השם בעברית הוא "שרוול צימות".

תיגשו עם הכבל הקרוע למי שמתעסק בכבלים להרמה, משיכה וגרירה והוא יוכל לסדר לכם את זה בקלות.

יש חברה בשם "עגורן בע"מ" שיש לה סניפים ברחוב הנמל 26 בחיפה וברחוב לוינסקי 73 בת"א. אני מאמין שאצלם יימצא הפיתרון לחיבור קצוות הכבל הקרוע באמצעות טלורית.

מנסיון, בכדי לפרק חיבור שבוצע באמצעות טלורית דרוש יותר כח מאשר לקריעת הכבל עצמו. רק כדי שיהיה לכם מושג כמה חיבור כזה הוא חזק.

• תוכן חדש...