Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז היום אני בדרך לסוכנות סקודה בתלפיות בירושלים, לסגור הזמנה על פאביה לאמא שלי.

3 פעמים, כן כן 3 פעמים אנשים חצו את הצומת (בצמתים שונות) לנתיב הנסיעה הנגדי עם טלפון ביד, כשהם מסתכלים רק לצד אחד ואם לא הייתי ערני אני מניח שהייתי מוצא את עצמי נכנס באחד מהם.

באחת מהפעמים איזה חוצפן אחד שהבאתי לו את הצפירה של החיים אחרי שהוא צפצף על כל החוקים עצר ת'אוטו באמצע הכביש , פתח את הדלת ויצא בפוזה מאיימת.

לאן הגענו?

8)
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאן הגענו ? הגענו למצב שבו משטרת ישראל לא מצליחה לאכוף את עניין הטלפונים הסלולריים בנהיגה !

היום בדרכי הביתה מהרצליה , ליד סיירים תפסתי נהג מדבר בטלפון בשיא המרץ , אישתו לידו .. מבט חד אליו ותנועתיות שמסמלת "רושם את המספר" גרמה לו להוריד את הטלפון .

לאנשים היום אין אחריות בגרוש , כל אחד עושה מה שהוא רוצה בכביש , לפעמים אני נוסע ורואה אנשים שמדברים שעות בטלפון תוך כדי נהיגה , עושים עבירות תנועה וכל זאת מבלי לפחד .

אולי , רק אולי אחרי שהם , אולי אולי , בדרך אלוהית כלשהיא - יחטפו קנס של 1000 שקלים , זה יכאב להם בכיס והם יותר לא ידברו בטלפון .

אבל אם כבר הזכרת אנשים שיוצאים מהרכב בפוזה מאיימת , אספר על בחור שלפני כמה חודשים טובים , החליט להיכנס לי לנתיב מימין וכמעט שגרם לי לעשות איתו תאונה .

צפירה לא עזרה , אך הוא בחר לחתוך אותי , לחסום לי את הנתיב ולרדת מרכבו , לעמוד מולי ולהתחיל לצעוק "מה אתה עושה , אתה לא רואה שאני מנסה לעבור ? מה אתה עושה ?" (בקטע הזה הוא די מילמל משהו לעצמו) .

מיד לאחר מכן , אגרוף הורם באוויר וב"פוזה מאיימת" הוא רק רצה ללכת מכות .

אני , באותו היום בדיוק חזרתי מהבסיס והייתי מ-א-ו-ד עצבני , חשבתי להוציא עליו את העצבים שלי , אז החלטתי לצאת החוצה גם , זרמתי איתו !

לא רק שהוא הסתייג מהחלטתו , איך שהוא ראה אותי יוצא מהרכב שלי הוא דפק ריצה לכיון הרכב שלו , נכנס , נעל את הדלת ושם גז מהמקום .

ומה יש לי להגיד על זה ? אנשים פשוט בדיחה .

ואם כבר הוא התחיל משהו - שיסיים !

אז אל תיבהל מכל בחור שיוצא לך עם פוזה מאיימת , בסוף מסתבר שזה איזה שמוק שרק עושה "פוזה מאיימת" .

ורעיון ריאלי = הייתי מציע לצלם את הנהג בזמן דיבור בטלפון הנייד , כולל את מספר הרכב , תוך רישומים מדוייקים של שעת ביצעו העבירה והכביש בה בוצעה .

את הסרטון , נא להעביר למשטרת ישראל .

אני בטוח שהם ישמחו לתת דו"ח יפה והולם לנהג שצולם מכל דרך אפשרית ושיש להם אפשרות להרשיעו בוודאות .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

צמתים=תאונות.

הרבה בעיות של זכויות קדימה וחוסר ערנות גורמות לתאונות,משטרת ישראל לא מבינה שלא החוקים יפחיתו את העבירות התנועה אלא הנוכחות שלהם,ברגע שרואים משטרה כולם נוסעים כמו בטסט-איתותים,זכויות קדימה,נסיעה במהירות המותרת וכו'.

היום נסעתי על 40 קמ"ש בערך בכביש עירוני,אוטובוס פתאום הגיח מימין-היה לו תמרור "תן זכות קדימה",פתאום האוטובוס נכנס לכביש ולא נתן לי את הזכות קדימה,הייתי מספיק ערני לבלום מהר וסובבתי את כל ההגה שמאלה-למזלי לא נלחצתי ואפילו הספקתי לראות שאין מכוניות בצד שמאל,אם אני לא מסובב את ההגה שמאלה האוטובוס היה נכנס בי מקדימה וספק אם הייתי יכול עכשיו לכתוב את ההודעה הזאת,זה היה ממש עניין של חצי שנייה ואם לא תגובה נכונה הלך האוטו והלך עליי,כי האוטובוס היה בערך על 60-70 קמ"ש,הטעות היחידה שלי היא שלא רשמתי את מספר האוטובוס,זה לא נהג אוטובוס זה רוצח על הכביש,ואני מודה לאלוהים על התגובה שנתן לי באותו רגע.

פורסם

באמת יותר מדי אנשים מקדישים 10% מהמוח שלהם לנהיגה ואת השאר לדברים אחרים, לאו דווקא טלפון.

היום נסעתי בתוך העיר על 40-50 קמ"ש, יצא לי רכב מרחוב צדדי בצד ימין והתחיל לפנות ימינה, שמתי לב שהוא בכלל לא הפנה את הראש לכיוון שלי, צפרתי לו "ליתר בטחון" שישים לב שאני שם - כלום, הבנאדם כמו זומבי המשיך לנסוע והתפרץ לי לנתיב. כששמע את חריקת הצמיגים שלי זה גרם לו סוף סוף להסתכל שמאלה ולהזכר שיש עוד אנשים בעולם חוץ ממנו, ואז הוא עצר, התחיל לצעוק אל עצמו תוך כדי תנועות ידיים עצבניות, והמשיך לנסוע.

מה שמחרפן אותי אצל אנשים כאלה זה שהם אפילו לא מודעים לזה שהם עושים משהו לא בסדר.

פעם הבאה זה יכול להיות סמיטריילר שלא יספיק לעצור, הם לא חושבים על זה לפני שהם מתפרצים לכביש בלי להסתכל?

משטרת ישראל לא מבינה שלא החוקים יפחיתו את העבירות התנועה אלא הנוכחות שלהם,ברגע שרואים משטרה כולם נוסעים כמו בטסט-איתותים,זכויות קדימה,נסיעה במהירות המותרת וכו'.

הלוואי שזה היה נכון! אבל כשאנשים רואים שוטרי תנועה שנוסעים כמו בהמות תוך זלזול בחוק ובזולת הם מבינים מזה שגם להם מותר.

פורסם

1.לא רק שהוא הסתייג מהחלטתו , איך שהוא ראה אותי יוצא מהרכב שלי הוא דפק ריצה לכיון הרכב שלו , נכנס , נעל את הדלת ושם גז מהמקום .

אז אל תיבהל מכל בחור שיוצא לך עם פוזה מאיימת , בסוף מסתבר שזה איזה שמוק שרק עושה "פוזה מאיימת" .

2.ורעיון ריאלי = הייתי מציע לצלם את הנהג בזמן דיבור בטלפון הנייד , כולל את מספר הרכב , תוך רישומים מדוייקים של שעת ביצעו העבירה והכביש בה בוצעה .

אני בטוח שהם ישמחו לתת דו"ח יפה והולם לנהג שצולם מכל דרך אפשרית ושיש להם אפשרות להרשיעו בוודאות .

בחרתי להתייחס לשני הדברים שכתבת.

בחלק הראשון אינני מסכימה עם מה שכתבת, לא תמיד מקרים מסוג זה מסתדרים בצורה כזו שהצד השני לוקח את רגליו ובורח מהמקום.

לעיתים זה יסתיים בהחלפת מהלומות, דקירות של סכינים וכ'ו.

כדאי לעשות חושבים ולא לצאת לקרב מול אנשים שאינך מכיר זה עלול להסתיים בפציעות קשות ולעיתים גם במוות.

החלק השני הוא רעיון מעולה, אמנם צריך להקדיש לכך זמן בכתיבה של דוח מפורט ביותר ולשלוח אותו לתחנה, ולעיתים אם האדם כופר באשמה גם להגיע לבית המפשט, אך אם הנושא הזה חשוב לך (אני אישית חושבת שזה חשוב ביותר) כדאי להקדיש את הזמן הזה ולגלות אכפתיות ורצון טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דיבור בטלפון סלולארי תוך נהיגה מסוכן מאין כמוהו. לא מעט מחקרים מצביעים על זמן תגובה דומה למדבר בסלולאר ולמי שמצוי תחת השפעת אלכוהול. לענין זה אין בכלל חשיבות לשאלה אם המדובר בדיבור "חוקי" או לא. גרוע מכל הוא שההכשר ה"חוקי" לשימוש בטלפון תוך כדי נהיגה, הופך את המשתמש באופן בלתי נמנע לרשלן רבתי, ירצה או לא, שכן אין שום אפשרות מעשית להקדיש את תשומת הלב הנדרשת למלאכת הנהיגה ולדיבור בטלפון בעת ובעונה אחת, וזאת בתחושה שאין בשימוש הסלולארי, שום רע, "הרי מותר".

פורסם

עצוב אבל נכון.אני נוסע המון בכביש כל יום ועניין הדיבור ללא דיבורית הפך לשיגרה.אנשים לא נרתעים מקנס גבוה.

מה שמוזר ותמוה הוא שיש לא מעט מכוניות יוקרה וג'יפים שהנהגים שלהם פשוט מצפצפים ונוסעים עם מכשיר צמוד לאוזן.כנראה שהם מכירים/מקושרים כדי לא לקבל דו"ח או לבטל אותו לאחר מכן.מועדון האבסורד של ישראל.אין לכם כסף להתקין דיבורית?

להחמיר את הענישה!

פורסם

לא, זה לא רק אתה.

אנשים "מוכנים" להסתכן בתאונה או במקרה הזול יותר - קנס גבוה, אבל לא יתקינו ברכב שלהם דיבורית (שערכה בהערכה גסה היא פחות ממחצית הקנס...).

זו ממש מכת מדינה. לאן שלא נוסעים - תמיד רואים מישהו מחזיק פלאפון ביד וגם נוהג. אין ספק שזו אחת מן העבירות הנפוצות ביותר.

alfa 156 2.5.

פורסם
שלום,

3 פעמים, כן כן 3 פעמים אנשים חצו את הצומת (בצמתים שונות) לנתיב הנסיעה הנגדי עם טלפון ביד

רק 3 פעמים? לא הרבה...

והכי מרגיז, זה ההוא שנוסע על 70 בנתיב השמאלי בכביש מהיר, ולא מבין למה מדוחים בגלגלצ על פקקים... :lol:

פורסם

לא עובר יום שאני לא רואה 2-3 נהגים עם הסלולארי ביד תוך כדי נהיגה.

לפני מספר ימים נסעתי הביתה כשמאחורי בחורה שמדברת בסלולארי.

היא דיברה במשך כרבע שעה לאורך כל הדרך הביתה, גם כאשר עברנו ליד תחנת משטרה ואני עצרתי ביציאה מהכיכר מול ניידת בה 2 שוטרים (כך שהיא נאלצה לעצור מאחורי), צפרתי קלות והצבעתי עליה.

היא לא הניחה את הסלולארי והשוטרים לא התייחסו לצפירה שלי :?

כל שנותר היה להמשיך את הדרך בנסיעה איטית ולדאוג לא לבלום בפתאומיות כדי שיהיה לה מספיק זמן לנהל את השיחה החשובה ולנהוג בו זמנית.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

מה הבדל בין לדבר בטלפון צמוד לאוזן, לשים אותו על רמקול, לשים אותו בדיבורית או לדבר עם מישהו אחר באוטו? (החלק האחרון הכי חשוב)

פורסם

ורעיון ריאלי = הייתי מציע לצלם את הנהג בזמן דיבור בטלפון הנייד , כולל את מספר הרכב , תוך רישומים מדוייקים של שעת ביצעו העבירה והכביש בה בוצעה .

לצערי, ראיתי מספיק אנשים שתפסנו אותם משמרת אחרי משמרת (שלוש פעמים) עם טלפון ביד, והם קיבלו שלושה דו"חות, אחד אחרי השני, וזה לא מזיז להם בכל...:x

...אוטובוס פתאום הגיח מימין-היה לו תמרור "תן זכות קדימה",פתאום האוטובוס נכנס לכביש ולא נתן לי את הזכות קדימה,הייתי מספיק ערני לבלום מהר וסובבתי את כל ההגה שמאלה-למזלי לא נלחצתי ואפילו הספקתי לראות שאין מכוניות בצד שמאל,אם אני לא מסובב את ההגה שמאלה האוטובוס היה נכנס בי מקדימה וספק אם הייתי יכול עכשיו לכתוב את ההודעה הזאת,זה היה ממש עניין של חצי שנייה ואם לא תגובה נכונה הלך האוטו והלך עליי,כי האוטובוס היה בערך על 60-70 קמ"ש,הטעות היחידה שלי היא שלא רשמתי את מספר האוטובוס,זה לא נהג אוטובוס זה רוצח על הכביש,ואני מודה לאלוהים על התגובה שנתן לי באותו רגע.

המטורפים האלה בירושלים גם עוברים באדום. למישהו זה מזיז? לא כל כך. אלא אם תרים את הכפפה, תצלם, ותשלח לאגד. דבר שייאמר לזכותם - אם יש לך תלונה כנגד נהג מסויים, או קו מסויים, הם מכניסים מהר מאוד את הנהג/קו הבעייתי למעקב, ומורידים את העשב השוטה. יצא לי פעם אחת להוריד נהג מקו (למעלה אדומים) כי כמעט הוא הפך את האוטובוס (פעמיים אותו נהג) בסיבוב בדרך לירושלים. מאז לא ראיתי אותו באף קו בי-ם, ואני נוסע ה-מ-ו-ן בירושלים.

...

הלוואי שזה היה נכון! אבל כשאנשים רואים שוטרי תנועה שנוסעים כמו בהמות תוך זלזול בחוק ובזולת הם מבינים מזה שגם להם מותר.

ומאיפה אתה יודע אם שוטרים שנוסעים כמו "בהמות" להגדרתך, לא ממהרים לאירוע? (במקרה של התנועה - תאונה, או רכב תקוע או איזשהו מפגע אחר) שוטרים לא תמיד עושים מה שבא להם (למרות שיש המון כאלה, אבל לא כולם).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
ומאיפה אתה יודע אם שוטרים שנוסעים כמו "בהמות" להגדרתך, לא ממהרים לאירוע?

שוטר שממהר לאירוע אמור להפעיל סירנה וצ'קלקה. אם הוא לא מפעיל, עליו להתנהג על הכביש כמו רכב רגיל (בדומה לאמבולנס).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המטורפים האלה בירושלים גם עוברים באדום. למישהו זה מזיז? לא כל כך. אלא אם תרים את הכפפה, תצלם, ותשלח לאגד. דבר שייאמר לזכותם - אם יש לך תלונה כנגד נהג מסויים, או קו מסויים, הם מכניסים מהר מאוד את הנהג/קו הבעייתי למעקב, ומורידים את העשב השוטה. יצא לי פעם אחת להוריד נהג מקו (למעלה אדומים) כי כמעט הוא הפך את האוטובוס (פעמיים אותו נהג) בסיבוב בדרך לירושלים. מאז לא ראיתי אותו באף קו בי-ם, ואני נוסע ה-מ-ו-ן בירושלים.

quote]

באמת אתמול נסעתי אחרי אוטובוס,הוא נתקע כזה לפני הרמזור-הוא הסתיר לי את הרמזור,הוא התחיל לנסוע ואני גם התחלתי לנסוע אחריו,שהוא התקדם טיפה היה לי יותר שדה ראייה ואז ראיתי שהוא עבר באדום.

• תוכן חדש...